Sanırım ayrılıyoruz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

puffss

Ziyaretçi
canım arkadaşlarım..sanırım biz ayrılıoruzz..bilmiyorumm..az önce atıştık..konu hem war hem yok..onun her defasında kendisini haklısı görmesii..hatta bütün tartışmalarımza sebep ben oluormuşum..gibi tavırlarından bıktım..isyan ettim..derken muhabbet aldı başını yürüdü.."senin biras yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacın war" dedi.."sen arayıncaya kdr ben aramıcam" dedi..bende "bende seni asla aramıcam bitiyorum artık yeter dedim..."detaylara daha fazla inmek istemiyorum canlarım..en son sorusuna karşılık olarak "düşünmeye ihtiyacım war.düşünce ararım seni"dedim..
bu durumda yapılması gereken en doğru şey ne?ne olur bi şeyler söyleyin..:( ayrılmak mı yoksa ayrılmamakmı?:a015:

Canım 3 gün önce bizde sizin gibi tartıştık..
Konu hemen hemen aynıydı.. Susalım dedi
Sen düşün taşın aramıycam sen arayana kadar dedim..
1 gün zor dayandık sabah sms lerimiz aynı anda geldi..
Bence öfkeyle kalkıp zararla oturma derim..
Karşılıklı sakince konuşun ve meseleyi çözün..
:1rolleyes:

bir buçuk senedir canımdan çok sevdiğim insanla çok büyük ve elimizde olmayan sorunlardan dolayı mutlu olamıyoruz. çok sevmemize rağmen..

bunlar çok küçük şeyler, böyle şeyler için yıpratmayın birbirinizi..

keşke biz de sizin yerinizde olsak bu kadar basit sorunlarımız olsa da çözüp mutlu olabilseksenağlama

son zamanlarda çok atışmaya başladıkk..ama ona göre nedense hep suçlu ben oluorum..kendisi hiç hatasını kabul etmiyo..onun bu tavrından nefret ettiğim kadar hiçbir şeyinden nefret etmiyorum..ayrılırsam sırf bu huyundan dolayı ayrılırım çünkü bunun ileriside var..offss yaa..

en güzeli bir süre ara vermek. karşılıklı hatalarınızı düşünmek.
uzak kalmak her zaman iyidir.ya ilişkiyi bitirir ya da daha çok bağlar birbirine...

kafam karma karışık..bıktım yaaa offf gerçekten..

zaman herşeyin ilacıdır

bunu unutma

madem biktin, devam etme tabi. ama once hislerinden emin ol. acele karar vermeyin... sanki bana biraz buyutulmus basit bir tartisma gibi geldi. biraz sakinlesin. streslisiniz herhalde ikiniz de bu aralar...

konu ne bilmiyorum ama bi süre ayrı kalmak ikinizede iyi gelecektir...

daha önce yanlış hatırlamıyosam bi konunu görmüştüm
ve cidi olduğunu söylüyodun
evlenmeyi düşünüyodunuz
bi anda ne oldu:S

daha önce yanlış hatırlamıyosam bi konunu görmüştüm
ve cidi olduğunu söylüyodun
evlenmeyi düşünüyodunuz
bi anda ne oldu:S

evet city life o konu bna ait..evet ciddi düşünüyoruz ya da düşnüyorduk..anlaşamıoruz uzun süredir aslında..yani yanlış anlaşılmalar vs etkili oluo..telefonda görüşerek olmuoki..yürütemiyorumm..mesafe canımı yakıooo...şu anda geri dönebilmeyi ve herşeyi sil baştan yaşayabilmeyi çok isterdim..

aslında konu evet basit bi şey...ama artık çok doldum..sabrım sonuna geldii..bardğım doldu artık..daha dün hayatımda herşei düselio die sevinirken(hatta moral olarak da düselmeye başladığmı belirtmiştm bi dünya yorumlrdan sonra)ama bugün..

Senin adina üzüldüm güzelim...diger konunu biliyorum!!:teselli:

Fakat her ne olursa olsun kendini kesinlikle bu iliskiye mecbur hissetme...belki bir hata yaptin ama anlasamadigin bir insanla evlenerek dahada büyük bir hata yaparsin...:kahve:

Ayrilirsan bir kere evlenirsen hergün ölmek gibi birsey olur...:delphin:

Herseyde bir hayir vardir elbet...umarim hayirlisi olur senin icin..:Saruboceq:

bir süre ayrı olmanız iyi olucak bence.

uzak mesafe ilişkilerinde çoğunlukla başa gelen bişeyden bahsediosun.. birisini sevebilmek muhakkak ki çok önemli ama anlaşabilmek de o derece öneme sahip.. bana çok ciddi bi meseleymiş gibi gelmedi ama veya ufak şeylerin görüşemediğinizden dolayı büyüyerek sorun haline geldiğini tahmin ettim..
böle durumlarda en iyi şey en yakın zamanda bi buluşma ayarlamaktır.. yüzyüze geldiğinizde konuşabiliyor musunuz, anlaşamıyor musunuz, mesele ufak mı ciddi mi ortaya çıkar..
var mı böle bi şans yakın bi zamanda?

