Bilemedim.o konuda da hakli tabiErkekler hiç sevmez ufacık şeyde boşanma lafı edeni ve evi bırakanı..bu onları korkutur ve gurur yaparlar demekki beni bırakabiliyor diye..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim.o konuda da hakli tabiErkekler hiç sevmez ufacık şeyde boşanma lafı edeni ve evi bırakanı..bu onları korkutur ve gurur yaparlar demekki beni bırakabiliyor diye..
Hayir yok.yesekkur ederim allahim razi olsunNeyse senin için dua edeceğim çocuğun var mı
Gidebilirim eve niye geldin falan der ortada da kalmadim zaten annem yok kardesimin yanindayim o Da yalniz kaliyodu zaten.zorda degilim zaten.ama konusmaya da calistim herkese sergiledigi o kaba tavri bu defa bana uyguladi.adam gibi konusmadan gitmek icime sinmiyo.Olur böyle şeyler yeni evlilikte. Anahtarınız yok mu evinize gidin açın kapıyı girin.
Ailesiyle yasadiklarini biliyorum.el ele ne kadar iyi olursa oyleler ama hatalarini telafi etmek de istiyolar.aldiklari paranin kat kat fazlasini verebilecek durumdalar zaten borc almamislar esimden ticarette anlasamamislar.onun inadinin bedelini ben oduyorum.calissam yine olur ama ona da yanasmiyo.biseyleri kismak zorunda kaliyorum.yine de gecimimiz zor.ki evet kim istemez kaynanasiz gorumcesiz hayat ama bi yandan da bakinca ailesini silen beni dunden siler.ki evden cikma sebebim ailesi degil goruntude o bazen damari tutuyo hayatta laf dinlemiyo azicik yumusar insanin kalbi huyuAilesiyle ne yaşadığını bilmeden merhametsizlik olarak görmezdim . Ne yaşadığını herkes kendisi biliyor. Ama tabi sorun oğullarında da olabilir. Bu durum için bu da ihtimal. O yüzden bilemiyorum. Emin olmadan hemen yargılamamak lazım.
Gidebilirim eve niye geldin falan der ortada da kalmadim zaten annem yok kardesimin yanindayim o Da yalniz kaliyodu zaten.zorda degilim zaten.ama konusmaya da calistim herkese sergiledigi o kaba tavri bu defa bana uyguladi.adam gibi konusmadan gitmek icime sinmiyo.
Sen ortada kalma konuşuyorsa karışma derim kendi ailesi yarın barışır ortada kalan sen olursun seviyorsan barış derimArkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyodum.konusacak kimsem yok bana fikirlerinizi soylemeniz oyle iyi gelecek ki.7 aydir evliyim esim kendi ailesiyle gorusmuyor.ailesi aksam kapida kalmislar beni aradilar ben de kiyamadim gidelim kapilarini acip gelelim dedim.beni susturdu.hosuna gitmeyen bisey oldugu zaman kulagini kapatiyo.bu da beni delirtiyo.israr etmeme sebep oluyo.dinlenmemek gucume gidiyo.neyse sananr onun ailesinden diye de dusundum ama benim kizdigim konu o degil.sen ailene merhamet etmiyosun bana mi edeceksin dedigimde kapiyi gosyerdi bana ben de cantami alip ciktim pesime geldi geri donmedim.dort gundur ayriyiz aramadi ben yazdim konusmal icin demedigini birakmadi.kizlar beni elestirseniz de iyi yaomissin deseniz de birilerinin beni dinlemesini istiyorum.iilk isim is bulmak olacak ve eski hayatima donecem.ama bi tarafim buruk
Ailesiyle yasadiklarini biliyorum.el ele ne kadar iyi olursa oyleler ama hatalarini telafi etmek de istiyolar.aldiklari paranin kat kat fazlasini verebilecek durumdalar zaten borc almamislar esimden ticarette anlasamamislar.onun inadinin bedelini ben oduyorum.calissam yine olur ama ona da yanasmiyo.biseyleri kismak zorunda kaliyorum.yine de gecimimiz zor.ki evet kim istemez kaynanasiz gorumcesiz hayat ama bi yandan da bakinca ailesini silen beni dunden siler.ki evden cikma sebebim ailesi degil goruntude o bazen damari tutuyo hayatta laf dinlemiyo azicik yumusar insanin kalbi huyu
Bu durumda aslında size hak verdim. Size de aynı şeyi yapabilir. Çünkü gerçekten yapabilir. Sonuçta siz de ailesisiniz. Onlara yaptı size de yapabilir.Ailesiyle yasadiklarini biliyorum.el ele ne kadar iyi olursa oyleler ama hatalarini telafi etmek de istiyolar.aldiklari paranin kat kat fazlasini verebilecek durumdalar zaten borc almamislar esimden ticarette anlasamamislar.onun inadinin bedelini ben oduyorum.calissam yine olur ama ona da yanasmiyo.biseyleri kismak zorunda kaliyorum.yine de gecimimiz zor.ki evet kim istemez kaynanasiz gorumcesiz hayat ama bi yandan da bakinca ailesini silen beni dunden siler.ki evden cikma sebebim ailesi degil goruntude o bazen damari tutuyo hayatta laf dinlemiyo azicik yumusar insanin kalbi huyu
Önce bir işe girip para kazanmaya başlayın bence. Bu sırada uzlaşmaya Belki destek almaya çalışırsınız. Ama baktınız olmuyor ekonomik özgürlüğünüz de varsa sıkışmış olmaz daha özgür bir karar verirsiniz. Fakat şu an direk boşanmalar ayrılmalar falan fazla geldi. Üst üste geldiği için siz bunalmış daralmış olmakta haklısınız Yine de biraz zaman tanısanız Evliliğinize, yine bence iyi olur.Sorunu defalarca kavga etmisler enistesini tutmuslar.borca sokmuslar ama herseyi telafi etmeye hazir insanlar.fevri ettim ama surekli hosuna gitmeyen konularda beni hep susturur.bu da benim hosuma gitmiyo
Tabi ki olmayın ,inşallah olmazsınız ,sizin için hayırlısı neyse o olsun ama inşaşlah mutlu olursunuz.Oyle olmamaliyim
Annem benden cok uzakta gorusmuyorum zaten.kardeslerime babama karsi iyi kendi ailesiyle problemi varEşinizin sizin Ailenizle iletişimi nasıl? Biz bize yeterizi sizin ailenize de karşı yapmıyordur umarım.
Arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyodum.konusacak kimsem yok bana fikirlerinizi soylemeniz oyle iyi gelecek ki.7 aydir evliyim esim kendi ailesiyle gorusmuyor.ailesi aksam kapida kalmislar beni aradilar ben de kiyamadim gidelim kapilarini acip gelelim dedim.beni susturdu.hosuna gitmeyen bisey oldugu zaman kulagini kapatiyo.bu da beni delirtiyo.israr etmeme sebep oluyo.dinlenmemek gucume gidiyo.neyse sananr onun ailesinden diye de dusundum ama benim kizdigim konu o degil.sen ailene merhamet etmiyosun bana mi edeceksin dedigimde kapiyi gosyerdi bana ben de cantami alip ciktim pesime geldi geri donmedim.dort gundur ayriyiz aramadi ben yazdim konusmal icin demedigini birakmadi.kizlar beni elestirseniz de iyi yaomissin deseniz de birilerinin beni dinlemesini istiyorum.iilk isim is bulmak olacak ve eski hayatima donecem.ama bi tarafim buruk