Sanırım artık pes ediyorum.

Paphia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
751
793
unutamıyorum.
evet söyleyeceklerim var. Şimdiye kadar hep ayakta durmaya çalıştım. Ama farkettim ki, ben aslında sadece içime atmışım.
Hep dik durdum.
Şimdiye kadar neler oldu derseniz? Belki sizlere göre yine sıradan bir ayrılık hikayesi bana göre ise hayatımın hikayesi işte...
İlk defa yenilmiyorum üstelik. Bu nedenle oldukça güclü durmaya calistim. Yaklaşık bir sene oldu biteli. Hep daha iyi görünmeye çalıştım hep işle güçle ayakta durmaya...
Belki her zaman insanlara akıl veren onların derdini dinleyen paphia imajimdan dolayı yaptim bunu , belki de gerçekten sadece kendimi düşmekten , depresyona girmekten korumak için.
Ama farkettim ki yeni yeni patlamalar yaşıyorum. Belki de yeni idrak ediyorum.
İştahım yok gözyaşlarım her dakika kirpiklerimde bekliyor.
Hiç bir hayalim yok ve hiç bir şey yapamıyorum sanki. Onsuz kendimi hic bir yere koyamıyorum. O ne yapiyor derseniz benden de kötü durumda...
Ne olacak böyle bilmiyorum. Ama sanırım kötüye gidiyorum artık iyice. Geçmeyecek ama dinecek dedim sabır dedim hep kendime ama sabrım da tükendi sanırım. Önceleri yıkılır ya insan sonra toparlar bende tam tersi oldu ben gün geçtikçe daha da kötü oluyorum.
Cevremdeki herkes biliyor zaten tum olanlari onlarla artık bu konuyu konuşmaya bile tahammülüm yok.
Ne yapıcam bilemiyorum .
Nefes alamıyorum artık!

çok sevmişsiniz. nasıl bu hale geldi işler?

çok sevmişsiniz. nasıl bu hale geldi işler?
Sevgili cundagg sevdik cok sevdik ama onun bile suphesine dusüyorum artık. Seven insan pes edermiydi diye. Dayanamazdık 1 gün ayrı kalmaya demek oladar da sevmiyor muşuz denilebilir mi diyorum.
Uzun süreli bir ilişkiydi bizimki ve evlilik zamanında koptu işte. Tahammül bitti o kendine güvenememiş maddi imkanı beni mutlu etmez diye düşünmüş tartışmalar ve beklenmeyen ama yaşanan bi son ...

Sevgili cundagg sevdik cok sevdik ama onun bile suphesine dusüyorum artık. Seven insan pes edermiydi diye. Dayanamazdık 1 gün ayrı kalmaya demek oladar da sevmiyor muşuz denilebilir mi diyorum.
Uzun süreli bir ilişkiydi bizimki ve evlilik zamanında koptu işte. Tahammül bitti o kendine güvenememiş maddi imkanı beni mutlu etmez diye düşünmüş tartışmalar ve beklenmeyen ama yaşanan bi son ...
bir senede hala aşamamışsınız o da aşamamış. ben böyle aşkların bitmediğine inanıyorum. hep eski sevgiliye dönülmez derim ama evlilik stresi çok ağır geliyor insana. bir şans daha vermeyi düşündünüz mÜ? yani temelde kişilikle alakalı bir dert yoktu sanırım.

Niye ayrıldınız?
Niye birleşmiyorsunuz?

Sadece sonradan peydah olan bi ayrılık acısı cektiğinizi biliyoruz..
Elimizde yeterli veri mevcut değil yorum için..

O kötü sen kötü, niye ayrısınız ki siz?
Onun tamamen gücü tükenmiş sonunda böyle ölüp gidicem galiba diyor. Ben fazlasıyla güclü olduğumu sanan bi kadındım ama durduramadım bu nedenle ayrıldık. Bir dahası olmayacak belli ki. Elle tutulur bir neden arıyorsaniz yok ama pes ettik galiba. 1sene olacak yakında sonumuz ne olur hic bilemiyorum..

Niye ayrıldınız?
Niye birleşmiyorsunuz?

