- Konu Sahibi emineozturk
-
merhaba kızlar,
erkek arkadaşımla aramızda bi soğukluk olduğundan bahsetmiştim. bu gece tüm köprüleri yaktım artık dayanamıyorum. ne oldu neden böylesin dedğim an bana hakaretler yağdırıyor. çok snirli. bi öyle bi böyle çok sıkıldım. bende bu gece ona hakaret ettim. hayatımın içine ettin s.ktir ol git dedim. sonrada engelledim.ama çok seviyoruummmmmm :'( napcam ben
balık canımBurcu ne sevgilinin?
balık canım
Burcu ne sevgilinin?
S.ktir ol kelimesini kullanabildiğiniz bir adamla devam etmeyin.merhaba kızlar,
erkek arkadaşımla aramızda bi soğukluk olduğundan bahsetmiştim. bu gece tüm köprüleri yaktım artık dayanamıyorum. ne oldu neden böylesin dedğim an bana hakaretler yağdırıyor. çok snirli. bi öyle bi böyle çok sıkıldım. bende bu gece ona hakaret ettim. hayatımın içine ettin s.ktir ol git dedim. sonrada engelledim.ama çok seviyoruummmmmm :'( napcam ben
o bana hep hakaret ediyo. ağzı bozuk. ne zaman kavga eski kız arkadaşına benzetiyo beni.ondan bi farkın yok falan. seviyorum ama artık dayanamıyorumS.tir olup gitmez de sana gelirse o da seviyordur. s.tiri çektikten sonra sen arar ulaşırsan hiç bir ciddiyetin kalmayacak.
Ama ben olsam dediğini yapar s.tir olup giderdim, ilişkilerde bunca hakaret, küfür v.s..İlişkiyi yapış yapış bir hale sokuyor. Saygı yoksa aşk ta yapış yapış oluyor.
ya sürekli sürekli hakaret ediyor. beni suçluyor. artık dayanamadım söyledim.onu çok sevneme rağmen... o lafı söyleyecek duruma getirdiyse seni eğer.... lafının arkasında dur....
ya yemin ederim regl olmuş kız gibi hep bi trip hep bi gerginlik.Baliklar duygusal olur aslinda. Dengesiz de cok olmuyolar normalde
ben onu bırakıcam o bıraksa.. gelip ağlıyo dayanamıyorum. sonra yine aynısıSaygı yoksa o ilişkininde yürümesinin bir anlamı yok malesef.. Kendine saygın aşkından öte değilse devam et..
iyyyy cekilmezzzzbalık canım
o bana hep hakaret ediyo. ağzı bozuk. ne zaman kavga eski kız arkadaşına benzetiyo beni.ondan bi farkın yok falan. seviyorum ama artık dayanamıyorum
çekilmiyo vallaiyyyy cekilmezzzz
soğudum bu hareketleri ve hakaretleri yüzünden ama evet seviyorumVe sen hala çok seviyorum diyorsun..İlişkinizin elle tutulur tarafı kalmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?