Sanırım boşanıyoruz

Çok üzüldüm adınıza. En azından ekonomik özgürlüğünüz var bu çok önemli. Hayat güzel şeyler getirsin bundan sonra size

Boşanmış kadına açıma 20 sene geride kalmadı mı ya
Şu an artık evlenen kadar boşanan var

Eski konudan devam etmek istemedim ayrı yatma mevzusu uzadı boşanmaya vardı konu,aslına bakarsanız daha önce olmalıydı,daha önce dava açıp dönmüştüm ite kaka yürütmeye çalıştığım bi evlilik,ekonomik özgğrlüğüm var fakat insanlar ne der,acır mı diye çekindim hep sanırım...şimdi 2 çocukla boşanacağız onlara yetebilir miyim,sanırım biraz desteğenihtiyacım var ve boşanmayı düşünenler ertelemesin insanlar değişmiyor boşa kürek çekiliyor olan giden zamana belki de fazladan bi çocuğa oluyor...
Bu sizin hayatınız acısıyla tatlısıyla siz yaşayacaksınız insanların düşündüğünü aldığınız kararlarda etkili olmasın lütfen

Valla herkes kendi evliligine baksin..yani mutluluktan geberdikleri tek an dedikodu yaptiklari an bazilarinin😐😂 cevre icin evlilik
Yurutmek cok sacma birsey.. kimse kapini acip sormaz huzurlu musun bu herifle mutlu musun diye? Bunlara takilma
Bence tek ve ilk bosanan sen degilsin.. tek senin cocuklarin degil.. yani huzursuz aile ortamindansa ayrilik daha hayirlidir belki..

En son konunda kimdi hatirlamiyorum ama kocan seni sevmiyor demistik, hatirliyor musun? Daaa burda aaa bende kocamla ayri yatiyorum sorunum yok diyenler olmustu..

Yani senin anlatimindan birseyler oldugu belliydi.. hakkinda hayirlisi olsun. En kotu karar, kararsizliktan iyidir..

Devir değişti artık insanlar başkaları için değil kendisi için yaşıyor. Akrabalık komşular ilişkileri de eskisi gibi değil. Mahalle kavramı desen yok. Biri bir şey derse sana ne diyip geçin. En önemlisi iç huzurunuz ve öz saygınız.

Kendimizi çok önemsiyoruz, birinin başkasını gündem etmesi 10 dk. kimse kimsenin umrunda değil. Acısa ne acımasa nee. Mutluluklar.

Back
X