Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%100 pamuksa nasıl çektilerUzamazlar. Çoğu %100 pamuk oluyor. Renkleri solmadıysa o da solacak ve bir kaç giymeye de porsuk olacaklar. Bebek mağazasında çalışmıştım.![]()
Pamuk çeker ki 40ın uzerinde%100 pamuksa nasıl çektilerayy sinirim çok bozuldu. Yok artık 60 derecede yıkamam renkleri niye soluyo yaa
Bebeğin kıyafetlerini 60 da 90 da yıkayan insanları anlayamıyorum.ne var ki üzerinde bitmeyen bakteriler mikroplar mı. Yıkama talimatlarına göre yıkıyorum iki kız büyüttüm kıyafetler ilk günkü gibi duruyor ne solma ne yıpranma. Belki siz tecrübesizsiniz sizin için demiyorum ama burada bu yıkama mevzusu oluyor genelde.
Ayy ama bir sürü kıyafet. Doktor zaten boyu uzun dediği için endiseliydimBu sana tecrübe olmuş oldu canm bi dahaki kıyafetleri 40ta yıka
Sıkma canını zaten ilk kıyafetleri az giyiyorlar
Siz de benim yazdığımı tam okumamışsınız,sizin için söylemediğini tecrübesizliğinizden olduğunu söyledim. Burada daha önce de benzer konular açıldı bebek kıyafetlerini 90 derecede bile yıkayan var, yıkama talimatlarına uyarsanız daha iyi olurBen de tam okumadan yorum yapan insanları anlamıyorum. Okursaniz bebek programina attim o da 60 dereceymis yazmışım
Olan oldu kuzm üzülmeAyy ama bir sürü kıyafet. Doktor zaten boyu uzun dediği için endiseliydim![]()
Bebek programina atmak benim için yıkama talimatı.Siz de benim yazdığımı tam okumamışsınız,sizin için söylemediğini tecrübesizliğinizden olduğunu söyledim. Burada daha önce de benzer konular açıldı bebek kıyafetlerini 90 derecede bile yıkayan var, yıkama talimatlarına uyarsanız daha iyi olur
UmarimmOlan oldu kuzm üzülme
Üzülünce onlar geri uzamicak
Yine giyer kıyafetleri
Çoğu ayakli ve cook severek aldığım seylerİnşallah ayaklı değildir altları bi süre giydirirsin en azındannasip, üzme tatlı canını daha neler gelir ona hediye :))
Hay Allah yaÇoğu ayakli ve cook severek aldığım seyler![]()