- Konu Sahibi omrumcehep
sürekli sorunlar yaşadığımız erkek arkadaşım şark'a gidiyor ve şırnak'a gidiyor.ikimiz de zor durumdayız ve gerginiz ben her gün her dakıka aglıyorum yalnızım.o ise bu dertten olsa gerek bana uzak ve geri çekilmiş vaziyette.bu beni iyice umutsuzlaştırdı.artık diyorum ki oraya giderse ya daha kötü olursa diye.ben sürekli ağlıyorum birbirimize destek olamayacak kadar uzağız.dün akşam da tartıştık ve bana bugun tavırlıydı.ben de böyle mi olcaz dedim ne istyorsun yalnız mı bırakayım ne istyorsun dedim.o da yalnız bırak dedi.ben inanamadım ne olursa olsun demezdi.gercekten mi dedim evet dedi öyle olsun dedi.ve bana birden titreme geldi kızlar nefessiz kaldım o da bağırmaya başladı bunu unutmucam dedi doktora git dedi hasta mısın dedi.ben de yeminler ettim bilerek yapmadım bağırma dedim birden nefesim kesildi dedim.o an bağırmak istedim gerçekten .kapattık sonra ben şimdi geldım kendime.sanırım benim sinirlerim bozuldu.ne yapmalıyım?ben ona sinirli davranmadım ama çok bunaldı ters davranıyor.ben artık yoruldum.lütfen fikirlerinize ihtiyacım var onu bu dönemde yalnızda bırakmak istemyorum sonucta zor br süreç ama kızgın.öfkeli ve yalnızlık istiyor.öyle işte.yıprandım.