Sanırım artık bitti

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
sürekli sorunlar yaşadığımız erkek arkadaşım şark'a gidiyor ve şırnak'a gidiyor.ikimiz de zor durumdayız ve gerginiz ben her gün her dakıka aglıyorum yalnızım.o ise bu dertten olsa gerek bana uzak ve geri çekilmiş vaziyette.bu beni iyice umutsuzlaştırdı.artık diyorum ki oraya giderse ya daha kötü olursa diye.ben sürekli ağlıyorum birbirimize destek olamayacak kadar uzağız.dün akşam da tartıştık ve bana bugun tavırlıydı.ben de böyle mi olcaz dedim ne istyorsun yalnız mı bırakayım ne istyorsun dedim.o da yalnız bırak dedi.ben inanamadım ne olursa olsun demezdi.gercekten mi dedim evet dedi öyle olsun dedi.ve bana birden titreme geldi kızlar nefessiz kaldım o da bağırmaya başladı bunu unutmucam dedi doktora git dedi hasta mısın dedi.ben de yeminler ettim bilerek yapmadım bağırma dedim birden nefesim kesildi dedim.o an bağırmak istedim gerçekten .kapattık sonra ben şimdi geldım kendime.sanırım benim sinirlerim bozuldu.ne yapmalıyım?ben ona sinirli davranmadım ama çok bunaldı ters davranıyor.ben artık yoruldum.lütfen fikirlerinize ihtiyacım var onu bu dönemde yalnızda bırakmak istemyorum sonucta zor br süreç ama kızgın.öfkeli ve yalnızlık istiyor.öyle işte.yıprandım.

ilişkinizin genel durumundan bahsetmemişsiniz....aranızdaki bi konuşmayı anlatmışsınız.sadece buna bakılarak nasıl yorum yapılabilinirki

ilişkinizin genel durumundan bahsetmemişsiniz....aranızdaki bi konuşmayı anlatmışsınız.sadece buna bakılarak nasıl yorum yapılabilinirki

haklısınız.ben daha önce de actıgım konularda bahsetmıstım.şimdi es geçmişim.genel anlamda ilişkimiz tartışmaların bir anda çıktığı dha sonra birbirimizden özürdilediğimiz şekilde .ne onunla ne onsuz misali.ama erkek arkadasım maalesef cok inatcı.onun inadı yüzünden yıpranıyoruz.ben de ona karsı cok hassasım yelkenleri suya indiriyorum çok zıttız.alttan alıyorum genel anlamda ama bazen ben de bunalıyorum.artık ilişkimizin cok yıprandgnı düşünüyorum o yüzden mi yalnız olmak istyor ne yapmalıyım cunku hiç böyle bişey yaşamadık.

haklısınız.ben daha önce de actıgım konularda bahsetmıstım.şimdi es geçmişim.genel anlamda ilişkimiz tartışmaların bir anda çıktığı dha sonra birbirimizden özürdilediğimiz şekilde .ne onunla ne onsuz misali.ama erkek arkadasım maalesef cok inatcı.onun inadı yüzünden yıpranıyoruz.ben de ona karsı cok hassasım yelkenleri suya indiriyorum çok zıttız.alttan alıyorum genel anlamda ama bazen ben de bunalıyorum.artık ilişkimizin cok yıprandgnı düşünüyorum o yüzden mi yalnız olmak istyor ne yapmalıyım cunku hiç böyle bişey yaşamadık.

bana kalırsa çok üstüne düşme hep altan alan taraf sen olma.gitsin şırnağa .araya mesafeler girer böylelikle ilişkinizi daha iyi ölçer tartarsınız...olmuyorsada zorlamanın bi anlamı yok..ben üzüldükten,sinirlendikten ,yıprandıktan sonra o ilişkinin bi anlamı yokki

sürekli sorunlar yaşadığımız erkek arkadaşım şark'a gidiyor ve şırnak'a gidiyor.ikimiz de zor durumdayız ve gerginiz ben her gün her dakıka aglıyorum yalnızım.o ise bu dertten olsa gerek bana uzak ve geri çekilmiş vaziyette.bu beni iyice umutsuzlaştırdı.artık diyorum ki oraya giderse ya daha kötü olursa diye.ben sürekli ağlıyorum birbirimize destek olamayacak kadar uzağız.dün akşam da tartıştık ve bana bugun tavırlıydı.ben de böyle mi olcaz dedim ne istyorsun yalnız mı bırakayım ne istyorsun dedim.o da yalnız bırak dedi.ben inanamadım ne olursa olsun demezdi.gercekten mi dedim evet dedi öyle olsun dedi.ve bana birden titreme geldi kızlar nefessiz kaldım o da bağırmaya başladı bunu unutmucam dedi doktora git dedi hasta mısın dedi.ben de yeminler ettim bilerek yapmadım bağırma dedim birden nefesim kesildi dedim.o an bağırmak istedim gerçekten .kapattık sonra ben şimdi geldım kendime.sanırım benim sinirlerim bozuldu.ne yapmalıyım?ben ona sinirli davranmadım ama çok bunaldı ters davranıyor.ben artık yoruldum.lütfen fikirlerinize ihtiyacım var onu bu dönemde yalnızda bırakmak istemyorum sonucta zor br süreç ama kızgın.öfkeli ve yalnızlık istiyor.öyle işte.yıprandım.

