Sanırım bebeğim düşecek

Nazmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
245
147
53
34
Cuma ve cumartesi günü kahverengi lekelenmeler ve bir damla kan geldi. Doktora gittim kese göremedi düşecek bu dedi iğne verdi. Başka bir doktora gittim oda kese göremedi düşecek iğne yaptırmaya gerek yok dedi. Vajinal muane yaptı 5 dakika filan baktı. Sonra kan testi yaptı beta değerim 1885 çıktı.sonra bekleyelim biraz dedi. Ama ümitlenme dedi. Düşecek olsa bu değerim yüksek çıkarmıydı ? Ve hamileysem kesem neden gözükmedi? Adet tarihime göre şimdi 6 haftama giriyor olacaktım.

Allah yardimcin olsun umarim tutunur bebisin ve düşmez kese gorunmeyebiliyor inss bi sıkıntı olmaz

Cuma ve cumartesi günü kahverengi lekelenmeler ve bir damla kan geldi. Doktora gittim kese göremedi düşecek bu dedi iğne verdi. Başka bir doktora gittim oda kese göremedi düşecek iğne yaptırmaya gerek yok dedi. Vajinal muane yaptı 5 dakika filan baktı. Sonra kan testi yaptı beta değerim 1885 çıktı.sonra bekleyelim biraz dedi. Ama ümitlenme dedi. Düşecek olsa bu değerim yüksek çıkarmıydı ? Ve hamileysem kesem neden gözükmedi? Adet tarihime göre şimdi 6 haftama giriyor olacaktım.

Allah yardımcın olsun canım :( umarım senden gitmez bebeğin

Çocuğun beta değeri kaç olursa ultrason da gözüküyor kizlar

Allah yardımcın olsun canım . Hayirlisi istemekten başka birşey gelmiyor elimizden . Hayirlisiysa olsun de .

Nette okuyorum 8. Haftada Yeni kese görünenler var buna ümitleniyorum doktorların dediğini düşünüyorum üzülüyorum

Nette okuyorum 8. Haftada Yeni kese görünenler var buna ümitleniyorum doktorların dediğini düşünüyorum üzülüyorum
üzülme hiç belli olmaz sağlıklıysa zaten hayırlısıyla doğar kimilerinin kesesi geç görünebiliyor rahat tut kafanı gönlünü bol bua et inşallah kucağına almak nasip olur :dua:

Canim cok umitlenme cunku insan daha cok uzuluyor. Benimde basima geldi bu. 6 haftalikken kese gorunmuyordu ve haftasina gore deger dusuktu. Suanda degerinin daha fazla olmasi lazim alttan muayenede keseyi kucukte olsa gormesi lazim. Gec dollenme bile olsa. Ben bi dusuk yaptim. 8 ay sonra tekrar nasip etti Rabbim. Kalp atislarini henuz duyamadik. Insallah saglikldiir. Hep hayirlisini iste. Ben oyle yapıyorum. Uzme kendini

Canım benim önce lütfen sakin ol progestan kullanmaya başla beta değerin çok iyi inşallah bebeğin sana tutunur iki bebeğimi hissedemeden kaybeden bir Anne'yim ben seni çok iyi anlıyorum Rabbim gönlünü ferahlatsin ..

Canım benim önce lütfen sakin ol progestan kullanmaya başla beta değerin çok iyi inşallah bebeğin sana tutunur iki bebeğimi hissedemeden kaybeden bir Anne'yim ben seni çok iyi anlıyorum Rabbim gönlünü ferahlatsin ..
Teşekkür ederim. Nette bi Doğum doktoru ile konuştu dış gebelik olabilir dedi ama bende söyle bişey göründü

Eklentiler

• IMG_4784.webp
    IMG_4784.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 67
Degerim 1800 ken keseye bakmadi bile görunmez diye dr 10 gun sonra gittim görundü...o lekelenme bendede oldu dr yerlesme kanamasi dedi....sorun etmeyin bence problem yok..

Degerim 1800 ken keseye bakmadi bile görunmez diye dr 10 gun sonra gittim görundü...o lekelenme bendede oldu dr yerlesme kanamasi dedi....sorun etmeyin bence problem yok..
Benim son adet tarihim 11 ağustos sence normla mi ? İnşallah normaldir

Can'ım geç döllenme olabilir acele etme 1885 te zaten kesenin görünmesi imkansız sen aslında ne zaman kantları yaptırmaya başladın tarih ve oranları İLE birlikte yazsan daha iyi bir sonuca varabiliriz gibime geliyor

Degerine göre Beş haftalik filan oluyo ama gec dollenmede olmuş olabilir yine anormal bi durum varmiş gibi gelmedi bana..bence sikinti yapmaniza gerek yok dr lar daha iyi bilir tabi ama benim fikrim bu iki gunde bir degerinizin yukselişine baktirin endiseliyseniz 2 katina cıkıyomu diye

Çok yorma kendini dinlen anormal bi kanaman yoksa biraz ümit var gibi ...

Can'ım geç döllenme olabilir acele etme 1885 te zaten kesenin görünmesi imkansız sen aslında ne zaman kantları yaptırmaya başladın tarih ve oranları İLE birlikte yazsan daha iyi bir sonuca varabiliriz gibime geliyor
İlk testtim 02.09.2016 yaptı 62 çıktı. 07.09.2016 215 çıktı, 09.09.2016 339 çıktı başka yaptırmadı. 24.09.2016 tarihinde 1885 çıktı

İlk testtim 02.09.2016 yaptı 62 çıktı. 07.09.2016 215 çıktı, 09.09.2016 339 çıktı başka yaptırmadı. 24.09.2016 tarihinde 1885 çıktı
Kendini şimdiden hazırlamanda fayda var bitanem oranlar çok düşük doktorun dedikleri doğru en azından bebeğin olabiliyor bu da güzel bir gelişme rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Back
X