• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bilgisayar beynimi çökertmeye başladı.

ilk kez aşık olmuş olabilirsin insan aşık olunca aklında o olduğu için bazı şeyleri umursamaya biliyor birde senin ki dalgınlık olabilir bu herkese olur tam odaklanmıyosun aklın başka yerlerde o yüzden oluyor yani:61:

Biraz önce annem hap içecekti benden su getirmemi istedi ben bardak getirdim içinde su yok farkında değilim.Sonra hap kutusunu çekmeceye koy dedi ben mutfağa götürüyorum sabahta eve bir uzaktan akrabamız gelmişti kahvaltı yapıyoduk bardak eksikti çay koymak için ben bardağın içine su koyup geldim. Dünde bir alt sokakta oturan 2 yaşında kuzenimin biberonu bizde kalmış teyzem arayıp biberonu istedi bende gittim götürmeyee çaldım kapıyı teyzem dedi hani biberon nerde bi de baktım biberonu almamışım bunun gibiii başka onlarcaa örnekk rezil oluyorum resmennn herkesi gülme tutuyo aklın nerde senin diyolar heele markette ekmek almaya gidiyorum parasını ödeyip ekmeği almadan çıkıyorum.Ben bunu önceki konumda anlattıgım şeylere çok uyumama falan bağlıyodum ama geçen okuldayken beden dersinde hoca dedi anlamıyosunuz beyniniz bilgisayarla uğraşmaktan çkmüş diye.Hakkaten bilgisayar yüzündenmi yaa zor algılıyorum söylenenleri salak gibi bişey oldum bakıyorum öyle yüzlerine bön bön bazen :16::19:

Merhaba şahsi fikrimce bilgisayar ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum yanlız senden bir şeyler istendiginde aklın bilgisayarda kalıyorsa o anlık da unutman normal diğer açı dan ,numara isim v.s gibi şeyleri unutuyorsan eğer, bilgisayar bizim için bir hazine hafıza güçlendirici proğramlar oyunlar mevcut, biraz egzersiz ile üstesinden gelebilirsin..

Back