- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ileride kisir felan yapmaz dimi allah korusunCanım üzülme artık hemen hemen herkeste var bende dahil kadın doğuma gözük ona göre tedavi verir sana
Valla yanlış anlama olma ihtimali yüksek ilerlerse o yüzden bekarsan doğum kontrol verir tahlillere bakar evliysen 1 yılı aşkın kalamadıysan tedavi yumurtlama aşılama en son tüp bebek şayet ben 5 senelik evliyim kalamdmIleride kisir felan yapmaz dimi allah korusun
Yani evet1 haftaya kadar gecikmeler normal. 1 haftayı geçerse problem olabilir. Ağrı ile ilgili de hiç alakası olduğunu sanmam.
Kıllanmanız fazla mı?
Bayram gecsin gidicemDoktora gideceksin öğreneceksin
Ne biz bilebiliriz ne sen
Her gecikme kist değil her agri kist değil
Sen bide kafanda da buyutmussun annemde de var diye bir git bakalım ne dicek
Patlar ablacim eger kist cok buyurse patlar iceri kan akar farketmez acile gitmezsen zehirler seniCanım üzülme artık hemen hemen herkeste var bende dahil kadın doğuma gözük ona göre tedavi verir sana
Bide pko patlamaz senden duydum
Ferriman gallwey skorlaması yazın toplaya toplaya bi hesaplayın bakalım kaç çıkıyorYani evet
Ayrica patladigi an karnin asiri sancilanirCanım üzülme artık hemen hemen herkeste var bende dahil kadın doğuma gözük ona göre tedavi verir sana
Bide pko patlamaz senden duydum
Ben de hiç duymadımPatlar ablacim eger kist cok buyurse patlar iceri kan akar farketmez acile gitmezsen zehirler seni
Bakiyorum hemenFerriman gallwey skorlaması yazın toplaya toplaya bi hesaplayın bakalım kaç çıkıyor
Kiz kafanda kurma bu kadar insan kafasinda kura kura vücudunu degistirebilir orada yoksa da yaratabilirmis. Beyin aşırı güçlü organ. Artık takmayı birak.Patlar ablacim eger kist cok buyurse patlar iceri kan akar farketmez acile gitmezsen zehirler seni
Hayir patliyormus annem acile gitmis cunku karni o kadar agrimis ki bicak batar gibi doktor kistin patlamis demis 3 litre kan temizlemislerBen de hiç duymadımBelki başka bir şeyle karıştırıyorsunuz
Öncelikle PCO patlamaz. Bende de var bu rahatsızlık ama adet dönemleri hiç ağrım olmaz. Belirtilere takılmayın. Doktora gidip muayene olmadan bilemezsiniz.Konu yanlis yerde mi bilmiyorum galiba ben de pco var adetlerim duzensiz 1 hafta gecikmisligi var sonra o donem asiri sancim oluyor bir keresinde agri kesicim yoktu okula gidicektim asiri sancim var okulda bayiliyodum agridan resmen hungur hungur agladim belirtilerim uyuyor ve annemde varmis patlamis annemin ki 3 litre kan temizlemisler genetik boyutu da burasi
Valla sizden duydum bende 30 Taneye yakın var keşke temizleseler ama tüp bebekte sadece temizliyolarmisPatlar ablacim eger kist cok buyurse patlar iceri kan akar farketmez acile gitmezsen zehirler seni
Kist ayrı.Hayir patliyormus annem acile gitmis cunku karni o kadar agrimis ki bicak batar gibi doktor kistin patlamis demis 3 litre kan temizlemisler
Kist rupturu yazinca cikiyorÖncelikle PCO patlamaz. Bende de var bu rahatsızlık ama adet dönemleri hiç ağrım olmaz. Belirtilere takılmayın. Doktora gidip muayene olmadan bilemezsiniz.
Tesekkur ederim su bayram gecsin doktora gidicemBakın ben
Kist ayrı.
Pco dediğiniz overlerde çok sayıda minik kistler olması. Çook ve minik. Yaşın kaç bu arada
Bak canım ben sende pek pco olduğunu sanmam. Daha seyrek regl görmen gerekirdi. Sen 1 hafta gecikmelerden bahsediyorsun sadece. Yani çok da tasalanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?