intiharın eşiğindeyim..

belkide başka işlerle yoğundur.bende çok merak ediyorum gerçekten ama İzmir e gitmiş olacağını sanmıyorum.böyle bir kadınla, her horoz kendi çöplüğünde öter hesabı kendi evinde hiç konuşulmaz.Allah yardımcısı olsun hakikaten bende çok merak ettim.biz burada okurken bile sinirleniyoruz o yaşarken neler hissediyo kim bilsin :S birde bebeği var yeni doğmuş yazıklar olsun bu insanlara.
çocuklarının arasında bi anlaşmazlık çıktığında araya girip düzeltmeye çalışacaklarına sorunun kaynağı olan tipler.muhtemelen en az yarı yaşlarındayız bu insanların.ama akıl yaşta değil sözünün doğruluğunu bir kez daha anlamış bulunuyoruz.cehalet başa bela :S

ya aynı okulda ogretmenmıssınız handecım gıt mıllı egıtım mudurune anlar durumu valıye anlat olaganustu hal dıye bısı var yardım edıcekler sana ..bı arkadasım esıyle olay yasadı bızım okula nakloldu

Bebeğin olmasa o kaynanan olacak cadıya haddını bıldır sonra da al oglunu basına cal de dıyecegım
ama bebegıne yazık..Böyle bır babaannesı oldugu ıcın cok sanssız yavrucak:(( Çok üzücü yasadıkların,
benı de zamanında ıstemeyen bır cadı olmustu ve ayırmıstı sewdıgım ınsandan..Yıllar sonra dönmek
ıstedıgınde de mantıken olmayacagı ıcın baslamamıstım..Aile de ewlılıge dahıl oldugu ıcın cok önemlı..
Ama bu kadın tam bı pislik gercekten!! Bence ınadına sawasmalısın gecmısı okuyamıyorum ne yaptın
bılmyıorum ama ınadına esıne daha ılgılı davran ,annesı aradıgında askıım annen arıyor falan de :=))
nasılsa baska sehırde degıl mı ne kadar karısabılır kı sıze..Sen esını ıkna et sonra da kendı tarafına cek
derım ben..intiharlık bırsey de yok canım sen savası kazanacaksın guven kendıne..

Sabır en iyi ikna yöntemidir diye düşünüyorum...Hiçbirşey yapmasan bile sabırla ve ihtimamla bekle...
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler...Ayrıca küçük sürprizlerle v.s evliliğini hareketlendirmeye çalışabilirsin....
Kaynanan konusunda da asla yorum yapma, eşine kötüleme, hatta yine denk gelirseniz dinleme cihazıyla kaydet söylenenleri derim ben:)

Haksız yere kadın boşamak büyük vebal, daha geçen hocadan dinledik. Ki boşanmak allahın en sevmediği mübahlardandır.Allaha verdiğin sözden dönüyorsun, hem de bir iftira uğruna. Sen iftiraya uğradın, yuvan yıkılmasın, çocuğun babasız kalmasın diye uğraşıyorsun. Psikolojin ne kadra daynır, çocuğuna ne kadar iyi annelik edersin bu şartlar altında bilmem ama boşanırsan şayet intihar etmeyi düşünecek olan sen değil, sana iftirayı atanlar, dinlemeden inanıp seni boşayan kocan olsun. Düşünsünler bakalım, onlar intihar etseler bile kurtulamayacaklar hesaptan.

hande hanım konunuzu yakından takıp ettım ama yorum yapmadım yapamadım. acınızı ve bunalımızı anlıyorum fakat cok merak edıyorum sızı izmirde misiniz aacaba ... nerdeyse kaynanın evını bulup basacam ya .

walla sadece 2 sayfasını okudum ama o kaynanası olacak kadını boğasım geldi...acaba kayananası büyü falan mı yaptı oğluna böyle oldu... sonuç ne oldu ya çok merak ettim... Allah yardmcısı olsun...

uzun zamandır yazmamışsın seni merak ettim açıkcası seni ve oğlunu son yaşanan olayları iyi olup olmadığını.. güzel dualarım seninle

Back
X