• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bitti.… :'(

Hemen hemen ayni seyleri bende yasadim.
Istemiyorsa bos ver birak gitsin.
Evlenip ayrilmak cok daha zor, evlendikden sonra hep snein yuzunden evlendik,
sen cok istedin diye, bak senin yuzunden mutsuzum diyecek belki disarda senden gizli bambaska bir hayat yasayacak
Inan bir erkege bu kadar deger vermek degmiyor, bende verdimde noldu, son gunlerde sustum birsey demedim,
sevdiginide hissettigin birinin bir anda evlilikten vazgecmesi gercekten anlayamayacagimiz birsey.
Inan pisman olacak benim okuz eski nisanlim, biz ayrildikdan sonra baya kilo vermis, yuzu felanda kotu olmus.
Az bile olmus. Bende senin gibi ailemi karsima aldim, babami ikna edebilmek icin neler neler yasadim.
vaktiyle 1 kez degil en az 3 kez geldi istedi beni.. Sonrada evlenmekten istemedigini soyledi,
zamanla kabullenirsin. Yapman gereken sey oncelikle kendini gelistirmek,
kesinlikle onda takili kalma, atlatirsin, alisirsin inan bana, cok daha mutlu olursun.
Onun gibi birinin yoklugunu yasamak, varligini tasimaktan guzel oldugunu anlarsin..

Hic uzulme canim, bende 88liyim. Birde Allaha sukur kismetimde acik cok sukur. Sakin evde kalirim kimse istemez diye tedirgin olma. Allah bizi daha iyleriyle karsilastirsin ins..

Hemen hemen ayni seyleri bende yasadim.
Istemiyorsa bos ver birak gitsin.
Evlenip ayrilmak cok daha zor, evlendikden sonra hep snein yuzunden evlendik,
sen cok istedin diye, bak senin yuzunden mutsuzum diyecek belki disarda senden gizli bambaska bir hayat yasayacak
Inan bir erkege bu kadar deger vermek degmiyor, bende verdimde noldu, son gunlerde sustum birsey demedim,
sevdiginide hissettigin birinin bir anda evlilikten vazgecmesi gercekten anlayamayacagimiz birsey.
Inan pisman olacak benim okuz eski nisanlim, biz ayrildikdan sonra baya kilo vermis, yuzu felanda kotu olmus.
Az bile olmus. Bende senin gibi ailemi karsima aldim, babami ikna edebilmek icin neler neler yasadim.
vaktiyle 1 kez degil en az 3 kez geldi istedi beni.. Sonrada evlenmekten istemedigini soyledi,
zamanla kabullenirsin. Yapman gereken sey oncelikle kendini gelistirmek,
kesinlikle onda takili kalma, atlatirsin, alisirsin inan bana, cok daha mutlu olursun.
Onun gibi birinin yoklugunu yasamak, varligini tasimaktan guzel oldugunu anlarsin..

Cok haklisin canim İnan bende düşündüm simdi evlensek en ufak bir tartışma da ben zaten istemiyodum der diye cok düşünüyorum.ki der yani insanoğlu canı acidimi baskasının canını daha cok açılmaya çalışır.bende eminim pisman olacağına hem de adım gibi eminim,aslinda kalbimle hareket etmem hep aklimi kullanırım ama ilk defa birini sevdim belki de bu yüzden butun çabam ve ümidim.beni istemeyeni ben hic istemem ya askından ölsem diyen ben simdi çareler arıyor çırpınıyor.insan nelere alışmıyor ki diye düşünüyorum gecen yıl babam gibi belki daha fazla sevdiğim dedemi kaybettim o acı
Bile gecti Buda gecer diyorum.ama insana en cok koyan neymiş biliomusun canim hayal kırıklığı.ne ask acısı ne baska bisey hayal kırıklığı yasadım ya bu beni mahvetti ya

Hic uzulme canim, bende 88liyim. Birde Allaha sukur kismetimde acik cok sukur. Sakin evde kalirim kimse istemez diye tedirgin olma. Allah bizi daha iyleriyle karsilastirsin ins..

