Sanırım artık bu çizgilere itibar etmemeliyiz neden böyle çıkıyor hala anlamış değilim 🤔

Ben çizgi göremedim, çok çok hafif kuruma çizgisi var sanki test eski olduğu için

Ben çizgi göremedim, çok çok hafif kuruma çizgisi var sanki test eski olduğu için
Aslında eski değil canım sabah yaptım ıslak halinde de o çizgi dediğim ama kuruma çizgisi diye adlandırdığımız gölge var ya onu net görüyordum ilk yaptığımda ama telefonla onu size gösterecek bir görsel yakalayalamadım kısmet artık yoksa da varsa da ama çok ilginçtir ki erkenler de de bu çizgi var çıkıyor onlarda mı kuruma çizgisi acaba

Eklentiler

• 93B4EA7C-2E08-417A-9925-D526A0918A48.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49

Önümüzdeki hafta yapın o zaman, böyle kafanız karışır çünkü. İnşallah vardır

Önümüzdeki hafta yapın o zaman, böyle kafanız karışır çünkü. İnşallah vardır
Yorumlarınız İçin çok teşekkür ederim test yapmayı da bırakıyorum geleceği varsa da süreç uzatacak psikolojik olarak haftaya da şayet bat gelmez se kan vermeye giderim durum netleşir

Yorumlarınız İçin çok teşekkür ederim test yapmayı da bırakıyorum geleceği varsa da süreç uzatacak psikolojik olarak haftaya da şayet bat gelmez se kan vermeye giderim durum netleşir

Rica ederim, aynen boşu boşuna stres yapmamış olursunuz hem. Zaten varsa 2. testi hemen çıkıyor, rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Onu geçen hafta yaptırdım oda 0.1 çıktı bat hala gelmedi bu hafta geçsin öyle mi yaptırayım yoksa gidip yaptırmalıymıyım değer yükselmiş olsa daha net çıkması gerekmez mi bu testlerin
Bir hafta uzun bir süre, pozitife dönmüş olabilir bu süreçte. İsterseniz birkaç gün bekleyip tekrar yapın isterseniz kan testi yaptırın. Siz nasıl rahat edecekseniz.

Bir hafta uzun bir süre, pozitife dönmüş olabilir bu süreçte. İsterseniz birkaç gün bekleyip tekrar yapın isterseniz kan testi yaptırın. Siz nasıl rahat edecekseniz.
Teşekkürler bu testlerinde negatif olduğunu düşünen arkadaşlar vardır ve olacakta bende bu testlerde ikinci çizgi net olmadığı sürece doğru bilgi vereceğini düşünmüyorum kendimizi oyalıyoruz bir nevi aslında bir umut işte ama bir kere daha anladım ki bu şekilde çıkarsa inanmayacağım bu testlere gidip kan vermek en doğrusu

Kızlar bu benim bugün yaptığım gebelik testi ve ilk 3-4 dakika içerisinde çıkan sonuç adetime 4 gün var henüz sizce var mıdır ?

Eklentiler

• E0E02453-FC57-41BA-BD43-BCBBC76D1492.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bu benim bugün yaptığım gebelik testi ve ilk 3-4 dakika içerisinde çıkan sonuç adetime 4 gün var henüz sizce var mıdır ?
Var canım bence iki günde bir yap tekrar sabah ilk idrarınla koyulaşacaktır diye umuyorum şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…