Zaman icinde yipransak bu kadar afallamazdim.sanirim haklisinizbiraz daha zamana ihtiyac var gibi geldi sizin ilişkinizde bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman icinde yipransak bu kadar afallamazdim.sanirim haklisinizbiraz daha zamana ihtiyac var gibi geldi sizin ilişkinizde bana
zaman size doğru yolu gösterecektir.Zaman icinde yipransak bu kadar afallamazdim.sanirim haklisiniz
Insallah cok sagolun..olay taze oldugundan suan kimseye anlatacak halim olmadigi icin size geldim.en azindan rahatlarim icimi dökerim dedim.zaman size doğru yolu gösterecektir.
iyi yapmışsın :)) umarım hersey çok güzel olurInsallah cok sagolun..olay taze oldugundan suan kimseye anlatacak halim olmadigi icin size geldim.en azindan rahatlarim icimi dökerim dedim.
Resmen evlenmeye cabaliyorsun bu adamla seviyorsun tamam ama en gizel gunlerinde annesine bakacaksin balayisi var tatili var gebeligi var dogumu var vazgecEvet..annesi surekli atak geciriyormus kasiliyormus yani..bekar ogretmen ablasi geldi simdi 1 hafta izin alipta..24 saatlik nobetleri oluyor att lerin..ankaraya hastaneye yatirmaya calisacak..
Evet zaman en iyisi. Belki de kötü niyetli değil gerçekten annesi yüzünden yorgun. Sizde bi kesinlik netlik olsun istiyorsunuz ama bazen olmuyor işte. En iyisi zamana bırakmak. Annenize de Allah vicdan versin , kızısınız destek olsa ya keskeInsallah cok sagolun..olay taze oldugundan suan kimseye anlatacak halim olmadigi icin size geldim.en azindan rahatlarim icimi dökerim dedim.
Annem degismez huyu bu..netlikten ziyade benim durumumu dusunmuyor.destegimi istemiyor tamam zaten ne yapabilirsinki teselliden baska diyor yani olan bana olacak demek istedi..ama peki bu surec belki 1-2 ay ve iletisim olmicak ben kenarda beklicem beyfendi gelcek oldu yada olmadi diyecek ona gore bakcaz bu bencillik bence tamamen..hayatin her alaninda zorluk var..benim olsa napacaktin dedim destek olmazmiydin olurdum diyor ama suan sanirim benim sorumlulugumu kenara koyma dusuncesindeEvet zaman en iyisi. Belki de kötü niyetli değil gerçekten annesi yüzünden yorgun. Sizde bi kesinlik netlik olsun istiyorsunuz ama bazen olmuyor işte. En iyisi zamana bırakmak. Annenize de Allah vicdan versin , kızısınız destek olsa ya keske
Zaten bunlari dusunuyorum bugunden beri belkide hayirlisi bu.Resmen evlenmeye cabaliyorsun bu adamla seviyorsun tamam ama en gizel gunlerinde annesine bakacaksin balayisi var tatili var gebeligi var dogumu var vazgec
Bana da sacma gelen bu zaten..yani ben ondan ilgi beklemedimki sadece bu surecte beni dislamasi sacma..dun gece midem rahatsizlandi sitresten o da nobetciydi..geldi serum bitene kadar durdu ama durgundu git dedim gitmedi..sonra eve geldim ne aradi ne sordu naptin noldu.bunlar cok koyuyor bana bu nasil sevgiBen nişanlıydim burda konum var istersen oku..
Annesi çok ağır hastaydı.
Alzheimer hastası ve normal olmayan şekilde ilerliyordu..
Sabaha kadar çığlık çığlığa idi..
Yiyemiyor, icemiyor, yuruyemiyordu.
Çok agirdi..
Bu süreçte görüşmemiz zorlanmıştı ama hep arayip soruyodu.
Sürekli.
Arkadaşınız, sizi oyaliyor.
Ayrıl diyemem ama ondan sana eş olmaz.