sanırım artık baba gibi bi kavram yok hayatımda

kajmerice06

en sevdiği renk mor olan kadınn...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
100
2
48
bi insanın bi kızın babasından nefret etmesi kadar acı bişey daha yok bundan 3 gün önce akıl sır erdirilemeyecek kadar büyük bir dayak yedim hem fiziksel olarak hem ruhen sebep ise sevgilimin olmasıymış 19 yaşındayım ... babamın bundan 2 yıl önce dede olmuş adam yani 48 yaşındayken annemi aldattığını bilirim sırf düzen bozulmasın diye sustum da ... vee şu en normal yaşlarda sevgilim var diye dayak yemek bilmiyorum acınası... öyle böyle bi dayak değildi evde hani şu kupları asmak için kullanılan demir çubuklar var yaa hı işte onlarla atılan bi dayaktı sırtım hala mos mor vücudumun belli yerlerinde morluklar şişlikler var ama bunlar değilde sanırım en çok koyan bi babadan duyulan orospu lafı oldu yaptığım hiç bişey yoktu oysa ki.. kaç gündür içimde tut tut deliricem okula da yollamayacağım diyo gidersem onu silicekmişim okulaa 4 senelik üniversite tutturmuşum ve böyle boktan bi sebepten okula göndermiycekmiş kaç gündür kafam allak bullak moralim bozuk canım çok sıkkın zaten nasıl bi babadır ki bu böyle ablamada böyle yapmıştı bu adam abimede gerçi o hep aynı değişmesini beklemekle hata yapan biziz annem ikinci karısı annemi kandırmş evli olduğu sonradan ortaya çıkmış sanki kendi geçmişi çok temizmiş gibi bir de oturup nasihat vermeye çalışması yok mu bağırması dövmesi o çok koyuyo adam resmen beni konuşturmak için annemin üstüne yürüdü ruh halim çok bozuk öyle böyle değil ya napıcam ben evden gitmeyi düşünüyorum sonra diyorum nereye nerde kalıcan napıcan kafam çok bozuk anlatmasam artık çatlıycaktım

Okulun hangi şehirde bilmiyorum ama herhangi bir kadın sığınma evine başvurup neler yapabileceğini öğren. Eğer şu an okuyorsan yarım günlük bir iş bulup devlet yurduna da başvurabilirsin. Sakın ama sakın okulundan vazgeçme. Eğer hiçbirşey yapamıyorsan gerekirse bütün gururunu ayaklar altına al, bir daha asla sevgilin olmayacağına söz ver yalvar babana. Okulunu bitirene kadar 4 yıl sabret. Köprüyü geçene kadar yani... Sonrasında işe girip ekonomik özgürlüğünü kazandığında zaten kendi hayatını yaşama şansın olacak. Ama dediğim gibi ne olursa olsun okulundan vazgeçme. Hele ki babamdan kurtulurum umuduyla evlenmeyi sakın düşünme.

[MENTION][/MENTION]
okulum sinopta 1 sene dondrmuştum herşeyi inceledim baktım kadın sığınma evleri ancak 6-7 ay misafir ediyor sonrası diye düşünüyo insan yok yalvarmam da zaten yalvarsam bile onun parasıyla okumak ne bileyim... aklımdakilerdee aslında bunlar senin dediklerin iş v.s sadece yaşımdan ötürü belki güvenim yok kendime pratiğe nasıl döksem napsamda kurtulsam bi kızın kanatlarının babası tarafından kırılması iğrenç bi durum

Bak canım haklısın, bir kızın babası tarafından kanatlarının kırılması, böyle saçma bi nedenle okula göndermem denilmesi çok kötü. Ama burada önemli olan senin geleceğin. Hiç onun parasıyla okumak falan diye düşünme. Başka çaren yoksa dediğimi yapmak zorundasın. Ne yapacaksın evde mi oturacaksın, apar topar evlenip bu yaşta daha gençliğini yaşamadan başka bir adama mı bağlı olacaksın.Emin ol bi süre sonra babandan farkı kalmayacak çünkü. Aklını başına topla. Hayatın boyunca asla gururunu onurunu çiğnetme hep dik dur ama bu konudan önce geleceğini düşün. Şimdi bu kızgınlıkla onun parasıyla okumam dersen belki başın dik olacak ama ömrünün geri kalanında hep eğik olacak. Hep başkalarına muhtaç olacaksın... Bak sana abla tavsiyesi veriyorum ben. 35 yaşındayım... İnan bana dişini sıkarak geçireceğin dört yıl hayatını kurtaracak.

annemde aynısını diyor zaten ablaa valla bilmiyorum daha 7 ay varr annem o öyle konuşur ama yollar merak etme sen diyo bakalım zaman ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…