SANIRIM AŞIK OLUYORUM

neonpink158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
13
11
3
36
Merhaba, onceki konumdan hatirlayanlar olabilir yalnizligimdan sikayet ediyordum ama bu aralar degisik duygular sardi beni yeni tanistigim birisi degil uzun zamandir is yaptigim bir insan gecen gun sirf bir bakisindan sonra aklimdan cikmayaya basladi.onu her gordugumde heyecanlaniyorum onun ne hissettigi konusunda hic bir fikrim yok.dusunmemeye calisiyorum ama her aklima geldiginde kalbim yerinden cikicak gibi oluyor.simdi size soruyorum bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum ama bir yandan 2 -3 sene sonra boyle bi heyecan yasamak beni mutlu ediyor :)

Yardımı olmaz aşkın yanarsın sadece,
Hiçbir söz fayda etmez,sana sakın aman ha uzak dur canın yanacak desek??? kaçar mıydın?? sanmam
Şimdilik sadece tadını çıkart,
Gerçekten aşık olursan ki o yoldasın,canın yanacak tecrübe ile sabit.Hazır ol ve ne gelirse kucakla.Yeter ki pişman olma.

Platonik aşkı hicbir zaman anlamamisimdir. Kendine zarar vermekten baska bir sey degil.
Ben mesela bana ilgi duymayan bir adama aşık falan olmazdim. Eger bakiyorum ilgisi var bu da hosuma gitmis begenmissem ben de olurum.
Uzun zaman aradan sonra platonik olmaniz cok tuhaf. Yok mu karsilikli aşk yasayacaginiz insanlar?

Merhaba, onceki konumdan hatirlayanlar olabilir yalnizligimdan sikayet ediyordum ama bu aralar degisik duygular sardi beni yeni tanistigim birisi degil uzun zamandir is yaptigim bir insan gecen gun sirf bir bakisindan sonra aklimdan cikmayaya basladi.onu her gordugumde heyecanlaniyorum onun ne hissettigi konusunda hic bir fikrim yok.dusunmemeye calisiyorum ama her aklima geldiginde kalbim yerinden cikicak gibi oluyor.simdi size soruyorum bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum ama bir yandan 2 -3 sene sonra boyle bi heyecan yasamak beni mutlu ediyor :)

Ah bende aşık olsammm özledim o duyguları :KK53::KK53::KK53: Keyfini çıkar derim doğal ol çocukta varsa bir şeyler spontane gelişir :KK74:

Back
X