Evet kızlar sorunsuz gidiyordu herşey tabiki bugüne kadar. Görücü geldi bana o sıra sevgilim mesaj atmış görmedim.misafirler gidince yazdım misafir vardı görmedim diye. Kim geldi dedi söyledim böyle böyle diye söylemeseydim keşke. Kadına düşünmüyorum evliliği dedim kadın ısrarla bi görüş oğlumla dedi. Neyse bunu anlattım köpürdü ben senin ailenle tanıştım beni herkes biliyor söyleyemedin mi sevgilin olduğunu. Ya annen görüştüğü biri var diyemedi mi. Bizim buralarda maalesef sevgilim var desek adın çıkar. Ben de anlattım annemde bende istemediğimizi söyledik, direk görüştüğü var denmez burda dedim. İyice kızdı beni arama bitti dedi kapadı telefonu. Sonra yine aradı ya senin sevgilin var ne bu şimdi diye yine bi ton söyledi. Ben bu konudan ailenin beni istemediğini düşünüyorum dedi beni fazla dinlemedi

yarın birgün annenle görüştüğümde soğuk olurum artık dedi. İlişkimiz bu saatten sonra pek sağlam olmaz dedi. Ya benim ne suçum var siz yorumlayın lütfen. Telefonu kapadı ama bitti demedi ardına da sus diye mesaj attı bende daha sonra konusacak mıyız yazdım, konuşcağız dedi ve 3 saattir yazmadı. Ben ne deyim nasıl davranayım şimdi.