sanırım arkadaşım aldatılıyor

Ama inanmama ihtimali var.. Dediğim gibi silmiş beni facebooktan politik görüşlerimiz farklı olduğundan dolayı sanırım tam emin değilim ama.. Zaten daha önce de aldatılma olayı olmuş alarında şimdi çıkıp demesin sen bizi kıskanıyorsun benim sevgilim yapmaz öyle bir şey diye?

Belki bilmek istemiyor.
Neden ispatlama ihtiyacı duydunuz onu anlayamıyorum ben.
Siz uyarırsınız inanıp inanmamak ona kalır.
Sizi yalancılıkla suçlayacak değil ya.
Araştırmak isterse araştırır..

Merhaba bayanlar az önce bir şeye tanık oldum sizinle paylaşmak istedim :53: Benim Yonja'da fake bir hesabım var atılan mesajlara cevap vermediğim sadece meraktan açtığım bir hesap. Bu hesapta lise arkadaşımın sevgilisini gördüm başka bir adla :53: Facebook'tan silmiş beni lise arkadaşım pek samimi değildik zaten sevgilisiyle ortak hesap kullanıyor.. Ama Yonja hesabında sevgilisiyle olan 1 tane bile fotoğraf yok! :53: Ben şüphelendim tabi ki ama emin değilim şuan mesaj attım "sizin gibi düzgün birisinin yonja'da işi ne?" diye.. Amacım cevap verirse ve işi flörte götürürse sevgilisine belgelerle söylemek.. Sizce böyle bir şeyi yapmalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım?

Ben anlamıyorum neden başkalarının hayatına karışasınız ki? tamam samimi dostunuz olsa anlarım da öyle bir arkadaşlığınız yok sanırım. hem taaa lise arkadaşınız hem samimi değilsiniz hem de sizi face den silmiş birine ne diye sevgilin seni aldatıyor olabilir diyesiniz ki? İnsanlık yapmak değil bu kusura bakmayın. Özel hayatlarına da karışmayın derim ben. Eğer o kızın yerinde ben olsaydım ve bana yapsaydınız tepkim büyük olurdu size...

Daha farklı fotolar derken? :27::1:

Kız çok samimi bir arkadaşınız, size sorgusuz sualsiz güvenecek biri değilse bulaşmayın derim. Size çamur atıp, suçlu durumunda bile bırakabilirler.

.

Evet o yüzden boşverdim zaten :50: İşte bir takım fotoğraflar fazla açmayayım kapattım zaten direk bakamadım :52:

Ben anlamıyorum neden başkalarının hayatına karışasınız ki? tamam samimi dostunuz olsa anlarım da öyle bir arkadaşlığınız yok sanırım. hem taaa lise arkadaşınız hem samimi değilsiniz hem de sizi face den silmiş birine ne diye sevgilin seni aldatıyor olabilir diyesiniz ki? İnsanlık yapmak değil bu kusura bakmayın. Özel hayatlarına da karışmayın derim ben. Eğer o kızın yerinde ben olsaydım ve bana yapsaydınız tepkim büyük olurdu size...

Karışmak değil de hani madem görmüşüm böyle bir şeyi gidip söyleyeyim dedim ama söylemeden önce size danıştığım iyi oldu teşekkür ederim :50:

Karışmak değil de hani madem görmüşüm böyle bir şeyi gidip söyleyeyim dedim ama söylemeden önce size danıştığım iyi oldu teşekkür ederim :50:

rica ederim ama şöyle düşün, hani mahallede dedikoducu hiç bir işi olmayıp ondan ona laf taşıyan insanlar vardır ya,meraklı... sanki böyle birşey yaparsan bu duruma düşermişsin gibi geliyor. karar senin tabi :34:

rica ederim ama şöyle düşün, hani mahallede dedikoducu hiç bir işi olmayıp ondan ona laf taşıyan insanlar vardır ya,meraklı... sanki böyle birşey yaparsan bu duruma düşermişsin gibi geliyor. karar senin tabi :34:

İşte o aklıma gelmedi.. Belki de söylediğim için öyle düşünecek kız belki bizi kıskanıyorsun vs vs de diyebilir haklısınız.. Hiç bir şey söylemiyim o zaman? :50:

O zaman ne diyeyim? Sevgilinin yonja da hesabını gördüm, belki bilgin dahilindedir ama yine de sana haber verdim gibi bir şey söylesem uygun olur mu?

Bilgin dahilindedir diye söylemek bile abes bence.
Yonjada hesabı varmış sevgilinin denilebilir.
Yani bu aldatma mı o da belli değil ya..

bundan nerdeyse 9-10 yıl önce kuzenimin arkadaşlık sitesinde resmini görmüşüm... tüm bilgileri sahteydi, mesleği mühendis felan yazmış... ama o olduğunada eminim. ben eşine söyleyemedim... o dönemlerde chatte felan kötü gözle bakılmıyordu. hatta evli amcam bana chat yaptığını eşinin yanında söylemişti.. bulurum seni hangi kanalda takılıyorsun vs gibi..

senin durumunda lise arkadaşınla çok samimi değilsen, neden sevgilisiyle uğraşıyorsun. samimiysen zaten direk söyleyebilirsin. kendi adresini verirsin oda bakar, yada fake hesap açar da bakar.