Ayy canim benim ya yerim ben seni cok sekersin :) amin canim Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın.o konuda bir derdim yok zaten nisanliyken bile isteyenler oldu cok şükür kısmetim açık ama insanın emekleri heba olunca kalıyorsun öyle.en cokta ailemi karşıma alıp cok bilmiş davrandım ya tukurdugumu yaliycam ya o zoruma gidiyo

tatlım bak kendin söylüyorsun demek ki bir sorunu var. kardeşi de söylemiş sana böyle bir özelliğinin olduğunu. araştırabildiğin kadar araştır derim ben. sonuçta sevgilinin belki de sana ihtiyacı vardır bu döneminde ama vicdan azabından dolayı söyleyemediği bir şey vardır. tabiiki seni aldattıysa vs. sineye çek demiyorum ama dediğim gibi en azından ne olduğunu öğrenmeye çalış. bana hiç normal gelmedi bir anda vazgeçmesi her şeyden.

tatlım bak kendin söylüyorsun demek ki bir sorunu var. kardeşi de söylemiş sana böyle bir özelliğinin olduğunu. araştırabildiğin kadar araştır derim ben. sonuçta sevgilinin belki de sana ihtiyacı vardır bu döneminde ama vicdan azabından dolayı söyleyemediği bir şey vardır. tabiiki seni aldattıysa vs. sineye çek demiyorum ama dediğim gibi en azından ne olduğunu öğrenmeye çalış. bana hiç normal gelmedi bir anda vazgeçmesi her şeyden.

Onu bile sordum bir başkasımı var eger varsa gercekten sana kızmam sadece susar çeker giderim dedim tabiki yok dedi ve tepkisinden anladım olmadıgını.ögrenmeye calisiorum zaten icine atma anlat biz hayatı paylasmak üzere yola çıktık sorunlarını paylas benimle desem de nafile.bi süre kafanı dinle ben beklerim seni diyorum seni bekletemem kafamdaki soru işaretleri bitmez en iyisi yol yakinken dönelim diyor.ben yine de bekliyorum arada guzel bisey yazıyorum ona destegimi esirgemedigimi falan ama cevap vermiyor

bence bu konuyu direk ondan öğrenemeyeceksin sen kardeşinden yardım al bence bu konuda. o daha rahat araştırır daha sık gözlemler davranışlarını. ne bileyim sonuçta onunda abisi o da öğrenmek ister bir problemi varsa. bak ben abinin canının sıkkın olduğunu düşünyorum bir konuda sanki yardımımıza ihtiyacı var ama söyleyemiyor de. bir yandan da o araştırsın. inş. en kısa zamanda bu olay bir çözüme kavuşur tatlım üzmemeye çalış kendini kolay değil biliyorum ama:50: Allah sabır versin sana bu süreçte

canım oncelıkle cok uzuldugu belırtmek ısterım .ancak sen de

hayatın da baska bırı olmadıgından emınım deme .

suclamak ıstemem ama %80 hayatın da baska bırı var yada

ılıskıye baslamak tanımak uzerı oldugu bır kız var .

kımse durduk yere paldır küldur ayrılmaz hele kı nısanlı

ısenız hıc bu kadar kolay bır sekıl de ılıskıyı bıtırmeyı

goze alamaz .burada buna benzer konu okumustum .

konu sahıbının sevgılısı de bırden ayrılmak ıstedıgı soylemıs .

ama sonra ortaya gercekler cıkıyor kı ,baska bır kızdan hoslaıyor

ve o kızı tanıma evresın de oldugunu ogrenmıs .o yuzden canım

bence bu kadar emın konusma .ınsallah boyle bır durum yoktur ınsallah

ben yanılırım ama ,durum pek de farklı gorunmuyor :19:

bence bu konuyu direk ondan öğrenemeyeceksin sen kardeşinden yardım al bence bu konuda. o daha rahat araştırır daha sık gözlemler davranışlarını. ne bileyim sonuçta onunda abisi o da öğrenmek ister bir problemi varsa. bak ben abinin canının sıkkın olduğunu düşünyorum bir konuda sanki yardımımıza ihtiyacı var ama söyleyemiyor de. bir yandan da o araştırsın. inş. en kısa zamanda bu olay bir çözüme kavuşur tatlım üzmemeye çalış kendini kolay değil biliyorum ama:50: Allah sabır versin sana bu süreçte

