• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım artık herşey bitti

Senin boşanacağın yok çocuğun arkasına sığınmışsın. Kocanın seni aldatmasına göz yum madem her seferinde rezil ettim diyorsun da geri dönünce sen ne oluyorsun bilemedim. Kocan baya iyi kazanıyor galiba ye iç parasını çar çur et senin paranla başladı bu işlere sen de parasıyla eğlen işte oturup aldatmalarına şahit olup bir şey yapmadıktan sonra hayatını yaşa bence

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar bana bu yaptıklarıma hak vermenizi beklemiyordum zaten çünkü ben böyle birşey okuduğumda kim bilir ne ateş püskürürdüm önceden. Ama İnanın bazen asla yapmam diyeceğiniz şeyleri bile yapıyorsunuz son 2 yıldır asla dediğim ne varsa yaşıyorum o kadar uyanıktım ki ailede bu yönümle tanınırken şimdi kendimi salak gibi hissediyorum. Eşime hem çok kinliyim hem de çok kızgınım tazminat davası açsam bile üzerinde tek çöp Yok ödemeyeceğini biliyorum ve şuan da çalışmıyorum bahanelerin arkasına sığındığımın farkındayım gözlerim açılsın istiyorum bir an önce bu evliliğin sonunun olmadığını da biliyorum ama sonradan pişman olur muyum diye salak bi düşünce içindeyim

Bu parası olan evli adamlardan ne istiyor bu kızlar ya anlamıyorum çalışın kazanın paranızı illa zengin evli barklı adamla parası için neden birlikte oluyorsunuz mide bulandırıcı vallahi :kusmuk:

Aldatıldığım kızları görseniz içiniz almaz hele ki 2. Aldattığı kadının hakkında öyle kötü şeyler duydum ki birlikte olmadığı adam kalmamış Zaten insta hesabına bakıldığında ne olduğu çok belli bunlar daha da çok acıtıyor canımı çirkin değilim çevrem tarafından beğeniliyorum bi düğüne gitsem hala bekar zannediliyorum soran oluyor anlayamıyorum bana bunları neden yaptı

Bu adamların bu basit kızlarda buldukları ne çok merak ediyorum :S ıyiki face insta herşeyi kapattık biz kurtulduk. Kaç evlilik yıkıldı bu internetden. Insanlar kullanmayı bu türlü beceremedi

Bu adamların bu basit kızlarda buldukları ne çok merak ediyorum :S ıyiki face insta herşeyi kapattık biz kurtulduk. Kaç evlilik yıkıldı bu internetden. Insanlar kullanmayı bu türlü beceremedi
Evet kapatmak lazım ama bizim başımıza ne geldiyse bu dükkan açıldıktan sonra geldi daha doğrusu büyükşehire taşınınca halbuki eşim burda doğup büyüme sadece iş dolayısıyla 2 yıl yaşadık ilçe de yani sonradan görme de değil bu dükkana gelip gidenler den illa ki bozuklar çıkıyor içinde onlar az ilgi samimiyet gösterince demekki yoldan çıkıyor gerçi asıl bozukluk eşim de onlar ne yaparsa yapsın bozulmayan bozulmaz

Evet kapatmak lazım ama bizim başımıza ne geldiyse bu dükkan açıldıktan sonra geldi daha doğrusu büyükşehire taşınınca halbuki eşim burda doğup büyüme sadece iş dolayısıyla 2 yıl yaşadık ilçe de yani sonradan görme de değil bu dükkana gelip gidenler den illa ki bozuklar çıkıyor içinde onlar az ilgi samimiyet gösterince demekki yoldan çıkıyor gerçi asıl bozukluk eşim de onlar ne yaparsa yapsın bozulmayan bozulmaz
Böyle bir dükkan başa bela zaten. Nerde aç varsa orda zengin birini bulma peşinde. Hele birde oranın sahibi ışletmecisi birine denk gelirlerse şanslarını denerler. Salak kocalarda bayıla bayıla gidiyorlar ben sende suç bulamadım. Jennifer lopez bile terkedilmiş bir kadın. Güzellikle alakası yok. Ne çok güzel olmayan kadınlar var kocaları ağzına bakıyo.

Bana herkes şuan öyle diyor ailesi bile yoklukta cefasını çektin şimdi tam para kazanmaya başlamışken bırakıp gidince iyilik mi bilecek çok diye. Bazen bende öyle diyorum bana nispet yaparcasına yiyecek çok ta gururluydu mu diyecek diye ama bazende hayatımı bitirmek istemiyorum bu adam için ben Yanyana olmaktan mutlu olabilen bir insanım bana 1 yıl içinde işyerini satma sözü verdi başka türlü bu ortamdan kurtulamam diye ama bilmiyorum bu kadar aldatan adam yine aldatır diye düşünüyorum offfff
Kocan yalancı bir adam kız kardeşim yok demiş iki ablası çıkmış şaka gibi diplomami aldım demiş ailesine halbuki alamamış herkese çok rahat yalanlar söylüyor kişilik yapısı bozuk biri o IŞİD'e kapaticam der kapatmaz o aldatmiycam der aldatır ne diyim Allah ıslah etsin

Böyle bir dükkan başa bela zaten. Nerde aç varsa orda zengin birini bulma peşinde. Hele birde oranın sahibi ışletmecisi birine denk gelirlerse şanslarını denerler. Salak kocalarda bayıla bayıla gidiyorlar ben sende suç bulamadım. Jennifer lopez bile terkedilmiş bir kadın. Güzellikle alakası yok. Ne çok güzel olmayan kadınlar var kocaları ağzına bakıyo.
Aynen öyle yüz güzelliği değil baht güzelliği olsun diye boşuna dememişler çok sağolun yorumlarınız için

Kocan yalancı bir adam kız kardeşim yok demiş iki ablası çıkmış şaka gibi diplomami aldım demiş ailesine halbuki alamamış herkese çok rahat yalanlar söylüyor kişilik yapısı bozuk biri o IŞİD'e kapaticam der kapatmaz o aldatmiycam der aldatır ne diyim Allah ıslah etsin
Evet yalancılık bir hastalık oldu onda. Yani kişilik bozukluğu olduğunu söyledim gerekirse tedavi olayım dedi ama şuan ağırdan alıyor çok yoğunum diye çevresindeki insanlar da çok iğrenç hepsi evli sevgilisi var ama kadınların haberi Yok gerçi olunca ne yapabilirlerki hepsi benim gibi ben bile bişey yapamadım tek aldığım ders çok büyük konuşmuşum

Allah yardimcin olsun burdan bosan demek kolay ama yeni bir duzen kurup hayata tutunmak zor. Sen biraz birikim yap bence bikac yila kadarda kendine is kur yeni hayatina basla. Bu sureci uzulerek gecirme uc gunluk dunya gez toz hesap verme biraz da o seni merak etsin..

Allah yardimcin olsun burdan bosan demek kolay ama yeni bir duzen kurup hayata tutunmak zor. Sen biraz birikim yap bence bikac yila kadarda kendine is kur yeni hayatina basla. Bu sureci uzulerek gecirme uc gunluk dunya gez toz hesap verme biraz da o seni merak etsin..
Gerçekten çok zor bir karar önceden olsa hemen boşan bırak o adamı derdim çünkü neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor şuandaki hayatım da maddi açıdan çok rahatım bu lükslerden vazgeçecek olmakta zorluyor bide yalnız kalınca ne yaparım korkusu var ama tek bildiğim şey bu adamla sonum yok

Back
X