sanırım ayrıldık. sizce ne yapmalıyım

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
merhaba kızlar,
erkek arkadaşımla aramızda bi soğukluk olduğundan bahsetmiştim. bu gece tüm köprüleri yaktım artık dayanamıyorum. ne oldu neden böylesin dedğim an bana hakaretler yağdırıyor. çok snirli. bi öyle bi böyle çok sıkıldım. bende bu gece ona hakaret ettim. hayatımın içine ettin s.ktir ol git dedim. sonrada engelledim.ama çok seviyoruummmmmm :'( napcam ben

Saygı yoksa o ilişkininde yürümesinin bir anlamı yok malesef.. Kendine saygın aşkından öte değilse devam et..

Burcu ne sevgilinin?

S.tir olup gitmez de sana gelirse o da seviyordur. s.tiri çektikten sonra sen arar ulaşırsan hiç bir ciddiyetin kalmayacak.
Ama ben olsam dediğini yapar s.tir olup giderdim, ilişkilerde bunca hakaret, küfür v.s..İlişkiyi yapış yapış bir hale sokuyor. Saygı yoksa aşk ta yapış yapış oluyor.

S.ktir ol kelimesini kullanabildiğiniz bir adamla devam etmeyin.

o bana hep hakaret ediyo. ağzı bozuk. ne zaman kavga eski kız arkadaşına benzetiyo beni.ondan bi farkın yok falan. seviyorum ama artık dayanamıyorum

Bekle sen arama sakin. Tukurdugunu yalama. Seviyorsa ve kendi doner zaten o zaman bir sartla de bidaha hakaret vs olmasin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…