Valla pıtırpitir cicim ayında ya da evlenmek üzere olan, sevgilisi için dünyanın merkezinde olan kızların gıcık bir tarafı var. Kimse inkar etmesin. Piremseslik mi diyeyim, bir şey var yani, itici bir şey (yalandan mobilyasıni ovdunuz diye 'daha iyisi senin olsun kuzum' diyen kizlar gibi)
Benim öz ablam bile evlilik arifesinde tövbe estağfurullah bir şey olmustu. Her şeyin en doğrusunu tabii ki ben bilirim halleri falan

evlendi altı ay neredeyse hic görüşmedik , sonra neyse ki duzeldi:)
Herkes değil ama bu aşamada insanlar farkında olmadan gıcık biri haline gelebiliyorlar.
Belki siz kadına gıcık giderken aslinda kadın da size gıcık oluyordur. Belki is yerinde cidden vıcık vıcık davranıyorsunuzdur. Belki gelin adayi piremses tavırlarınız vardır. Ona komik geliyordur.
Çok tek taraflı bakıyorsunuz bence. Bir de o süreci coktan gecip cicim ayı bitip gerçek hayata dönmüş bir insana anlattığıniz şeyler komik geliyordur. Misal 'kaynanam sen benim hiç dogurmadigim kızımsin diyor' , 'gorumcem bana parfüm almış, kardeş gibiyiz' falan diyorsaniz ileride o işlerin nasıl değişeceğini bildiği için 'he canım he' modundadir. Siz de kıskanıyor sanıyorsunuzdur.
Sakın benim mesajimdan da kötü giden ilişkim yüzünden sizi kıskandığımı düşünmeyin, aşırı mutlu olduğum bir ilişkim var. Ama biraz objektif bakınca kendimin de gıcık yanlarını görebiliyorum. Mesela geçen haftalarda bir arkadaşım kamp malzemelerimi aldı, esi ve arkadaşlarıyla kamp yapmak için. Eşyaları birakmak icin dönünce resimleri falan gösterdi. Orayi biliyorum, ben onermistim. Dunya kadar alan var cadiri kuracak, bunlar beraber gittikleri arkadaş grubu olarak yanana dizmisler çadırları. Değil sevişmek sivrisinek öldürsen yan cadira sesi gider. Mesela ona da "bu ne ya, çadır dedigin biraz tenhaya kurulur, mahremiyet sıfır niye dipdibe kurdunuz?" Dedim. Arkadaşım göz devirdi "biz on yıllık evliyiz , onuncu senende ayağı değsin istemiyorsun bu sicakta" dedi. Onun da esi sorunlu. Sizin gibi düşünüp 'mutsuz olduğu için bana göz devirdi' demek kolay ama biraz olaylara uzaktan bakınca cidden kız haklı yani, benim geçtiğim yollari coktaaan geçmiş, on yıllık evliliğimde hala cadiri koyacak tenha bir yer arayacak kadar sevisgen olacakmisim gibi cümleler kurmam kızı gıcık etmiş olabilri:)
O yüzden bu konuda ikinize de hak veriyorum
Nişanlı ve çok pitir pitir oda arkadaşının olması da çok zor, senin nişanlı ve pıtır hallerine katlanamayan biriyle oda arkadaşı olmak da çok zor
En iyi çözüm is yerine özel hayatını çok dahil etmemeye çalış, her şey iyi güzel de geç
Kadının kıskandığını sanmıyorum