• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım ayrılıyoruz neden bazı kişiler mutlu olamıyor

duygulusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
107
0
46
Diğer
kızlar cok kötüyüm nasıl bişey bu anlamadım 4 yıllık ilişki bir anda nasıl yıkılır nasıl herşey sahte olur anlamadım
erkek arkadasım benı normalde üzerdi ama bu sefer çok kırıldım yanında ağladım neden ağlıyorsun senınle krıterlerimiz cok farklı ya dedi eskidende derdi birileri tanırsın hatta bende yanında olurum diye ben hep güler ama evde ağlardım ailesi ile ilgili sorunları var tek çocuk annesi aşırı düşkün bi kardeşi daha vardı öldü (Allah rahmet eylesin)hep anlayışlı olmak istedim ama bu olaydan sonra annesi daha bir baskıcı oldu telefonda sessiz konuşur (sanki kız çocuğu erkek arkadasını saklıyor gibi)benim böyle kimse anlaşamaz demeleri herşeyi yuttum hep hayırlısı olur ınsallah dedim ama bana dedi ki telefonda bir kavgamızda ben senle bir gelecek düşünemiyorum seni daha fazla oyalamak istemem (4 yıl sonunda mı geldi aklına)bı 3 yıl 5 yıl daha bekletemem benim sorunlarım var dedi sonrada aradan bır kac gun sonra ben telefonda tüm kırıldıklarımı söyledım sen beni sevmedin hiç sevseydın beni baska erkeklerle görmeye dayanamazdın dedim ağladımda ben seni kırdığımın farkında değilim dedi söyleseydin bana dedi ya ben anlamıyorum bu kırılacak bısey degıl mı hıc bı erkek bılmez mı bır kızı cok üzecegını sımdıde bana yuzyuze konusalım dıyor ne konusucaz daha mı guzelce benı tekmeleyeck ya ben mı abarttım ben mı sucluyum söylemem mı gerektı offfffffffffffffffffffff

kararini verdiyse yuzyuze konusmaninbir anlami yok.
Vicdanini rahatlatmak icin seni temkin edecek seyler soyleyecek,
akli sira seni boyle olmasi gerektigini ikna edecek,
ama sen istemesen bile sozlerinden umut verici seyleri cimbizla cikip alacaksin.

kızlar cok kötüyüm nasıl bişey bu anlamadım 4 yıllık ilişki bir anda nasıl yıkılır nasıl herşey sahte olur anlamadım
erkek arkadasım benı normalde üzerdi ama bu sefer çok kırıldım yanında ağladım neden ağlıyorsun senınle krıterlerimiz cok farklı ya dedi eskidende derdi birileri tanırsın hatta bende yanında olurum diye ben hep güler ama evde ağlardım ailesi ile ilgili sorunları var tek çocuk annesi aşırı düşkün bi kardeşi daha vardı öldü (Allah rahmet eylesin)hep anlayışlı olmak istedim ama bu olaydan sonra annesi daha bir baskıcı oldu telefonda sessiz konuşur (sanki kız çocuğu erkek arkadasını saklıyor gibi)benim böyle kimse anlaşamaz demeleri herşeyi yuttum hep hayırlısı olur ınsallah dedim ama bana dedi ki telefonda bir kavgamızda ben senle bir gelecek düşünemiyorum seni daha fazla oyalamak istemem (4 yıl sonunda mı geldi aklına)bı 3 yıl 5 yıl daha bekletemem benim sorunlarım var dedi sonrada aradan bır kac gun sonra ben telefonda tüm kırıldıklarımı söyledım sen beni sevmedin hiç sevseydın beni baska erkeklerle görmeye dayanamazdın dedim ağladımda ben seni kırdığımın farkında değilim dedi söyleseydin bana dedi ya ben anlamıyorum bu kırılacak bısey degıl mı hıc bı erkek bılmez mı bır kızı cok üzecegını sımdıde bana yuzyuze konusalım dıyor ne konusucaz daha mı guzelce benı tekmeleyeck ya ben mı abarttım ben mı sucluyum söylemem mı gerektı offfffffffffffffffffffff

ah bebeğim nerden başlasam bilemedim bu 4 yıl bi kere dolu dolu bi 4 yıl olmamış ki senin çabaların la yürümüş ve temeller sağlam değilmiş en başlardan belli ki.birilerini tanırsın ben de yanında olurum lafı şakayla bile söylenmez sevgiliye.aşk gözünü kör etmiş görememişsin ya da görmek istememişsin.iyi olmuş gerçekten böyle bi adamla geleceğiniz olmazdı zaman uzadıkça ayrılık daha zor gelirdi.biliyorum aşk acısı hakkaten çok fenadır çok acıtır ama zamanla mantığını kullanarak bu ilişkiyi irdelemeye başladığın zaman doğru bi ayrılık olduğunu anlarsın..

