kızlar cok kötüyüm nasıl bişey bu anlamadım 4 yıllık ilişki bir anda nasıl yıkılır nasıl herşey sahte olur anlamadım
erkek arkadasım benı normalde üzerdi ama bu sefer çok kırıldım yanında ağladım neden ağlıyorsun senınle krıterlerimiz cok farklı ya dedi eskidende derdi birileri tanırsın hatta bende yanında olurum diye ben hep güler ama evde ağlardım ailesi ile ilgili sorunları var tek çocuk annesi aşırı düşkün bi kardeşi daha vardı öldü (Allah rahmet eylesin)hep anlayışlı olmak istedim ama bu olaydan sonra annesi daha bir baskıcı oldu telefonda sessiz konuşur (sanki kız çocuğu erkek arkadasını saklıyor gibi)benim böyle kimse anlaşamaz demeleri herşeyi yuttum hep hayırlısı olur ınsallah dedim ama bana dedi ki telefonda bir kavgamızda ben senle bir gelecek düşünemiyorum seni daha fazla oyalamak istemem (4 yıl sonunda mı geldi aklına)bı 3 yıl 5 yıl daha bekletemem benim sorunlarım var dedi sonrada aradan bır kac gun sonra ben telefonda tüm kırıldıklarımı söyledım sen beni sevmedin hiç sevseydın beni baska erkeklerle görmeye dayanamazdın dedim ağladımda ben seni kırdığımın farkında değilim dedi söyleseydin bana dedi ya ben anlamıyorum bu kırılacak bısey degıl mı hıc bı erkek bılmez mı bır kızı cok üzecegını sımdıde bana yuzyuze konusalım dıyor ne konusucaz daha mı guzelce benı tekmeleyeck ya ben mı abarttım ben mı sucluyum söylemem mı gerektı offfffffffffffffffffffff
diyecek bişey yok şimdilik bi şekilde atlatmaya çalışıcam bundan sonra kimseye güvenmem orası kesin hatta uzun bir süre erkek kelimesinin e sini istemiycem hayatımda.
bana normal arkadaş olarakta konuşabiliriz demişti zaten bana karşı herşeyi tüketmiş hayatında sorunları varmış ne sorunuysa
di mi ya,o kadar tanidik ki yazdiklarin. ya yemin ederim bunun icin hepsi ayni zirvaliklarla bitiriyor ya pes dogrusu. sanki bi yerde bunun egitimi veriliyor gibi nasil hepsi ayni seyi soyler ya anlamiyorum.
nefret ediyorum erkeklerden.
sorunlari varmis di mi.sen hic bilmezsin ya da bilsen bile onlar yeni yeni onu sikintiya sokacak olur,hic biseyden zevk almaz. seni de uzmek istemez tabi pasam
seni cok iyi anliyorum ama inan bitmis biseyler. zorlamaya gerek yok,olmuyorsa birakacaksin orda. elbette uzulecek aglayacaksin ama inan geciyor,azaliyor daha az acitiyor vs..
senin emeginle yuruyo bu iliski, simdi bitmese bile eeeeen fazla 3 ay sonra tekrar bitmesi gundeme gelir iliskinizin. cunku adam artik sevmiyor,ya da sevgisi azalmis diyelim..sevse zaten "baska"birinin varligi onun canini acitirdi.agzina bile alamazdi..
Allah yardimcin olsun..
bir erkek seninle gelecek düşünemiyorum cümlesini kurduysa topla pılını pırtını kaç ordan..daha iflah olmaz o ilişki..ağzınla kuş tutsan yaranamazsın..çünkü kafasında bitirmiştir...
canım cevabıda daha dogrusu gerekçesıde sorunları varmıs hayır ne kı bu sorun 4 yıldan sonra ortay acıkan ben sımdı mı aklına geldı dıyorum eee ben sana söylemeye calıstım dıyor.
ben onu hıc dınlememısım konusacak ımkan saglamamısım var mı böyle bısey ya nıye ben suclu oluyorum onu anlamadım hayır kendımı suclu hıssetıyorum ya ben mı sucluyum bırı bısey desın nolur yaa dusunmekten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?