Diğer konunu da biliyorum canım :bbo:

Ama şunu bil ki " mutlu olamayacağın biriyle ne olursa olsun devam etme ve evlenme! "

Kavga ediyoruz diceksin , kavga etmeyen yok...Karı kocayla , nişanlı nişanlıyla , anne evladıyla kavga ediyor , bu yaşamın bir parçası... Ama kavgalar sonuçta mutsuzluğa varıyorsa o zaman tehlike çanları çalmış demektir...

Hıı bir de şu var; yapı gereği huzuru seven ve huzurla mutluluk bulan biriysen bu tarz inişli çıkışlı ilişkiler seni yıpratır...Bunu da göz ardı etmemelisin bence...yasakkelime

Sevgilinin hep kendini haklı görmesi de göreceli bana kalırsa; benim eşim de hep kendini haklı görür kavga ettiğimizde , ama gerçekten o haklıdır ve ben bunu bilirim ...Gerçekten kimin haklı olduğunu da biz bilemeyiz , sen bileceksin...Yok sen haklıysan ve böyle diyorsa bu kötü... İnsan yeri geldi mi haksızım diyebilmeli...İlişkilerde bu çok önemli...

son zamanlarda çok atışmaya başladıkk..ama ona göre nedense hep suçlu ben oluorum..kendisi hiç hatasını kabul etmiyo..onun bu tavrından nefret ettiğim kadar hiçbir şeyinden nefret etmiyorum..ayrılırsam sırf bu huyundan dolayı ayrılırım çünkü bunun ileriside var..offss yaa..

ay yaa.. bizde ilk tanıştığımız zamanlar böyle tartışmamız olmuştu.. hem kafasın da yazıyor, huzursuzluk çıkarıyor.. ben kızınca da sebep ben oluyordum.
kızgınlıkla dedim ki ona "bence sen kendini fazla önemsiyorsun"
sonra da üstelemedim.. geçtim gittim..
sonra hee dedim ben suçluyum.. boşver beni.. ben hatalıyım. ama ciddi ciddi diyorum kabahat benim diyorum..
bu sefer de sen suçsuzsun, sen yanlış değilsin.. benim hatam benim huysuzluğum kendine haksızlık etme diye özür dilemeye başladı..
ben bağışıklık kazandım arkadaşım.. dert etmiyorum böyle şeyleri..
inan kafana bile takma.. gül geç.. he de..
şimdi de biri hatalı olduğunda kim üstüne alacak tartışması yaşıyoruz (: ben ben benn delikafadulden
ikiniz de bu konuda üstelerseniz sonuca varamazsınız. biraz daha mantıklı düşünmeye çalış elinden geldiğince.. duygularını kenara koy bazen.. bayana çok rol düşüyor ilişkilerde bence.. boşuna demiyorlar ki yuvayı dişi kuş yapar diye..
sana sonsuz sabır ve mutluluk diliyorum..
sevgiler..

Son düzenleme:
Bizde 3 yıl flört ettik ama ilk senemiz tam bir fiyaskoydu.Kavgalar ayrılıklar kaç kez hemde,karşılıklı sevgi oldukça ve sevginin büyüklüğüne göre ayakta durabildiğine inanıyorum bir ilişkinin.İkinizden birisi bu işin olmayacağını kafasına koyduysa bu birliktelik er yada geç biter.Kavga ede ede birbirinizi tanırsınız,huylarınızı öğrenirsiniz,neye nasıl tepki vereceğini çözersiniz ve kendinizi ona öyle alıştırırsınız,ya da işinize gelmez vazgeçersiniz.KArşılıklı sevgi oldukça hiçbir ilişkinin bitenileceğine de inanmıyorum.Yani bence devam edecek gibi görünüyor.Tabi hayırlısıysa devam etsin

dünyada bitek o yok...
bitek o varmış gibi düşünme tatlım.....:teselli:

Arama bakalım canım o da aramayacakmışmış ya zaten biraz kafanızı toplayın ikinizde ve düşünün acaba birbiriniz için doğru insanlarmısınız yerimseniben

canım birbirinden uzak ilişkilerde oluyo hep böyle şeyler ne yazık kii...insanlar birbirlerinin yüzünü görmeyince söylenen kelimeler hep farklı şekilde anlaşılıyor...bizde nişanlım askerdeyken çok kötü günler geçirdik ayrılık kelimeleri bile söyledim ona.. o zaman sevgiliydik ama şimdi çok pişmanım o da pişman o günler için değmezmiş birbirimizi kırmaya.... geri geldiğinde herşey kendiliğinden düzeldi zaten o konuları konuşmadık bile... sizin sorununuz ne bilmiyorum ama eğer eften püften birşeyse iyice düşün derim ben... yapmak çok zor ilişkilerde ama yıkmak çok kolay sonradan pişman olmanı istemem...

Back
X