içim acıyor yemin ederim sabahlara kadar ağlıyorum bırde bana sen benı hıc dınlemedın dedi bır oturup konusmadık dedi ya 4 yıl çek konuş ne var bırde ban güçlü olacaksın bende yanında olurum demesı yokmuydu nasıl ya dıyorum hıc mı sevmedı hıc sevmedıyse neden neredeyse hergun görmeye geldı neden dertkestık neden dıyorum ınsan sevmedıgı bırıne nasıl yapar dıyorum hep kendımı sucluyorum suan bıle çok zormuş gerçekten hıc mı sevmedı benı ya dıyorum neden yok gelecek aıle cok mu sorun hıc mı yok bun aragmen askını surduren ya tum zorluklara ragmen mutlu olan önemlı degıl mı ıkı kısının sevmesı bırbırını nasıl pes edıyor sevmedı mı mecbur nasıl olunuyor

sizi kırmak üzmek değil derdim ancak bu ilişki sadece sizin tarafınızdan varmıs
bellıki onun sorunları olmasa sızın destegnız olmasa bukadarda surmezmıs.
mutlu olmak ınsanın elınde lütfen şükredin halınze kı ıı bırı cıkmıs karsınıza yoksa bukadar buyuk olan sızın sevgınızı kullanan bırıde cıkabılırdı.
siz kendınızı çok sevın gorun bak ozamnnasıl szın kıyemtınızı bılecek ınsanlar cıkacak karsınıza ama ozamnda sız yıne once kendınızı sevın
hakkınızda herseyın hayırlısı olması dileğiyle...

diyecek bişey yok şimdilik bi şekilde atlatmaya çalışıcam bundan sonra kimseye güvenmem orası kesin hatta uzun bir süre erkek kelimesinin e sini istemiycem hayatımda.

bana normal arkadaş olarakta konuşabiliriz demişti zaten bana karşı herşeyi tüketmiş hayatında sorunları varmış ne sorunuysa

diyecek bişey yok şimdilik bi şekilde atlatmaya çalışıcam bundan sonra kimseye güvenmem orası kesin hatta uzun bir süre erkek kelimesinin e sini istemiycem hayatımda.

bana normal arkadaş olarakta konuşabiliriz demişti zaten bana karşı herşeyi tüketmiş hayatında sorunları varmış ne sorunuysa

di mi ya,o kadar tanidik ki yazdiklarin. ya yemin ederim bunun icin hepsi ayni zirvaliklarla bitiriyor ya pes dogrusu. sanki bi yerde bunun egitimi veriliyor gibi nasil hepsi ayni seyi soyler ya anlamiyorum.
nefret ediyorum erkeklerden. :47:
sorunlari varmis di mi.sen hic bilmezsin ya da bilsen bile onlar yeni yeni onu sikintiya sokacak olur,hic biseyden zevk almaz. seni de uzmek istemez tabi pasam:45:
seni cok iyi anliyorum ama inan bitmis biseyler. zorlamaya gerek yok,olmuyorsa birakacaksin orda. elbette uzulecek aglayacaksin ama inan geciyor,azaliyor daha az acitiyor vs..
senin emeginle yuruyo bu iliski, simdi bitmese bile eeeeen fazla 3 ay sonra tekrar bitmesi gundeme gelir iliskinizin. cunku adam artik sevmiyor,ya da sevgisi azalmis diyelim..sevse zaten "baska"birinin varligi onun canini acitirdi.agzina bile alamazdi..
Allah yardimcin olsun..

