erkek arkadaşımla kavga ettik sanırım ayrıldık o konuda bile emin değilim... sizlerle paylaşmak istedim.. aynı küçük şehirdeyiz.. 8 aydır beraberiz sorunsuz diyebileceğim bir ilişkim var(dı?) ancak sorun şu onun 2 aydır konturu yok bir yere giderken yada başka birşey oldugunda ben arıyorum.. bugün biraz canım sıkkındı nedensiz onun çalıştığı yere gittim. konturden konu açıldı gerek yok falan ulaşmak isteyen beni arasın öyle değil mi dedi. bende tabi ya ben salağım ya o yüzden ben kontur alıyorum dedim. o da kızdı çok bozuldu.. içinde kalan böyle söylemediğin ne var başka ben uyanığım sen enayisin demek ha falan dedi.. konuşmadık.. bişey de dedim. artık senle bir şey konuşmaycağım ben geç çıkcam dedi beni eve giden orda çalışan bir kız arkadaşla eve gönderdi ben gitmek istemiyordum zorla çıkarttı o bana git dedi ben gitmek istemiyorum beklerim konuşalım 5 dk dedim herkesin içinde kavga ettik. yolda da aradı onu fulya eve gidiyor mu diye ben eve gitmek istemiyordum azcık dolaşcaz iyi değil falan dedi tekrar aradı onu nerdesiniz dedi ona eve bırak falan gibisinden şeyler söyledi sonra bana verdi teli eve git dedi tamam dedim o kadar. daha ben oraya gitmeden çok güzel gidiyor herşey demiş nişan düğün muhabbeti yapmışlar lütfen birşey söyleyin haksız olan ben miyim