Canim senin yaşadığın durumları ben de yaşadım. Şunu bil ki bunun sonu yok, insan yipraniyor yoruluyor. Hele bir de inat varsa ne kadar cabalarsan cabala tükeniyor ilişki. Öyle bi noktaya geliyorsun ki yeter artık incelediği yerden kopsun diyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim senin yaşadığın durumları ben de yaşadım. Şunu bil ki bunun sonu yok, insan yipraniyor yoruluyor. Hele bir de inat varsa ne kadar cabalarsan cabala tükeniyor ilişki. Öyle bi noktaya geliyorsun ki yeter artık incelediği yerden kopsun diyorsun

kopsun mu artık?istemiyorum ama olmuyor da yani zor kızlar.

kopsun mu artık?istemiyorum ama olmuyor da yani zor kızlar.

Kimse Sana kopsun kopmasin diyemezki canım bunu sen hissedeceksin. Insanin tahammülü bitiyor bi yerde ne kadar zorlasanda yürümüyor. Bitmesin diye ugrasmak tehlikeli bi duruma geliyor hatta. Insan saplantı haline getiriyor, illa olmaliymis gibi. Bide uzaktan uzağa gerçekten ilişki çok zor yürüyor

sanırım gerçekle yüzleşmekten korkuyorum.uzaktan zor yürüyeceğini biliyorum bu beni çok korkutuyor.gercekten ne yapsam bilmiyorum telefonu kapatıp uzaklaşşsam mı ?

sanırım gerçekle yüzleşmekten korkuyorum.uzaktan zor yürüyeceğini biliyorum bu beni çok korkutuyor.gercekten ne yapsam bilmiyorum telefonu kapatıp uzaklaşşsam mı ?

Kendini tutabilmende çok önemli. Iradeli olmalısın. O yüzden boş kalma, bi şeylerle meşgul ol, onu dusunmemeye çalış kafanı dinle biraz. Insan bazen dogrunun ne olduğunu bile bile yapamiyor

Kendini tutabilmende çok önemli. Iradeli olmalısın. O yüzden boş kalma, bi şeylerle meşgul ol, onu dusunmemeye çalış kafanı dinle biraz. Insan bazen dogrunun ne olduğunu bile bile yapamiyor

onu aramamam en doğrusu mu sence?yani doğuya gidecek bu şekilde bırakmak içime sinmiyor bir yandan da.

onu aramamam en doğrusu mu sence?yani doğuya gidecek bu şekilde bırakmak içime sinmiyor bir yandan da.

O zaman ben kendime göre yorumlayayim. Eğer ki o inadi artık bi huy haline getirmisse, iliskiniz hep senin cabalarinla yuruyorsa ve sen bundan fazlasiyla yorulduysan arama. Ben olsam öyle yapardım . Eski sevgilim sürekli kuserdi trip atardi, ben çaba gostermesem duzelemezdik bi türlü. Buna rağmen kopamıyordum o kadar gücüm yoktu. Sonra baktım ki böyle ittire kaktira bi yere gittiği yok. Şimdi başkası var ve mutluyum. Yine bu kadar gerçekleri gormezden gelmişim diyorum

eskiden ben yürütürdüm tek.ama artık o da düzelmeye başlamıştı.beni sevdiğini gösterir olmuştu.ama bir anda garipleşti zaten arada böyle oluyor.bir gün kızdgına ertesi gün kızmıyor benim dengim şaştı.seni çok yoruyorum ama yalnız kalmak isteyen ama doğuya gidecek bir insan aranmamalı mı?yani ararsam ters tepecek diye korkuyorum.aramasam da o hiç aramaz biter gider ben de acımla kalırım.şu an bana acı cektiriyor.benim düzeltmemi bekliyor.

eskiden ben yürütürdüm tek.ama artık o da düzelmeye başlamıştı.beni sevdiğini gösterir olmuştu.ama bir anda garipleşti zaten arada böyle oluyor.bir gün kızdgına ertesi gün kızmıyor benim dengim şaştı.seni çok yoruyorum ama yalnız kalmak isteyen ama doğuya gidecek bir insan aranmamalı mı?yani ararsam ters tepecek diye korkuyorum.aramasam da o hiç aramaz biter gider ben de acımla kalırım.şu an bana acı cektiriyor.benim düzeltmemi bekliyor.

