Sanırım artık dayanamiycam

Erenanasi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
19
4
6
33
Merhaba arkadaslar ben bi konu daha acmistim yine ayni dertten muzdaribim.. Maalesef artik delirme esigine geldim.. annemden baska kimseyle konuşamıyorum etrafimizdakiler ailelerimiz bile esimin maasini daha az biliyor oyle soyletiyor eşim neden bilmiyorum... ben artık bu para davalarimizdan sıkıldım bugün de yemedigim gezmedigim para nereye gidiyor kredi kartina mi yatiriyorsun hepsini yoksa nakit cekiyosun da haberim mi yok dedim diye evde bir tartisma çıktı.. imkani yok bu kredi karti meselesini anlamıyorum. Ay basinda aliyoruz parayi hop hepsi karta gitti diyor imkansız o kadar paranin kredi kartina gitmesi.. sen anlamiyon gerizekalisin salaksin nakit cekiyorum oyle mi yilan düşünceye bak sen elin kizi bana paramın hesabini soruyor bilsem calisan kadin alırdım diye hakaretlere hatta gorursun sen kocalik nasil oluyormus gibi tehtidlere kadar gittik bugün.. sonumuz hayir mi bilemiyorum ama ben kendimden korkuyorum hasta olacam delirmek üzereyim..

Senin eksiğini ve evinin eksiklerini alıyor mu?
Benim eksiğimi mesela kazak alacam yada pantolon alacam diyorum pantolonu gecen aldin ya diyor en son aldigim pantolonun uzerinden 1 sene gecse bile bunu söylüyor evin sadece mutfak giderlerini karşılıyor baska ihtiyacini karsilamiyor.. ekstra birsey alacak olsam hemen bu ay skmamiz lazim kendimizi diyor

Sabret bence.aynısı benim başımada geliyor ben diyorum bu kadar gundur bekledim die basına kalkıyorum mecbur alıyor.herkes farklıdır ama kendi utansın die bazen eskide giyiyorum farkediyor.

Sabret bence.aynısı benim başımada geliyor ben diyorum bu kadar gundur bekledim die basına kalkıyorum mecbur alıyor.herkes farklıdır ama kendi utansın die bazen eskide giyiyorum farkediyor.
4 illik evliyim 4 yildir sabrediyorum artik gercekten cok bunaldim

Sende bir ise gir ve kendi parani kendin harca ona hesap verme madem o öyle yapiyor baska bisey haketmiyor

Sende bir ise gir ve kendi parani kendin harca ona hesap verme madem o öyle yapiyor baska bisey haketmiyor
2 yasinda bebegim var onu suan krese veremem verenler var etrafimda ama ben bana en ihtiyaci oldugu donemde krese verirsem bencillik yapmis olurum. Evde is imkanlarina bakiyorum ama bulamıyorum yoksa gercekten calismayi cok istiyorum

2 yasinda bebegim var onu suan krese veremem verenler var etrafimda ama ben bana en ihtiyaci oldugu donemde krese verirsem bencillik yapmis olurum. Evde is imkanlarina bakiyorum ama bulamıyorum yoksa gercekten calismayi cok istiyorum
Tüm yazilanlari okumadigim icin cocugunuz oldugunu bilmiyordum.
Insallah evde calisma imkani bulursunuz.

Gir sende banka hesabına kendin kontrol et . Her şey görünüyo orda sonuçta kredi kartı borcu, çekilen kredi vs.

valla ister tek maaş ister çift maaş erkekte kocalık babalık yapmaya gt yoksa olmuyor bir türlü.bugün gelmiş doğalgazı sen ödeyecen diye mi sakladın. faturayı diyor. surda ödediği bi doğalgaz elektrik su. kendi ihtiyacımı doktor paramı evin yemeğini deterjanını ben karşılıyorum.üstüne elalemin çocuğunu doğurmayacağım. ben ısınırsam o da ısınıyor.ancak damızlık işe yararım diyor heralde o da tüp bebek zaten onu bile doğal yolla başarabilmiş bir erkek değil.

Ben isin parasinda pulunda da degilim bana el kizi bana paramin hesabini soruyor demesi dokundu bide
Gir sende banka hesabına kendin kontrol et . Her şey görünüyo orda sonuçta kredi kartı borcu, çekilen kredi vs.
Dun bunu yapmaya çalıştım ama hesabin sifresini degistirmis istedim verdigi sifreyi giremedim aksamda gelmis sana salaga anlatir gibi hesabi anlatacam deyince bende bakmak istemedim

Ben isin parasinda pulunda da degilim bana el kizi bana paramin hesabini soruyor demesi dokundu bide

Dun bunu yapmaya çalıştım ama hesabin sifresini degistirmis istedim verdigi sifreyi giremedim aksamda gelmis sana salaga anlatir gibi hesabi anlatacam deyince bende bakmak istemedim

İşin parasında olmak değil ki bu siz evlisiniz tabi ki her şeyi bilmen gerekir.

Tc ya da müşteri numarasını yazıp şifreyi giriyosun. Sonra tlfna sms geliyo giriyosun hesaba. Yanlış şifre verdi demek ki yoksa niye giremeyesin.

İşin parasında olmak değil ki bu siz evlisiniz tabi ki her şeyi bilmen gerekir.

Tc ya da müşteri numarasını yazıp şifreyi giriyosun. Sonra tlfna sms geliyo giriyosun hesaba. Yanlış şifre verdi demek ki yoksa niye giremeyesin.
Herzaman giriyordum bakiyordum hesaba dun giremedim istedim sifreyi farkli sifre verdi niye sifreyi degistirdin deyince bankalar sifreyi degistirmemizi istiyor arada sirada dedi oyle birsey varmi bilmiyorum

Herzaman giriyordum bakiyordum hesaba dun giremedim istedim sifreyi farkli sifre verdi niye sifreyi degistirdin deyince bankalar sifreyi degistirmemizi istiyor arada sirada dedi oyle birsey varmi bilmiyorum

6 ayda bir öyle bi durum var ama şart değil.
Yanlış söylemiş galiba şifreyi

Özür dilerim ama sizinle böyle konuşmasına izin vermemelisiniz. İnsanları anlamıyorum. Dışarıdaki insanlara gösterdikleri nezaketin onda birini evdekine gösterseler ortalık güllük gülistanlık olacak. Harcamalarında bir yanlışı olmasa, kötü bir şey yapmamış olsa bile bu saygısızlıkla sizi daha da üzecek gibi:(

vala Allah yardımcınız olsun .piskolojım bozulcak buarda.çok sasırıyorum

Özür dilerim ama sizinle böyle konuşmasına izin vermemelisiniz. İnsanları anlamıyorum. Dışarıdaki insanlara gösterdikleri nezaketin onda birini evdekine gösterseler ortalık güllük gülistanlık olacak. Harcamalarında bir yanlışı olmasa, kötü bir şey yapmamış olsa bile bu saygısızlıkla sizi daha da üzecek gibi:KK43:

kendisi de soyluyor zaten işi bizden once geliyormuş ve kendisini sevmeyen birinden ilgi beklemememiz gerekiyormuş

Back
X