Sanırım ben guzelmisim

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
Estetik yaptırıcam o ayrı yine daha guzel olmak icin ama sanırım guzelim ben ya hu biraz gülümseyince

Ya da kafa guzel bilmiyorum sanırım asık oldum: )

resim kos
Estetik yaptırıcam o ayrı yine daha guzel olmak icin ama sanırım guzelim ben ya hu biraz gülümseyince
resim koysaydın iyiydi:) herneyse. bir ayet de der ki'' Allah sizin dış görünüşünüze değil, yaptıklarınıza , amelinize, kalbinize bakar''. çok takma bu kadar. estetiğin Allah a şirk koşmak olduğunu düşünüyorum ben. hem bırak seni beğenen bu şekilde beğensin. seni o halinle seven gerçek dostundur diye düşünüyorum.

Bence de dis görünüşlünüzle uğraşmayın. Sizi seven olduğunuz gibi sevmeli, olduğunuz gibi severse zaten gercekten sevmiştir. Biz ruhumuzu guzel tutalım beden ne yaparsak yapalım bir gün yaslanacak. Ayrıca genç iken estetik ameliyatı olup çekici olanlar yaslandiklarinda gercekten cok tuhaf bir hal alıyorlar. Doğal yaslanmak daha guzel

Aşık olduğunuz için kendinizi güzel mi görüyorsunuz yoksa beğenmediğiniz hatlarınız için estetik mi düşünüyorsunuz; anlamadım ama.
Gerek yok.

Sağlık açısından(nefes almaya engel olan vs.) bir durum yoksa burna, bununla birlikte kaşa, göze, yüze estetik ben sevemedim, sevemiyorum. ALLÂH düşürmesin estetik durumlarına :)

Dert?

Hayatlarında büyük yıkımlar yaşayan insanların kullandığı bir platformda liseli bir kızın günlüğünden alıntı niteliğinde bir cümle paylaşmışsınız.

Acaba siz de mi bir günlük tutsanız ya da blog oluştursanız filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…