Sanırım annemde kötü bir hastalık var :( ?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
adını söylemeye dilim varmıyor çok kötüyüm şu an en zoru da herşey normalmiş gibi davranmak. Annemin kan değerlerinde sıkıntı vardı. Kolonoskopi yaptırdık şüpheli bi lezyon çıktı. Kitle gibi değil ama bi bozukluk var. Kolon kanseri olabilir yani :( annemse hala bişeyim yok ben iyiyim diyor. Sonucu başka bi doktora da gösterdim belki bişey çıkmaz enfeksiyon yada başka bir barsak hastalığı da olabilir dedi. Ama bana kötü gibi geliyor. Çok korkuyorum ya ileri evreyse inşallah değildir. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Bu süreç nasıl olucak çok ama çok korkuyorum :(

Geçmiş olsun. Dur bakalım daha teşhis bile yok ortada. Bağırsağın başka bir sürü hastalığı var.
Öyle bile olsa ki Allah korusun, bağırsakta tedavinin başarı oranı yüksek diye biliyorum.
Hemen kondurmayın, olumlu düşünmeye çalışın.

Geçmiş olsun. Dur bakalım daha teşhis bile yok ortada. Bağırsağın başka bir sürü hastalığı var.
Öyle bile olsa ki Allah korusun, bağırsakta tedavinin başarı oranı yüksek diye biliyorum.
Hemen kondurmayın, olumlu düşünmeye çalışın.

Sağolun Allah razı olsun. İnşallah sonucu güzel çıkar

Gecmis olsun ,lutfen sakin olun ,belki hic bisi cikmayacak ,
Ustelik oyle bile olsa bircok tanidigimizda kolon kanseri var tedavi oldu hayatina devam ediyor ,
Pozitif dusunun lutfen ,her kjasn degeri dusuklugu kanser degil

Yahu bi dur hemen kötü düşünme
Babamda da polip vardı iyi huylu çıktı
Sana Dr mu dedi şüpheli diye

gecmis olsun.iyi düşünün iyi olsun.insallh ciddi birsey cikmaz.allah sifa versin

adını söylemeye dilim varmıyor çok kötüyüm şu an en zoru da herşey normalmiş gibi davranmak. Annemin kan değerlerinde sıkıntı vardı. Kolonoskopi yaptırdık şüpheli bi lezyon çıktı. Kitle gibi değil ama bi bozukluk var. Kolon kanseri olabilir yani :KK43: annemse hala bişeyim yok ben iyiyim diyor. Sonucu başka bi doktora da gösterdim belki bişey çıkmaz enfeksiyon yada başka bir barsak hastalığı da olabilir dedi. Ama bana kötü gibi geliyor. Çok korkuyorum ya ileri evreyse inşallah değildir. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Bu süreç nasıl olucak çok ama çok korkuyorum :KK43:

kitle yani polip yoksa biyopsiyi nereden yaptılar?
bağırsak kanserini yapan poliptir.. olmayan şeyden kanser olmaz boşuna endişe ediyorsunuz..

kitle yani polip yoksa biyopsiyi nereden yaptılar?
bağırsak kanserini yapan poliptir.. olmayan şeyden kanser olmaz boşuna endişe ediyorsunuz..

Kitle şüphesi var direk kitle değil ama barsak yüzeyi bozulmuş daralmış kötü huylu olabilir dediler :(

Back
X