• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım artık umudum azalıyor!!!

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
29 yaşındayım 7,5 sene önce bi evlilik yaptım çocuğum yok kötü bi evlilikti bitti geçti ama korkularım kafamda deli sorular gün geçtikçe artıyor hep mutlu bi evlilik anne olmak hayalimdi bişeyi çok isteyince olmazmış ya sanırım çok istediğimden olmyor kafamdaki sorular 30 a yaklaştım nezaman biriyle tanışçam oan güvencem evlencem çocuk sahibi olcam bekar biri ile tanışırsam bu dururmumu öğrenince hayal kırıklığı diyelim sorun etmedi ama ailesi sorun ederse çocklu biri olursa bu sorumluluğu taşıyamam gibi gereksi gereksiz sorulardan kendimi alamıyorum tanışmak isteyenlerden elektrk çok olmuyo hadi iyi biri diye elektrksiz evlenirsem ömrümü sevmediğim bi insanla geçiremem gibi geliyor böyle duygu kamaşasındayım kızlar kendime engel olamıyorum bunları düşünmekten :(( hee bu arada bide tanışmak isteyenler boşandğm için art niyetlimi acaba diye görüşmesemmi diede oluyo...

Son düzenleme:
Ben cevap yazcaktim ama yetisemedim :(
Bende senin gibiyim basimdan evlilik gecmedi ama 25 yasindayim bir kac sebep yuzunden sanirim olmuyor :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimseden cevap gelmeyince gereksiz heralde diye sildim :((((

Konu neydi bilmiyorum ama sadece 1 saat kimse cevap vermedi diye bunu yapıyorsan ve bu sabırsızlığı hayatının kalanına da uyguluyorsan sıkıntı burda olabilir. Belki senin konunla ilgili cevap yazacaklar şu an kk da değil. Ben görüyorum bazı konular önce 2-3 cevap alırken akşama doğru mesela coşuyor.

içerik sildiğin için ceza bile alabilrsin

bende tam yorum yazıcaktım ama vazgectim
üzgünüm şekerim bidahaki sefere:6:

trip atmadım kızlar öyle dertlendim bian sonra önemsiz diye düşündüm okadar hiç cevap gelmeyince :)) sorun değil isteyene anlatabilrim sabırsız değilim bi anlık duygu çöküşü diyelim yazmak rahatlamak istedim hepsi buu

trip atmadım kızlar öyle dertlendim bian sonra önemsiz diye düşündüm okadar hiç cevap gelmeyince :)) sorun değil isteyene anlatabilrim sabırsız değilim bi anlık duygu çöküşü diyelim yazmak rahatlamak istedim hepsi buu
Anlat rahatla..
Birbirimize böyle durumlar da destek olmak için burdayız.

kimseden cevap gelmeyince gereksiz heralde diye sildim :((((

Canım o attığın saatte herkes ya işe yetişiyor olur, ya da daha yeni uyanmış kahvaltı yapıyor olur. :1: Derdini şimdi yaz istersen:34:

konu sahibi tüm kk sakinlerine trip atmış oldu :51::51:

yok canım trip atmadım ben içimi dökmüştüm sadece hani öenmli bi dert değildi sanırım bugün biraz durgun günümdü dertleşmeye ihtiyaç hissettim ama hiç yorum olmayınca çokta önemli bi şey olmadığnı anladım sorun değil isteyene tekrar yazabilirim yada konuyu tekrar açabilirim kızlarr :))

yok canım trip atmadım ben içimi dökmüştüm sadece hani öenmli bi dert değildi sanırım bugün biraz durgun günümdü dertleşmeye ihtiyaç hissettim ama hiç yorum olmayınca çokta önemli bi şey olmadığnı anladım sorun değil isteyene tekrar yazabilirim yada konuyu tekrar açabilirim kızlarr :))
Hadi konunu tekrar yaz bakalım..:34:

kızlar yazdımmm konuyu tekrar sizi seviyorum :))

29 yaşındayım 7,5 sene önce bi evlilik yaptım çocuğum yok kötü bi evlilikti bitti geçti ama korkularım kafamda deli sorular gün geçtikçe artıyor hep mutlu bi evlilik anne olmak hayalimdi bişeyi çok isteyince olmazmış ya sanırım çok istediğimden olmyor kafamdaki sorular 30 a yaklaştım nezaman biriyle tanışçam oan güvencem evlencem çocuk sahibi olcam bekar biri ile tanışırsam bu dururmumu öğrenince hayal kırıklığı diyelim sorun etmedi ama ailesi sorun ederse çocklu biri olursa bu sorumluluğu taşıyamam gibi gereksi gereksiz sorulardan kendimi alamıyorum tanışmak isteyenlerden elektrk çok olmuyo hadi iyi biri diye elektrksiz evlenirsem ömrümü sevmediğim bi insanla geçiremem gibi geliyor böyle duygu kamaşasındayım kızlar kendime engel olamıyorum bunları düşünmekten :(( hee bu arada bide tanışmak isteyenler boşandğm için art niyetlimi acaba diye görüşmesemmi diede oluyo...
Zamana bırak,bu işler kısmet işleri..
Bak ben 31 yaşım da evlendim..
Kısmetin nerden nasıl geleceği belli olmaz.
Kriterlerin olsun o zaman..
Çocuklu olan yada bekar biriyle görüşmezsin mesela böyle endişelerin varsa..

Nikahla ölüm saatini şaşmaz .
İçiniz rahat olsun üzülmeyin :16:

Back
X