Sanirim bitmesi gerekiyor...

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb arkadaslar konu acmistim dun yine..hayatimda biri var evlenmeyi dusunuyoruz en azindan kış baslamadan hemen degildi..istemeye geleceklerinde sorunlar olmustu..bayram demistik annesi rahatsizlandi gizlice ilaclarini biraktigi icin psikolojik rahatsizligi var..kasılmalari falan oluyor..neyse uzatmayayim..2 gundur arayip sormuyor beni dun 14 dk oturup konustum..cok uykusuzum önumu goremiyorum kafam cok yorgun inan 5 dakika uyku uyuyamiyorum dedi.bende bizim iliskimizde problem olmadigini bunlarin usttesinden gelebilcegimizi ama beni hayatinin disinda tutmamasi gerektigini soylemistim.bu arada 3 ablasi var ogretmenler..bugun yine sesi cikmadi ve aradim ne yapmak istedigini sordum..inan sedyede uyuyorum dedi ambulansla giderken 5 dakikada olsa.saglikci bu arada..ne huzurum kaldi ne uykum..benim bu durumlari toparlamam lazim suan hic birsey dusunemiyorum ama seni sevmedigimi dusunme diyor..benim taktigim nokta bu surecte gorusmemeyi dusunuyor zaten evden cikamicam diyor.diyorum gelirim anneni oyalarim o ara uyursun 5 dakika kapidan gorusuruz ama zaman belli degil 1 ay sonra hic iletisim kurmayip tekrar kaldigimiz yerden devam edemeyiz..ilaclarini duzene soktugunda 1-2 aylik surecte duzene girecek..1 ay nasil icin rahat edecek dedim.birak destek olayim dedim ama bak arkadaslarim ben dinleneyim diye ambulans temizligi yapiyor ama ben suan seninle konusuyorum gozumu acamiyorum dedi (yani konusup dinlenmeme engel oluyorsun imasiydi)peki ozur dilerim kapatiyorum dedim gorusuruz dedi kapadi..( ablalarina ankaraya goturcem demis maddi olarak yardim teklif etmemisler,kimsenin destek oldugu yok diyo) ne yapayim sizce? Kestirip atayimmi yoksa zaman taniyayimmi.herkes gelecek diye bekliyor insanlara bile laf anlatacak durumda degilim.annem farkedecek o kadar uzun sure gorusmeyince herseyi nasil toparlicam kime ne diyecem bilmiyorum..

Kimin ne dedigi onemli degil. Herkese laf anlatma çabasından vazgeçin bu hayat boyi omuzlarinizda bir yük olacaktir.

Bence onu birak ne istiyorsa yapsin. Yükü ağır demekki bazen sevgiden önce sorumluluklar gelir. Bazi insanlar tercihini bu yonde kullanir. Sende kendini dinle bak bakalim bu iliski icin güçlü musun

Evet..annesi surekli atak geciriyormus kasiliyormus yani..bekar ogretmen ablasi geldi simdi 1 hafta izin alipta..24 saatlik nobetleri oluyor att lerin..ankaraya hastaneye yatirmaya calisacak..

adama da üzüldüm. bence dediğini yap bi süre ara ver. kafasını toplasın annesinin durumunu netleştirsin. yani sokağa da atamaz ya.

Kiz deli misin ayril ayril. Yakican kendini yoksa. Onceki konuna da yorum yapmistim olmaz bu is. Sallayip duruyorlar sizi adam yerine koyan yok sen daha destek olayim falan diyorsun.:olamaz:
Bu sureci nasil atlatacam bilmiyorum annem cok basimin etini yiyecek kandirildin salak yerine koyd vss vss diye inan tek bunaltim bu

Kimin ne dedigi onemli degil. Herkese laf anlatma çabasından vazgeçin bu hayat boyi omuzlarinizda bir yük olacaktir.

Bence onu birak ne istiyorsa yapsin. Yükü ağır demekki bazen sevgiden önce sorumluluklar gelir. Bazi insanlar tercihini bu yonde kullanir. Sende kendini dinle bak bakalim bu iliski icin güçlü musun
Keske beni anlayan dinleyen annem olsa..bu kizda bunalima girer demez..salak yerine koydu kandirildin vss diye baslar o yuzden bir sure soylememeyi dusunuyorum

Bu sureci nasil atlatacam bilmiyorum annem cok basimin etini yiyecek kandirildin salak yerine koyd vss vss diye inan tek bunaltim bu
Anne ne desen cok haklisin diyeceksin her seferinde zaten annen hakli. Annen de kiz da zaten benim gibi dusunuyor deyip bir sure sonra kafana kakmaktan vazgececek. Gercekten manevi anlamda somuruluyorsun sevgilin tarafindan ama farkinda degilsin. Yedekte baska bir aday varsa da sasirmam.

Bak uyuyacağıma seninle konuşuyorum demesi büyük densizlik...annesin hastalık sebebi siz değilsiniz, bunu daha güzel ifade etmenin bir çok şekli var.