Sadece sonradan peydah olan bi ayrılık acısı cektiğinizi biliyoruz..
Elimizde yeterli veri mevcut değil yorum için..

Açıklamaya çalıştim millan...
İstediğin veri için şunu söyleyebilirim. Sonradan yaşamadım bu acıyı fakat artık istemsiz tepkilerim ağlamalarım işin içinden cikamayacak hale getirdi beni. Yoksa ilk günden bir adım ne az ne fazla aşkım da üzüntüm de

Doverim seni ya. Ne demek pes ediyorum. Boyle sey mi olur. Ayrilmak unutmak demek. Ne ikiniz unttunuz, ne de ikiniz ayrildiniz. Bos yere mutsuz etmeyin kendinizi. Dayanamiyorum boyle seylere :KK1:

bir senede hala aşamamışsınız o da aşamamış. ben böyle aşkların bitmediğine inanıyorum. hep eski sevgiliye dönülmez derim ama evlilik stresi çok ağır geliyor insana. bir şans daha vermeyi düşündünüz mÜ? yani temelde kişilikle alakalı bir dert yoktu sanırım.
Ben düşündüm onu bilemem. Sadece yakın zamanda ben kendimi toparlayamiyorum yıllar sonra iyi ki olmamış diyebilirsin halimi görünce paphia dedi.

Ben düşündüm onu bilemem. Sadece yakın zamanda ben kendimi toparlayamiyorum yıllar sonra iyi ki olmamış diyebilirsin halimi görünce paphia dedi.
çok özgüvensiz. eğitim veya maddi imkan farkınız var mıydı? bunları mı kompleks yaptı. insan yinede ben bu kızı seviyorsam daha çok çalışır mutlu ederim der gibi geliyor.

Doverim seni ya. Ne demek pes ediyorum. Boyle sey mi olur. Ayrilmak unutmak demek. Ne ikiniz unttunuz, ne de ikiniz ayrildiniz. Bos yere mutsuz etmeyin kendinizi. Dayanamiyorum boyle seylere :KK1:
Beni dövebilirsin :,( bitti bir daha hiç biri olmayacak diye düşundükçe midem bulanıyor hayattan. Ağlasam ağlayamıyorum gülsem bana yakışmıyor artık. Eski fotograflarımıza bakıyorum da artık hic bir fotografta gözlerimin ici öyle gülmüyor onu farkettim.

çok özgüvensiz. eğitim veya maddi imkan farkınız var mıydı? bunları mı kompleks yaptı. insan yinede ben bu kızı seviyorsam daha çok çalışır mutlu ederim der gibi geliyor.
Kesinlikle özgüvensiz. Aslinda her sey askere gidip geldikten sonra başladı. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Herkes kadar iş problemi yaşıyoruz diyelim. Ama çok fazla geldi belki hayallerim ona.
Esasen döndükten sonra bir daha eskisi gibi olamadı iyi degildi biliyordum...

Beni dövebilirsin :,( bitti bir daha hiç biri olmayacak diye düşundükçe midem bulanıyor hayattan. Ağlasam ağlayamıyorum gülsem bana yakışmıyor artık. Eski fotograflarımıza bakıyorum da artık hic bir fotografta gözlerimin ici öyle gülmüyor onu farkettim.

Hayir olmaz oyle sey. Ikiniz de cok mutsuzsunuz bu durumdan. Eh ayri ayri bu derecede mutsuz olacaginiza beraber olup sevgilinin dert ettigi maddi imkana beraber yanin. Bak sevgili diyorum. Cunku er yada gec beraber olacaginiza inaniyorum. Bu acili sureci uzatabilirsiniz ama bitirmek de sizin elinizde. Buraya yazdim bak :KK12:

Bir de okadar icine kapanık kibar biri ki öyle tuttuğunu koparamaz hiç bir zaman. Bu nedenle daha çok çalışır yaparim demek yerine yapamıyorum iste diyip pes etti

