Sanırım ayrılıyoruz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama sen geçen gün açtığın konuda ona olan sevginden bahsedip evli çiftler gibiyiz ,bir soyadımız ayrı demiştin.Hatta şu cümlede sana ait;
ölüm kalım olmadığı sürece ( allah korusun,onu sonsuza dek kaybetmeye dayanamam) birbirimizi bırakmıcamıza söz verdik..

Şimdiki tartışmalarınızın o konuyla bir ilgisi var mı? O konuyla ilgili yaşadığın stres ve üzüntü ilişkini etkilemiş olabilir mi? Çünkü o konu çok yeni,daha geçen gün sana mesaj yazdım orda,nasıl değişti böyle çabuk

"Şimdiki tartışmalarınızın o konuyla bir ilgisi var mı? O konuyla ilgili yaşadığın stres ve üzüntü ilişkini etkilemiş olabilir mi? Çünkü o konu çok yeni,daha geçen gün sana mesaj yazdım orda,nasıl değişti böyle çabuk "(zeynep neslihan)

o konu yeni ama yaşadığım olay yeni değildi..üzerinden tam iki sene geçtii..olayı hep içimde tuttumm..böyle bi siteyi keşfedincede buraya içimi dökmek istedim..
bizim tartışmalarımızın nedeni o konu değil..o konu yüsünden hiç tartışmadık..tartışma sebeplerimizin konusu genellikle farklı oluo..ama tek değişmeyen konu ben onu sıkı yönetim altına almak istiyormuşum ona benim esirim gibi davranıormuşum..ha bi de ona güvenmiyormuşum..mesela bi şey anlatır veya der ben de laf sokarım(bu bnm en kötü huyum)..hee laf sokuorum yaa o da başlıo az önceki sölediğim lafları söylemeye...derken konu ordan oraya sıçrıo..genellikle tatlıya bağlıoruz..burdan gideli 4 hafta oldu..sanrım 2 defa ciddi anlamda atıştık..dünkü 2.oldu..daha önce de böle atıştık..2gün konuşmadık..o aradı..konuşarak anlaşarak aramızdaki sorunu çözdük..ya da çözdük zannettik..

sanırım bi kaç hafta sonra gelcek..tabi kararını değiştirmezse paşa hazretleri:p
şeytan diyoki ciddi ciddi ayrıl..ama soraa..psikolojik olarak çök..ondan bi başkasınıda sevebilceğime gerçekten inanmıorm..hatta bni onun kadar seven biriside karşıma çıkmaz gibi gelio..ama neden anlaşamamazlık oluo bilmiyrumki:( yanyana olduğumuzda ikimiznde ağzı kulaklarında oluo..birlikte çok eğlenioruz ama birbirimizi böle görmeyince kedi köpek misali oluoz..bnm korkum bu kedi köpek olma misali o ordan dönünceye kadar devam edecekmi? yoksa herşeyi zamana bırakıp düselmesinimi beklemek lazımm..acaba gerçekten abartıomuyum..yoksa benim psikolojik sorunlarımmı war?herşeyi sorgular oldm dünden beri..

canim bence sen laf sokma huyundan vazgecmelisin. cunku kendi deneyimlerimden biliyorum (annemden) cok can sikici olabiliyor. hatta bazen sirf duyacagin laftan kacinmak icin bazi seyleri soylememeyi tercih ediosun. yani bak bunu insan annesine karsi hissedebiliyor. zaman zaman soguyorsun boyle laf soktugu icin. yani sevgilinin boyle bir huyu yoksa ona cok tuhaf geliyordur bu davranisin. bir de laf sokmayi adet edinirsen, hakliyken elestirdiginde de laf sokmus gibi haksiz konuma dusersin. bence iliskiniz mesafeden dolayi zor bir donemden geciyor. hemen harcamayin. erkekler cok baski altinda olmaktan hoslanmaz. boyle hissetmeye basladiginda iplerin sadece senin elinde olmadigi hissini asilamaya calis ona. bence bitmis ya da ayriliga suruklenen bir iliski yok burda. sadece biraz anlayis ve gerektiginde gururundan odun verecek sevgililere ihtiyac var... sevgiler...

ya böle çabuk bitirmeyelim herşeyi lütfen ama

eminimki bu problemleri yaşayan bir çok kişi vardır. aynı şeyleri ben 7 senedir yaşıyorum. ve herşey bir çırpıda bitmiyor bu sefer kesin bitti dediğim tartışmaların sayısını inan hatırlamıyorum ama sabır diyorum.bir çocuğum var ve onu üzmek istemiyorum.ALLAH BÜTÜN ERKEKLERE AKIL VERSİN.