di mi ya,o kadar tanidik ki yazdiklarin. ya yemin ederim bunun icin hepsi ayni zirvaliklarla bitiriyor ya pes dogrusu. sanki bi yerde bunun egitimi veriliyor gibi nasil hepsi ayni seyi soyler ya anlamiyorum.
nefret ediyorum erkeklerden. :47:
sorunlari varmis di mi.sen hic bilmezsin ya da bilsen bile onlar yeni yeni onu sikintiya sokacak olur,hic biseyden zevk almaz. seni de uzmek istemez tabi pasam:45:
seni cok iyi anliyorum ama inan bitmis biseyler. zorlamaya gerek yok,olmuyorsa birakacaksin orda. elbette uzulecek aglayacaksin ama inan geciyor,azaliyor daha az acitiyor vs..
senin emeginle yuruyo bu iliski, simdi bitmese bile eeeeen fazla 3 ay sonra tekrar bitmesi gundeme gelir iliskinizin. cunku adam artik sevmiyor,ya da sevgisi azalmis diyelim..sevse zaten "baska"birinin varligi onun canini acitirdi.agzina bile alamazdi..
Allah yardimcin olsun..

ahhh sagol canım gerçektende bu erkeklerin mazeretı olmus ''benım sorunlarım var ılerde daha cok uzuluruz öyle olması daha mı iyi'' sanki devleti yönetiyor ne olabılır bu kadar buyuk sorun zaten benım içimi acıtan o kadar zaman nasıl sevmediği halde yüzüme bakabıldı gülebildi kendime kızıyorum ben sadece kendime beni sevmeyen bir insan ,ç,n ne fedakarlıklar yapmışım diyorum şunu anladım ki erkekler gerçekten çok iyi rol yapan varlıklar bende de var hata nasıl bana öyle kelimeler söylediği halde hala beni sevdiğini düşünebildim onu anlamıyorum

bir erkek seninle gelecek düşünemiyorum cümlesini kurduysa topla pılını pırtını kaç ordan..daha iflah olmaz o ilişki..ağzınla kuş tutsan yaranamazsın..çünkü kafasında bitirmiştir...

bir erkek seninle gelecek düşünemiyorum cümlesini kurduysa topla pılını pırtını kaç ordan..daha iflah olmaz o ilişki..ağzınla kuş tutsan yaranamazsın..çünkü kafasında bitirmiştir...

canım cevabıda daha dogrusu gerekçesıde sorunları varmıs hayır ne kı bu sorun 4 yıldan sonra ortay acıkan ben sımdı mı aklına geldı dıyorum eee ben sana söylemeye calıstım dıyor.
ben onu hıc dınlememısım konusacak ımkan saglamamısım var mı böyle bısey ya nıye ben suclu oluyorum onu anlamadım hayır kendımı suclu hıssetıyorum ya ben mı sucluyum bırı bısey desın nolur yaa dusunmekten bıktım

canım cevabıda daha dogrusu gerekçesıde sorunları varmıs hayır ne kı bu sorun 4 yıldan sonra ortay acıkan ben sımdı mı aklına geldı dıyorum eee ben sana söylemeye calıstım dıyor.
ben onu hıc dınlememısım konusacak ımkan saglamamısım var mı böyle bısey ya nıye ben suclu oluyorum onu anlamadım hayır kendımı suclu hıssetıyorum ya ben mı sucluyum bırı bısey desın nolur yaa dusunmekten bıktım

anlattigin kadariyla suclu degilsin duygulusu:34: cunku artik klasiklesti bu erkekler. hepimiz ayni iliskiyi yasamiyoruz ama %90 imiz ayni ya da benzer sebeplerle terkediliyoruz.
sorunlar sorunlar.. sinir oldum ya sevgiline.. soylemeye calistim diyor ya bak orda hakli. cunku sana "baskasini bul" dedigi zaman gidecektin ya da buna benzer tutumlar sergilediginde..cok sk tartisiyosaniz yine bitiyodur biseyler aslinda.
bi erkek "pat"diye ayrilmiyor. son zamanlarda bunu iyice belli etmistir diye dusunuyorum.ama ben de boyle oldugunu ayrildiktan sonra anladim. o aslinda mesaji vermis de ben anlamamisim diyorum.
bana da cook seviyor gibi geliyodu yanimdaykenki hallerini anlatabilmem mumkun degil,sicacikti ama ayrilinca tartisma basliyodu:S
maalesef olan bize ve gecen yillarimiza oluyor. kestirip at artik,kanayan bi yara gibi tasima yureginde bu sevgiyi.
yoluna bak bir an once. verdigin 4 yila uzuluyosun daha fazlasini verme,yazik etme kendine.
soylemesi kolay diyebilirsin ama yapman gereken bu zor olsa da ayriligi da acisini da kabulleniyoruz sonucta.

Son düzenleme:
Back
X