Teşekkür ederim canim insallah.kizkardesiyle iletişim halindeydik bende öğrenmeye çalışırım sen sıkma canını falan diyodu.en son 1 hafta once konuştuk iste konuşamadım hic görüşmedik benimde telaşım var biliosun ama artik son raddeye gelmisiniz sanırım gerçeklerle yüzlesmekten kaçınma dedi bana.iki gün önce düzelirsiniz merak etme abime arada olur böyle diyen kiz 1 haftadır sormuyor.sadece dua et dedi bana.genetik bir problemmi diyorum bazen insan abisini düşünmezmi ya benimde Abi'm var yani kendimi onun yerine koyuyorum

baksana kız kardeşi de bir anda çark etmiş demek ki neler olduğunu biliyor konuşmuş bence abisiyle tatlım. Geçerli bir sebebi olmasa sana gerçeklerle yüzleş falan demezdi. Arkadaşın dediği gibi başka biri olabilir mi acaba ya da başkasından hoşlanıyor olabilir mi?? Takip etme imkanın varsa bence bir takip et başka biriyle görüşüp görüşmediğini :S:S:26:

canım oncelıkle cok uzuldugu belırtmek ısterım .ancak sen de

hayatın da baska bırı olmadıgından emınım deme .

suclamak ıstemem ama %80 hayatın da baska bırı var yada

ılıskıye baslamak tanımak uzerı oldugu bır kız var .

kımse durduk yere paldır küldur ayrılmaz hele kı nısanlı

ısenız hıc bu kadar kolay bır sekıl de ılıskıyı bıtırmeyı

goze alamaz .burada buna benzer konu okumustum .

konu sahıbının sevgılısı de bırden ayrılmak ıstedıgı soylemıs .

ama sonra ortaya gercekler cıkıyor kı ,baska bır kızdan hoslaıyor

ve o kızı tanıma evresın de oldugunu ogrenmıs .o yuzden canım

bence bu kadar emın konusma .ınsallah boyle bır durum yoktur ınsallah

ben yanılırım ama ,durum pek de farklı gorunmuyor :19:

Belkide haklisin canim İnan bilemiyorum.hic beklemem ondan derdim
Ama böyle yapmasını da sonucta beklemiyordum ama yaptı.insanlara belli olmaz,tepkisine bakılırsa gercekten yok baskası yalanı beceremez zaten ama belli de olmaz. Bakalim artik hayırlısı
Olsun ben sonucu burda paylaşırım yine insallah.cok sagolun kızlar iyiki varsiniz

baksana kız kardeşi de bir anda çark etmiş demek ki neler olduğunu biliyor konuşmuş bence abisiyle tatlım. Geçerli bir sebebi olmasa sana gerçeklerle yüzleş falan demezdi. Arkadaşın dediği gibi başka biri olabilir mi acaba ya da başkasından hoşlanıyor olabilir mi?? Takip etme imkanın varsa bence bir takip et başka biriyle görüşüp görüşmediğini :S:S:26:

O kadar yoğun ki ısinden dolayı nerde ne zaman tanışacak onu merak ediorum.acikcasi benimde aklıma geldi ama yani cok düşük bir ihtimal.face ye ve ye takılan biri degil cok dışarı da çıkmaz.ama takiptey eger öyleyse de yapacagım
Bisey yok malesef :(