Bence bir süre arayan siz olmayın. He bir ay hiç ses çıkmaz, sonra bana kucak aç aşkım moduna girerse, şahsen o kişiye bir liman olmazdım ben...

adama da üzüldüm. bence dediğini yap bi süre ara ver. kafasını toplasın annesinin durumunu netleştirsin. yani sokağa da atamaz ya.
Zaten atsinda demiyorum annesi 7 yildir hasta tamam bu kadar degildi bana diller dökup vaadler verip aileme kdar bu iliskiyi tasimasydi diyorum..suan biranda allak bullak oldum..zaten aramicam nasil istiyosa oyle olsun

Bak uyuyacağıma seninle konuşuyorum demesi büyük densizlik...annesin hastalık sebebi siz değilsiniz, bunu daha güzel ifade etmenin bir çok şekli var.

Bence bir süre arayan siz olmayın. He bir ay hiç ses çıkmaz, sonra bana kucak aç aşkım moduna girerse, şahsen o kişiye bir liman olmazdım ben...
Bende aynisini soyledim zaten.cunku hayat kurmak beraber paylasmaktir yuku..hayatinin kenarina atmak degil

Niye bunalima giriyorsun? Insanlar sevgilisinden hatta cocugunun babasindan bosaniyor 30 yil sonra. Annen ne dese hakli zaten. Gecen gun ifade ettik durumun anormalligini bugun hala kafan karisik konu acmissin. Annen degil asil suclu sevgilin zaten. Ona patla. Annenden saklamakla da hata edersin. 3 gun once 3 gun sonra fark etmez. Baska turlu ogrenirse kotu olur.
Keske beni anlayan dinleyen annem olsa..bu kizda bunalima girer demez..salak yerine koydu kandirildin vss diye baslar o yuzden bir sure soylememeyi dusunuyorum

Anne ne desen cok haklisin diyeceksin her seferinde zaten annen hakli. Annen de kiz da zaten benim gibi dusunuyor deyip bir sure sonra kafana kakmaktan vazgececek. Gercekten manevi anlamda somuruluyorsun sevgilin tarafindan ama farkinda degilsin. Yedekte baska bir aday varsa da sasirmam.
Zatenkucuk bir ilde yasiyorum onceden nisan attigimid biliyor..karsima evlilik icin geldiginde kabul etmedim kac kez emin oldugunu beni istedigini dile getirip ikna etti..bir daha mahcup olamam insanlara karsi dedim soyle bilsinler seviyorum istiyorum dedi geldigim noktaya bak

Zaten atsinda demiyorum annesi 7 yildir hasta tamam bu kadar degildi bana diller dökup vaadler verip aileme kdar bu iliskiyi tasimasydi diyorum..suan biranda allak bullak oldum..zaten aramicam nasil istiyosa oyle olsun

o da öyle olmasını planlamamıştır heralde.

Zatenkucuk bir ilde yasiyorum onceden nisan attigimid biliyor..karsima evlilik icin geldiginde kabul etmedim kac kez emin oldugunu beni istedigini dile getirip ikna etti..bir daha mahcup olamam insanlara karsi dedim soyle bilsinler seviyorum istiyorum dedi geldigim noktaya bak
Canin sagolsun kiz uzulme. Ya evlendikten sonra yasasaydin bunlari. Inan bana cok cok zorlanirdin o arada senin psikoloji de gumburtuye giderdi. Nisanlilikta en buyuk yanlis elalem ne der, ya bir daha asik olamazsam deyip uymayan biriyle evlenmektir. Eger sen tinlamamayi ogrenirsen kucuk yer de olsa viz gelir. Zaten insanlarin hep konusacak bir seyi olur. Ben sahsen sevgiline de cok inanmiyorum soyleyeyim. Yani evet annesi hastadir ama bazi seyleri birken bin yapip anlatiyor.

Beni dinle ve annene onunla ayni dusundugunu hakli oldugunu hissettir. Annene ters psikoloji uygulamis olacaksin ve seninle ugrasmayacak.

Canin sagolsun kiz uzulme. Ya evlendikten sonra yasasaydin bunlari. Inan bana cok cok zorlanirdin o arada senin psikoloji de gumburtuye giderdi. Nisanlilikta en buyuk yanlis elalem ne der, ya bir daha asik olamazsam deyip uymayan biriyle evlenmektir. Eger sen tinlamamayi ogrenirsen kucuk yer de olsa viz gelir. Zaten insanlarin hep konusacak bir seyi olur. Ben sahsen sevgiline de cok inanmiyorum soyleyeyim. Yani evet annesi hastadir ama bazi seyleri birken bin yapip anlatiyor.

Beni dinle ve annene onunla ayni dusundugunu hakli oldugunu hissettir. Annene ters psikoloji uygulamis olacaksin ve seninle ugrasmayacak.
Biraz kendimi toparlayip annemle konuscam en azindan annemde annesinin psikolojik rahatsizligindan cektigi icin ileride cekmemek icin hayatim zora girmesin diye kendi kararimmis gibi anlatcam

Back
X