Sorunu defalarca kavga etmisler enistesini tutmuslar.borca sokmuslar ama herseyi telafi etmeye hazir insanlar.fevri ettim ama surekli hosuna gitmeyen konularda beni hep susturur.bu da benim hosuma gitmiyoFevri hareket etmissiniz. Esinizin ailesiyle sorunu ne? Neden bu kadar kizmis?
Bana karsi nazikti bensiz duramazdi ama kimse bizim evimize gelmesin biz sadece ikimiz yasayalim diyen biri.benim icin son damla oldu diyebilirim.sadece bunun icin cikmadim evden beni susturmasi gucume gidiyodu.patladim.ve beni sucluyo.Tek sebebi bu mu?
Adamon ailesiyle arası neden kötü?
Sizinle normal kavga yada konuşmalarınız böyle iletişimsiz bir insan mı?
7 aylık süreçten önce nasıldı ilişkiniz?
Yillarca calistim meslegim yok ama sartlarim musait calisabilir ayakta durabilirim ki bekarken de oyleydi.ama bu duygusal bi boslukMesleğiniz var mı ? Biraz para biriktiren dek aileniz sizi idare eder mi ?
Bana karsi nazikti bensiz duramazdi ama kimse bizim evimize gelmesin biz sadece ikimiz yasayalim diyen biri.benim icin son damla oldu diyebilirim.sadece bunun icin cikmadim evden beni susturmasi gucume gidiyodu.patladim.ve beni sucluyo.
Yillarca calistim meslegim yok ama sartlarim musait calisabilir ayakta durabilirim ki bekarken de oyleydiMesleğiniz var mı ? Biraz para biriktiren dek aileniz sizi idare eder mi ?
Benim kendi ailem yanimda degil.kapali degildim kapatti.calismama izin vermiyo maddi olarak borc icinde ailesi destek olmak istiyo kabul etmiyo.ben demiyorum ki gidelim ailesinin kapisinda yatalim ki kizdigim o da degil zaten.yahu çöpsüz üzüm almışsın hala şikayet ediyorsun.. işin esprisi bi yana hiçbir erkek anasının dizinin dibini bırakmaz normal şartlarda demek ki hoş olmayan şeyler yaşamışlar ki adam ailesini silip atmış. merhamet sana mı kaldı güzelim kalkıp sana nazik olan adamı demek ki bana da mı böyle yapacaksın diye kışkırtıyorsun.. bi de çantanı alıp çıkıyorsun..
hayır kim haklı olursa olsun sen neden evi terk ediyorsun.. ortada sana yapılmış bi yanlış yok.. bu kadar fevrilik çok gereksiz..
Benim kendi ailem yanimda degil.kapali degildim kapatti.calismama izin vermiyo maddi olarak borc icinde ailesi destek olmak istiyo kabul etmiyo.ben demiyorum ki gidelim ailesinin kapisinda yatalim ki kizdigim o da degil zaten.
Hayir gidelim diye israr etmedim.bi defa soyleyecegim kelimeyi beni susturunca ben israr ediyo durumuna dusuyorum.beni dinlemiyo yok sayiliyorum.Bence esinizin ailesinden dolayi iletisim ve bag kurma sorunlari var. Arkasini da bilmiyoruz tabi. Ama sizin de durumu bildigin halde israr etmeniz yalnis aile konusunda. Diger konularda profesyonel destek almayi deneyebilirdiniz evi hemen terk etmek yerinde. Ama tabi ki burda detaylari bilemeyiz
Hayir gidelim diye israr etmedim.bi defa soyleyecegim kelimeyi beni susturunca ben israr ediyo durumuna dusuyorum.beni dinlemiyo yok sayiliyorum.
Benzetmek gibi olmasın da ,arkadaşımın eşi de böyleymiş ,kimse gelmesin biz bize yeteriz dermiş ,arkadaşım ayrıldıktan sonra tekrar görüşmeye başladık.Eşi biz bize yeteriz seni seviyomla başlayıp eve kimseleri almamış ,kız herkesle bağını kesmiş ve zamanla eşi psikokojik şiddet uygulamış.Kızı beğenmemiş bensiz sen hiçsin seni kimse sevmiyo vs ,bu olay baya şiddetlenince ayrılmış. Yani hayat 2 kişilik değil ki ne demek biz bize yeteriz ,kovuktan mı çıktık arkadaş .Bana karsi nazikti bensiz duramazdi ama kimse bizim evimize gelmesin biz sadece ikimiz yasayalim diyen biri.benim icin son damla oldu diyebilirim.sadece bunun icin cikmadim evden beni susturmasi gucume gidiyodu.patladim.ve beni sucluyo.
Nazik dedigin de su evin icinde pervane olurdu bana yardimci olirdu ev islerinde bensiz yan odada oturamazdi.ben de kurdum bi yuva durayim diyodumo zaman asıl konunu bu yazdıklarınla güncellemeni tavsiye ederim.. zira bu söylediklerin üzerine kocan sana karşı nazik bi adam felan olmadığı ortada.. seni olmadığın birine dönüştürmeye çalışan bi adamla evli kalman karakterine ve hayatına hakarettir..
zaten en baştan neden kabul ettin bunları dicem de hadi neyse artık zararın neresinden dönersen kardır. acilen kendi hayatını kurmalısın..
Oyle olmamaliyimBenzetmek gibi olmasın da ,arkadaşımın eşi de böyleymiş ,kimse gelmesin biz bize yeteriz dermiş ,arkadaşım ayrıldıktan sonra tekrar görüşmeye başladık.Eşi biz bize yeteriz seni seviyomla başlayıp eve kimseleri almamış ,kız herkesle bağını kesmiş ve zamanla eşi psikokojik şiddet uygulamış.Kızı beğenmemiş bensiz sen hiçsin seni kimse sevmiyo vs ,bu olay baya şiddetlenince ayrılmış. Yani hayat 2 kişilik değil ki ne demek biz bize yeteriz ,kovuktan mı çıktık arkadaş .
Defalarca kavga etmisler enistesinin tarafini tutmuslar.borca sokmuslar evden atmislar o da kinliAilesi ile arasi neden acik?
Bana karsi nazikti bensiz duramazdi ama kimse bizim evimize gelmesin biz sadece ikimiz yasayalim diyen biri.benim icin son damla oldu diyebilirim.sadece bunun icin cikmadim evden beni susturmasi gucume gidiyodu.patladim.ve beni sucluyo.
Konusmayi denedim agzina geleni saydirdi lan li konusmaya basladi anlasmaya yanasmayacakKavgaların nihayeti hemen boşanma olmamalıdır. Öncelikle iletişim ile ilgili karşılıklı konuşmanız gerekiyor. Özellikle ilk sene debdebeli dönemler olabiliyor.
Önce kendinize sorun geçinmeye gönlüm var mı? Cevabınız evetse eşinize sorun aynı soruyu. Onun da cevabı evet ise ortak sorunlarınızı tesbit edin gerekirse aile danışmanlığı alın. Aile danışmanlığı dediğimiz şey ise belediyelerin dahi destek verdiği bir hizmet, geciktirmeyin.
Sosyal bir varlık olduğumuzu kabullenmemiz çok önemli bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?