Merhaba bayanlar az önce bir şeye tanık oldum sizinle paylaşmak istedim :53: Benim Yonja'da fake bir hesabım var atılan mesajlara cevap vermediğim sadece meraktan açtığım bir hesap. Bu hesapta lise arkadaşımın sevgilisini gördüm başka bir adla :53: Facebook'tan silmiş beni lise arkadaşım pek samimi değildik zaten sevgilisiyle ortak hesap kullanıyor.. Ama Yonja hesabında sevgilisiyle olan 1 tane bile fotoğraf yok! :53: Ben şüphelendim tabi ki ama emin değilim şuan mesaj attım "sizin gibi düzgün birisinin yonja'da işi ne?" diye.. Amacım cevap verirse ve işi flörte götürürse sevgilisine belgelerle söylemek.. Sizce böyle bir şeyi yapmalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım?

bence yapma, eğer bi yanlışı varsa arkadaşına Allah zaten onu arkadaşına gösterir bi şekilde canım var sa da ara bozan sen olma. her sey nasip.

Sevgiliniz arkadaşlık sitelerinde fink atsın ve size bunu söyleyecek kaynak ancak yakın dostlarınız mı olsun? Yakın değilse sizin bu durumunuza göz mü yumsunlar. Ben sevgilimin arkadaşlık sitelerinde olmasından gocunmam dersiniz saygı duyarım, ama yok hoş bir durum değil diyorsanız sizi zor durumda bırakan bir durumu size haber veren kişi mi kabahatli şimdi. Çok ilginç.

Mesaj atmamış olsaydınız gidin söyleyin derdim ama mesajdan sonra adamın "Bana böyle mesaj atmış yüz vermeyince iftira atıyor" deme ihtimali var. Kadınlarımız da her türlü sevgilisine inanma eğilimindedir. Karışmayın bence. Kötü olursunuz.

Sevgiliniz arkadaşlık sitelerinde fink atsın ve size bunu söyleyecek kaynak ancak yakın dostlarınız mı olsun? Yakın değilse sizin bu durumunuza göz mü yumsunlar. Ben sevgilimin arkadaşlık sitelerinde olmasından gocunmam dersiniz saygı duyarım, ama yok hoş bir durum değil diyorsanız sizi zor durumda bırakan bir durumu size haber veren kişi mi kabahatli şimdi. Çok ilginç.

arkadaşlık sitesine üye olması onun kızı aldattığını göstermez ki, sadece hesabı var. Ya kız da biliyorsa tüm bunları. gidip kıza söylediğinde ne duruma düşecek farkında mısınız? erkek arkadaşını ispiyonlamak için fırsat kolluyormuş gibi, sanki çocuğu takip ediyormuş araştırıyormuş gibi... Özel hayat adı üstünde, herkes burnunu sokamaz. Aldattığını görmüş mü, duymuş mu yok, eee ortada birşey yok sadece bir şüphe var. Asıl bu kadar önyargılı ve herşeye burnumuzu sokma derdine düşmemiz ilginç...

Mesaj atmamış olsaydınız gidin söyleyin derdim ama mesajdan sonra adamın "Bana böyle mesaj atmış yüz vermeyince iftira atıyor" deme ihtimali var. Kadınlarımız da her türlü sevgilisine inanma eğilimindedir. Karışmayın bence. Kötü olursunuz.

Yani mesaj şöyle ama bütün fotoğraflarım bilgilerim sahte hiçkimseyle de kötü amaçla konuşmuyorum cevap vermiyorum zaten yani hesap arkadaşımın hesabı ben tesadüfen gördüm diyebilirim.. evet sevgilisine inanma eğilimi var ama bazıları söyle diyor bazıları sus diyor kafam karıştı biraz.. Ben en azından bilsin ona göre hareket etsin tarafındayım :50:

arkadaşlık sitesine üye olması onun kızı aldattığını göstermez ki, sadece hesabı var. Ya kız da biliyorsa tüm bunları. gidip kıza söylediğinde ne duruma düşecek farkında mısınız? erkek arkadaşını ispiyonlamak için fırsat kolluyormuş gibi, sanki çocuğu takip ediyormuş araştırıyormuş gibi... Özel hayat adı üstünde, herkes burnunu sokamaz. Aldattığını görmüş mü, duymuş mu yok, eee ortada birşey yok sadece bir şüphe var. Asıl bu kadar önyargılı ve herşeye burnumuzu sokma derdine düşmemiz ilginç...

Hayır bana deseniz ki yakın arkadaşım olsun uzak arkadaşım olsun farketmez, hemen arkadaşlık sitesinde hesabını gördü diye yetiştirmesin, derim ki tamam. Yani tercih meselesidir. Ama çok yakın arkadaşımsa söyleyebilir ama uzak arkadaşımsa ne burnunu sokuyor diyince anlamadım ben. Çünkü yakın olsun uzak olsun ikisi de sizin iyiliğinizi düşünüyor sonuçta.

Burnunu sokmaktan ziyade hani hesaplarında olan fotoğrafları koysa diyeceğim ki evet bu fake bir hesap bunu söylememeliyim ama o fotoğrafları daha önce görmedim ve sevgilisinin en azından haberi olması gerektiğini düşündüm.. Yanlış düşünmüşüm sanırım.. :50:

Samimi dahi olmadgnz biri icin bu çaba niye? Ortada sizi ilgilendiren bisey yok bence..
Fazla mi sert kaçtı ya:)ama vazgeçin karismayin die öle sert knuştm;):)

Back
X