Bu durumda duygular gel-git oluyor.
Zaman her şeyin ilacı.Bu ayrılık sürecinde

onsuz yaşabiliyormusun?Kendini tart.

laf sokma huyumdan wazgeçmeliyimmm..böle herşeyi çabuk bitirmeyelim...sadece biraz anlayis ve gerektiginde gururundan odun verecek sevgililere ihtiyac var...
Bu ayrılık sürecinde

canlarım doğru söylüyorsunuz...

laf sokma huyumdan vazgeçmeye çalışcam..umarım başarabilirm..bencede herşeyiii bu kadar çabuk bitirmemeliyim..biraz da anlayış ekledim mi hatta gururu duruma göre kenara iterekkk davranmalıyım..ve onu çok fazla baskı altında tutmamaya çalışcamm..sanırım bunlarııı aşarsamm yapabilrsemmm sorun kalmıcaakk;)

teşekkür ederim arkadaşlarr...

iyiki warsınızz..bu söylediklerinizi kulağıma küpe olarak tutcaamm..ve ne zaman ona eften püften şeylere kızmaya kalksam bunları düşünceeem..evet haklıyken haksız duruma düştüümm...ona son laf sokma olayını yapmıcaktım:( nese..geçtiii..bugün konuştukk..devam ediyoruzzzz...yüzünü görememeyi bırak sesini duymamak çok koyduu..eksikliğini çok hissettim..bi de hayatmdan tamamen çıkarsaydm kim bilir nolurdum..onu gerçekten çok çok fazla sevdiğimi anladıımm

eğer sizlere sormasaydımm eminim çok fevri davranır gerçekten de ayrılır..şu anda onun pişmanlığı yaşıor olurdumm...ne iiiyi etmişim sizlere paylaşarakk

hepinize tektek teşekkr ederiiimm..

laf sokma huyumdan wazgeçmeliyimmm..böle herşeyi çabuk bitirmeyelim...sadece biraz anlayis ve gerektiginde gururundan odun verecek sevgililere ihtiyac var...
Bu ayrılık sürecinde

canlarım doğru söylüyorsunuz...

laf sokma huyumdan vazgeçmeye çalışcam..umarım başarabilirm..bencede herşeyiii bu kadar çabuk bitirmemeliyim..biraz da anlayış ekledim mi hatta gururu duruma göre kenara iterekkk davranmalıyım..ve onu çok fazla baskı altında tutmamaya çalışcamm..sanırım bunlarııı aşarsamm yapabilrsemmm sorun kalmıcaakk;)

teşekkür ederim arkadaşlarr...

iyiki warsınızz..bu söylediklerinizi kulağıma küpe olarak tutcaamm..ve ne zaman ona eften püften şeylere kızmaya kalksam bunları düşünceeem..evet haklıyken haksız duruma düştüümm...ona son laf sokma olayını yapmıcaktım:( nese..geçtiii..bugün konuştukk..devam ediyoruzzzz...yüzünü görememeyi bırak sesini duymamak çok koyduu..eksikliğini çok hissettim..bi de hayatmdan tamamen çıkarsaydm kim bilir nolurdum..onu gerçekten çok çok fazla sevdiğimi anladıımm

eğer sizlere sormasaydımm eminim çok fevri davranır gerçekten de ayrılır..şu anda onun pişmanlığı yaşıor olurdumm...ne iiiyi etmişim sizlere paylaşarakk

hepinize tektek teşekkr ederiiimm..

tebrik ederim canim... mutlulugunuz daim olsun...:nazar:

sabir sabir sabir sen nelere kadirsin sengözlerimebaksanabyerimseniben

Back
X