Mrb arkadaslar konu acmistim dun yine..hayatimda biri var evlenmeyi dusunuyoruz en azindan kış baslamadan hemen degildi..istemeye geleceklerinde sorunlar olmustu..bayram demistik annesi rahatsizlandi gizlice ilaclarini biraktigi icin psikolojik rahatsizligi var..kasılmalari falan oluyor..neyse uzatmayayim..2 gundur arayip sormuyor beni dun 14 dk oturup konustum..cok uykusuzum önumu goremiyorum kafam cok yorgun inan 5 dakika uyku uyuyamiyorum dedi.bende bizim iliskimizde problem olmadigini bunlarin usttesinden gelebilcegimizi ama beni hayatinin disinda tutmamasi gerektigini soylemistim.bu arada 3 ablasi var ogretmenler..bugun yine sesi cikmadi ve aradim ne yapmak istedigini sordum..inan sedyede uyuyorum dedi ambulansla giderken 5 dakikada olsa.saglikci bu arada..ne huzurum kaldi ne uykum..benim bu durumlari toparlamam lazim suan hic birsey dusunemiyorum ama seni sevmedigimi dusunme diyor..benim taktigim nokta bu surecte gorusmemeyi dusunuyor zaten evden cikamicam diyor.diyorum gelirim anneni oyalarim o ara uyursun 5 dakika kapidan gorusuruz ama zaman belli degil 1 ay sonra hic iletisim kurmayip tekrar kaldigimiz yerden devam edemeyiz..ilaclarini duzene soktugunda 1-2 aylik surecte duzene girecek..1 ay nasil icin rahat edecek dedim.birak destek olayim dedim ama bak arkadaslarim ben dinleneyim diye ambulans temizligi yapiyor ama ben suan seninle konusuyorum gozumu acamiyorum dedi (yani konusup dinlenmeme engel oluyorsun imasiydi)peki ozur dilerim kapatiyorum dedim gorusuruz dedi kapadi..( ablalarina ankaraya goturcem demis maddi olarak yardim teklif etmemisler,kimsenin destek oldugu yok diyo) ne yapayim sizce? Kestirip atayimmi yoksa zaman taniyayimmi.herkes gelecek diye bekliyor insanlara bile laf anlatacak durumda degilim.annem farkedecek o kadar uzun sure gorusmeyince herseyi nasil toparlicam kime ne diyecem bilmiyorum..