Hayır canım benim dertlesiyoruz ne olacak. Yalnız kalmayi neden istiyormus? Kafasini dinleyip ilişkiyi daha fazla tuketmemek için mi yoksa yine senin cabalamani mi istiyor? Peki sen devam etmek istiyor musun canım? Şimdi sen yumusatacan ortalığı 2 gün sonra yine aynisi olacak bunun sonu yok ki, kötü alistirmissin . Gerçekten yurumeyeceginin o farkına varmış olabilir belki de ondan yalnız bırak diyordur

Canım senin yaşadığınla tam olarak aynı olmasa da benzer bir durumdan ben de geçtim.Biz de aynen önceden bir aradaydık sonra iş nedeniyle uzaktan ilişkimizi devam ettirmek zorunda kaldık.Kişisel anlamda hiçbir problemimiz yoktur,ikimizde kaynaklı şahsi tartışma yaşamazdık hiç yani.Yalnız maddi ve manevi anlamda ikimizin de sıkıntıları vardı.Özellikle erkek arkadaşımın daha yoğundu.Uzun süre özlemin verdiği stresle ikimiz de hırçınlaştık bir dönem.Ben de kavga etsek senin gibi fena olurdum,dünya başıma yıkılırdı sanki,ağlamaktan bir hal olurdum.Böyle böyle birgün ciddi kavga ettik ama itiraf etmeliyim ki benim payım da vardı bu kavgada,üstüne gittim yani.O gün erkek arkadaşım ara vermek istedi ilişkimize.Uzaklaşmak istiyorum biraz dedi,yıpranıyoruz böyle dedi.Bir süre soğudu aramız.O dönem bana kabus gibi gelmişti ama ilişkimizi tartmak anlamında iyi olmuş aslında,sonradan anladım.Ne kadar ayrıyız desek te kopamadık mesela,ilk günler iletişimsizlik oldu ama sonra arayıp kısa da olsa hal hatır sormaktan kendimizi alamadık.Sevgili değil normal arkadaş gibi görüştük bir dönem diyebilirim.Ben o dönemde hiç üstüne gitmedim,içimde fırtınalar kopsa da hep sakin kaldım,o bana ne kadar gelirse ben de ona o kadar adım attım.Ayrıca kesinlikle ağlamadım,sızlanmadım,imalı konuşmalarda bulunmadım.Sonra o dayanamadı,yapamıyorum ne kadar kendim istemiş olsam da baştan senden uzaklaşmayı,kopamıyorum senden vs... diye.Şimdi eskisinden daha duyarlı,ilgili ve sevgisini belli ediyor.Ben şunu söyleyebilirim canım,erkekler özellikle uzun süreli beraberliklerde bir yerden sonra çok narin duygusal bir yapıya sahip,aşırı kırılgan,hassas,herşeyde ağlayan sevgililerinden bunalabiliyorlar.Biz bayanlar kadar da sabırlı değiller malesef.Yıpranmışlığını anlıyorum,elbette ne yaşadığını en iyi sen bilirsin.Ama seviyorsan biraz kendi haline bırak derim ben,üzerine fazla gitme,ağlayarak filan baskı altında kaldığını hissettirme erkek arkadaşına.Biz sevgimiz adına ağlıyoruz da işte onlar bunu baskı olarak değerlendirebiliyor.Aranızda gerçek bir sevgi ve bağlılık varsa zaten biraz kafası rahatlayınca daha ılımlı yaklaşacaktır.Hiç arayıp sormazsa da zaten senin için hayırlı bir ilişki değil demektir canım.

o kadar güzel anlatmışşın ki hissettiklerimi.ağlamak acizlik değil ama erkekler bunu hep yanlış yorumluyor.sıkılıyor bunalıyor.şuan aramızdaki şey bu sanırım.onu kendi haline bırakıcam.ağlamıcam dediğin gibi içimde kalacak.güçlü olmak lazım.aslında mantıklı olunca benim derdim devede kulak ama hassas olunca insan dayanamıyor işte.çok teşekkür ederim

Back
X