- 9 Ekim 2012
- 69
- 28
- Konu Sahibi mahpeykerce
Merhaba bayanlar, 2 haftadır adet sancısı çekiyorum göğüste hassasiyet çokk fazlaydı. Bekledim ama bir türlü adetim gelmedi. benim adetim düzensiz olduğu için umursamadım. Sancı ve göğüs hassasiyeti de olunca hamilelik hiç aklıma bile gelmedi, bu ay adetim beni yine hastanelik edecek diyordum kendimce. ama 2 hafta da olunca bi ihtimal test aldım ki pozitif çıktı. Kesin sonuç için pazartesi kan testi yaptıracağım. İnanamıyorum hala. hiç beklemedğim bir andı. Mühendisim ve uzunn zamandır işsizim. İşe girmeden, tecrübe kazanmadan çocuk yapmayı düşünmüyordum. Testi cuma sabah yaptım uzerine ilk defa iş görüşmesine gittiğim yerden olumlu haberi geldi. Ne olacak bilmiyorum iki arada kaldım. hamile olsam da hayat devam ediyor hayallerimden vazgeçmeyip çalışayım diyorum. ama bir yandan da hamilelik süreci zor geçerse işveren şirketi zor durumda bırakır mıyım diyorum. Bebek nasibiyle gelir, bu iş de bu sebeple benim nasibim mi acaba diyorum. Eşim işinden ayrılmak zorunda kaldı bikaç aydır kirayı bile ödeyemiyoruz Ahh nasıl bir karmaşadayım bilseniz..