Neyi paylaşamıyorlarki koskocaman insanlar.:sm_confused:
kavga olurda yumruklaşma şiddet ne alaka, kanlı bıçaklı mı bunlar. Adam gibi kavganı et, baktın olmadı anlaşamıyorsun ayrıl kardeşim. Şiddet ne için.:1closedeyes:
Gülüm senin elinden birşey gelmez inan ki,üzülme daha fazla kendine yaparsın hasta olursun Allah korusun .
Sana da birşey olursa kim destek olacak ailene ve abine.
Gene en doğru kararı verecek olan abin ve yengen.
Bir karı koca yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlarsa o ilişkide saygı kavramı yitirilmiş demektir.
Ayrılmayı düşünmüyorlar mı peki ? Ne zamana kadar böyle birbirlerini yıpratmaya devam edecekler.
iki cambaz bir ipte oynamaz dedikleri bu olsa gereklmaz: bu ne biçim ilşki kavga edersin de birbirini boğazlamaya kanlı bıçaklı olmaya ne gerek var dengesiz bir ilişki bu annen baban kavgayı ayırmak yerine yeğenini alsın ellerinden böyle bir ortamda çocuğuda dengesizleştirmesinler
evlilik terapistine gitsinler yada boşansınlar
Inan ki ayni durum bizde de var
ama bizimkisi daha kotu. abim ilk evliligini surduremedi oglu 10 aylikken ayrildilar, 4 sene sonra yine evlendi 2 ay once kizi oldu. evlendigi gunden baslayarak evde kavga hic eksik olmadi, annem babam hep mudahale ettiler, ikinci evliligi de bitmesin diye yengemin bazi hareketlerini gormezden geldiler. kavga ettiklerinde ayni tokatlar havada ucusuyo, baska zamanda abim nerdeyse yengeme tapiyordu. ne olduysa bu dogum yaptiktan sonra annemin evine gidecem diye tutturdu ve gitti,
simdi gelmek istemiyor neymis annem ve babamla beraber yasamam diyor.neler oldu neler anlatsam icin kararir. ben de abime cok kiziyorum. ne oldu simdi o iki yavru babasiz buyuyecek. annem babami ve iki yavruyu dusunmekten gercekten gece uyuyamaz oldum. bazen abime telefon acmak istiyorum her seyi soylemek istiyorum olmuyor iste karisamiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?