Kesinlikle özgüvensiz. Aslinda her sey askere gidip geldikten sonra başladı. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Herkes kadar iş problemi yaşıyoruz diyelim. Ama çok fazla geldi belki hayallerim ona.
Esasen döndükten sonra bir daha eskisi gibi olamadı iyi degildi biliyordum...
askerlik değişik bişr psikoloji geldiğide depresyondaydı belkide. ben biraz ütopik bir karakterim söyleceklerimi buna göre değerlendirin. yaşanmamışlıklar daha zor bana göre. ayrı ayrı mutsuzluk mu birlikte mutlu olmayı denemek mi? ben hep denemeyi seçtim. evet zor şeylerde yaşadım ama bilmem... yanlış yönlendirmeyim, konuyu tam bilmeden...

Hayir olmaz oyle sey. Ikiniz de cok mutsuzsunuz bu durumdan. Eh ayri ayri bu derecede mutsuz olacaginiza beraber olup sevgilinin dert ettigi maddi imkana beraber yanin. Bak sevgili diyorum. Cunku er yada gec beraber olacaginiza inaniyorum. Bu acili sureci uzatabilirsiniz ama bitirmek de sizin elinizde. Buraya yazdim bak :KK12:
Ailelerimiz de çok üzüldü böyle olmamıza ama zorla da olmuyor işte tek bir olumlu adım atmadı tekrar anlamında. Gidicem tamamen bana bir sey söyle demiştim aylar önce sana git de diyemem gitme bekle de diyemem kendimi toparlayamiyorum yapamiyorum demişti. Kafam okadar karisik ki iyi dileklerin kalbinin güzelliginden :) ama galiba ben artık bunun mumkün oldugunu dusunmuyorum. Olsa olurdu diyorum simdiye kadar bunun da bir süresi var öyle degil mi?
Önceden olsa insallah dedigin gibi olur derdim ama şimdi onu diyemiyorum açıkcası

En iyi siz tanirsiniz sevgilinizi ama, ben bu hayallerini gerceklestiremem, kokuyorum vs gibi laflara inanmiyorum. Bir kacis bahanesi gibi gelir bana bunlar. Cunku iki kisi birbirini (gercekten) seviyorsa, kavusmak icin pek ala hayallerinden vazgecebiliyorlar. Eminim sizde bu kadar sevdiginiz adam icin, onun gerceklestiremedigi hayallerinizden vazgecerdiniz.
Dedim ya siz daha iyi tanirsiniz sevgilinizi. Eger bahsettigim gibi, kacis icin degil de, gercekten sizi uzmek istemedigi icin bir ayrilik yasandiysa; barismalisiniz kesinlikle. Bu zamanda kac kisi boyle bir ask yasiyor ki.

askerlik değişik bişr psikoloji geldiğide depresyondaydı belkide. ben biraz ütopik bir karakterim söyleceklerimi buna göre değerlendirin. yaşanmamışlıklar daha zor bana göre. ayrı ayrı mutsuzluk mu birlikte mutlu olmayı denemek mi? ben hep denemeyi seçtim. evet zor şeylerde yaşadım ama bilmem... yanlış yönlendirmeyim, konuyu tam bilmeden...
Dedigin dogru cundagg Ama o yaşadığı depresyonu benimle atlatadı daha doğrusu kendi de atlatadı bana sorarsan. Tabi ben de onun yokluğunda tahammulsüzleşmiştim. Hic tartisma yasamayan insanlarsanix ufak tefek tartismalar bile mesele sayilabiliyor haliyle. Sonu geldi böylelikle. Daha kendini toparlayaman bey kişi benimle hiç yapamadı diyelim.

Dedigin dogru cundagg Ama o yaşadığı depresyonu benimle atlatadı daha doğrusu kendi de atlatadı bana sorarsan. Tabi ben de onun yokluğunda tahammulsüzleşmiştim. Hic tartisma yasamayan insanlarsanix ufak tefek tartismalar bile mesele sayilabiliyor haliyle. Sonu geldi böylelikle. Daha kendini toparlayaman bey kişi benimle hiç yapamadı diyelim.
olacaksa öyle şekillerde oluyorki.. olmayıncada insan ne yapsa yine olmuyor. hayırlısı diyim sizin için.

X