- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Aslında eski değil canım sabah yaptım ıslak halinde de o çizgi dediğim ama kuruma çizgisi diye adlandırdığımız gölge var ya onu net görüyordum ilk yaptığımda ama telefonla onu size gösterecek bir görsel yakalayalamadım kısmet artık yoksa da varsa da ama çok ilginçtir ki erkenler de de bu çizgi var çıkıyor onlarda mı kuruma çizgisi acabaBen çizgi göremedim, çok çok hafif kuruma çizgisi var sanki test eski olduğu için
Ben çizgi göremedim, çok çok hafif kuruma çizgisi var sanki test eski olduğu için
Evet albi bu canım peki diğer markalar la yaptıklarında bu şekilde çıkıyor normal miAlbi miydi neydi bunun markası, bunlarda böyle çizgi çıkabiliyor.
Bir kan testi yaptırın o zaman.Evet albi bu canım peki diğer markalar la yaptıklarında bu şekilde çıkıyor normal mi
Onu geçen hafta yaptırdım oda 0.1 çıktı bat hala gelmedi bu hafta geçsin öyle mi yaptırayım yoksa gidip yaptırmalıymıyım değer yükselmiş olsa daha net çıkması gerekmez mi bu testlerinBir kan testi yaptırın o zaman.
Onu geçen hafta yaptırdım oda 0.1 çıktı bat hala gelmedi bu hafta geçsin öyle mi yaptırayım yoksa gidip yaptırmalıymıyım değer yükselmiş olsa daha net çıkması gerekmez mi bu testlerin
Bat değişiyor 1 hafta erken yada geç gelebiliyor net günüm belli olmuyor bu hafta ile önümüzdeki hafta arasında değişebilir o yüzden zaten sıkıntım bat tarihim düzenli olsaydı bu kadar stres yaşamayacaktımBat ne zaman?
Bat değişiyor 1 hafta erken yada geç gelebiliyor net günüm belli olmuyor bu hafta ile önümüzdeki hafta arasında değişebilir o yüzden zaten sıkıntım bat tarihim düzenli olsaydı bu kadar stres yaşamayacaktım
Yorumlarınız İçin çok teşekkür ederim test yapmayı da bırakıyorum geleceği varsa da süreç uzatacak psikolojik olarak haftaya da şayet bat gelmez se kan vermeye giderim durum netleşirÖnümüzdeki hafta yapın o zaman, böyle kafanız karışır çünkü. İnşallah vardır
Koydugunuz tum testler negatif zaten
Yorumlarınız İçin çok teşekkür ederim test yapmayı da bırakıyorum geleceği varsa da süreç uzatacak psikolojik olarak haftaya da şayet bat gelmez se kan vermeye giderim durum netleşir
Bir hafta uzun bir süre, pozitife dönmüş olabilir bu süreçte. İsterseniz birkaç gün bekleyip tekrar yapın isterseniz kan testi yaptırın. Siz nasıl rahat edecekseniz.Onu geçen hafta yaptırdım oda 0.1 çıktı bat hala gelmedi bu hafta geçsin öyle mi yaptırayım yoksa gidip yaptırmalıymıyım değer yükselmiş olsa daha net çıkması gerekmez mi bu testlerin
Normal gebelik testinde silik çıkınca erken gebelik testinde daha koyu çıkması gerekir. Siz isterseniz adetinizi bekleyin olmazsanız test yaparsınız.
Teşekkürler bu testlerinde negatif olduğunu düşünen arkadaşlar vardır ve olacakta bende bu testlerde ikinci çizgi net olmadığı sürece doğru bilgi vereceğini düşünmüyorum kendimizi oyalıyoruz bir nevi aslında bir umut işte ama bir kere daha anladım ki bu şekilde çıkarsa inanmayacağım bu testlere gidip kan vermek en doğrusuBir hafta uzun bir süre, pozitife dönmüş olabilir bu süreçte. İsterseniz birkaç gün bekleyip tekrar yapın isterseniz kan testi yaptırın. Siz nasıl rahat edecekseniz.
Var canım bence iki günde bir yap tekrar sabah ilk idrarınla koyulaşacaktır diye umuyorum şimdiden hayırlı olsunKızlar bu benim bugün yaptığım gebelik testi ve ilk 3-4 dakika içerisinde çıkan sonuç adetime 4 gün var henüz sizce var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?