sanırım bi gazman doğurdum ben yaaaaaaa

evet şu ilk ayların geçmesini beklicez anlaşılan
rabbim herkeze şifa versin ya sap simlexs i
verdi dr. biraz faydası o0ldu

bizim doktorumuzda zincoyu önerdi aldık çok sıkışınca veriyorum bide rezene çayı verebilirsin dedi çok ağladığı zaman çay kaşığıyla 6 -7 kaşık veriyorum rahatlıyo hem uykuda yapıyo aslında bişey vermek istemiyorum ama çok kasıyo kendini yavrum yaa

sağol canım bilgiler güzel

canım ne yapıyorsun da gazı olmuyor?
melesa sürekli eli ayağı serbest mi hareket ediyor mu battaniyeye sarıyor musun?

bir bilgiden benden olsun
halam söyledi uyguladım biraz etkisini gördüm. dut kurusunu demleyip süzün birkaç kaşık bebişe verin rahatlatıyor birkaç saat

kızlar dünden beri sab simplex kullanıyom lütfen alın deneyin günde 3 defa 10 ar damla süper.. keşke önceden alsaydım

kızlar dünden beri sab simplex kullanıyom lütfen alın deneyin günde 3 defa 10 ar damla süper.. keşke önceden alsaydım

banada doktorum bu ilacı önermişti.gazı olursa ver diye.şimdilim bi şkayetimiz yok gazdan ama olursa alacagım...şakkıdı

Canım tiryak dedin onu bende duydum aldim ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum her gazi olanda bir damla versem günde 20 damlayı geçer tam olarak nasıl kullanılıyor bana öğrenir mısın benim kızın da çok gazlı günde kaç kere kaç damla kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…