Merak etme tatlımm öyleyse de bir süre sonra toparlarsın kendini zamanla iyileşir yaraların buraya yazarsın moral veririz biz de sana.. İleride daha çok pişman olurum diye düşün. daha kimler kimler çıkar karşına öyle bir şey varsa o onun terbiyesizliği olur zaten. sende baştan önlemini aldığın için karda olursun.. Allah sana çooook mutlu bir evlilik nasip etsin vardır her işte bi hayır elbet:54:

Eger istemiyorsa beyefendi fazla uzerine durma. Sende simdiden bir b plani yap. Ayrilinca neler yapcam diye. Kendini gelistirmeye bak. Kayip ettigi seyin degeri artsin. Ben oyle yaptim. Cok sukur etrafimdaki insanlar beni hic mutsuz gormediler hatta ayrilinca nesen syerine geldi diyen cok oldu:)

Merak etme tatlımm öyleyse de bir süre sonra toparlarsın kendini zamanla iyileşir yaraların buraya yazarsın moral veririz biz de sana.. İleride daha çok pişman olurum diye düşün. daha kimler kimler çıkar karşına öyle bir şey varsa o onun terbiyesizliği olur zaten. sende baştan önlemini aldığın için karda olursun.. Allah sana çooook mutlu bir evlilik nasip etsin vardır her işte bi hayır elbet:54:

İnan okurken gözlerim doldu.canimsinizzz ya coookk teşekkür ederim.Allah hepimize hayirli yuvalar kurmayı nasip etsin canim.dedigin gibi eger öyleyse o onun ayıbı,benim vicdanım tertemiz zerre sızlamıyor ama o beni yarı yolda bıraktı bakalim vicdanı rahat olacak mı?iyi ki varsınız kızlar iyi ki buraya üye olmuşum cok iyi geldiniz bana,Allah daima yüzünüzden gülücüğü eksik etmesin

Eger istemiyorsa beyefendi fazla uzerine durma. Sende simdiden bir b plani yap. Ayrilinca neler yapcam diye. Kendini gelistirmeye bak. Kayip ettigi seyin degeri artsin. Ben oyle yaptim. Cok sukur etrafimdaki insanlar beni hic mutsuz gormediler hatta ayrilinca nesen syerine geldi diyen cok oldu:)

Evet canim benim heryönlü düşünmek lazım b planını bugun hemen yapıyorum :) zaten yapacagım az cok belli okuluma odaklanırım unide okuyorum.bu arada ben yurtdisindayim 1 ay sonra memleketime gidip o sıcacik, birbiri icin canını veren ailemi gördüğüm zaman cabuk toparlarım diye düşünüyorum.vicdanım rahat olduktan sonra bir iki ay içerisinde unuturum ki vicdanım cok şükür rahat.senin de toparlanmana sevindim,kimse vazgeçilmez değildir aile haric

Peki biz sana soralım ,

Ne oldu onun o gözlerinde gördüğün sevgiye ?

Bunun açıklamasını yap sana hayatının cevabını vereceğim..

Peki biz sana soralım ,

Ne oldu onun o gözlerinde gördüğün sevgiye ?

Bunun açıklamasını yap sana hayatının cevabını vereceğim..

Bunun cevabını bilsem bu kadar çıkmazda olmazdım.o sevgiye, hayatındaki en değerli varlık oldugumu söyleyen adama ne oldu bilmiorum.bastan beri ayniydi, cok derin bir askla sevmedim seni dedi, neden öyle söyledin o halde diyorum,sen beni sev diye cevap alıyorum.madem sevmedin benim sevmem sana ne kazandıracak diyorum,cevap veremiyor of bilmiyorum bu kadar detaylı sorma diyor

Bence ne mesaj ne ara kendını geriye çek kaçan kovalanır mısalı

Haklisin suan sizler sayesinde kendimi dizginliyorum.daha önce kimseye anlatmadım,hep kendim halletmeye çalıştım,öyle bir yapim var her isimi kendim hallederim bunu da öyle yaparım sandim ama ben yalvardikca o kaçtı.simdi sıra bende ben kacicam kovalarsa seviyodur kovalamazsa kendi bilir

Back
X