Sanırım Boyum Problem :(

Arzu35

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
4
6
6
35
İzmir
Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.

Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...

Son düzenleme:
kendinden uzun birini bulman zor bence
tr de erkek ortalaması çok uzun değil
gerçi sürekli düz ayakkabı kullanırsan daha iyi olur boyun daha da göze batmaz

mankenlere baksana onların eşleri sevgilileri de hep kendilerinden kısa oluyo
eğer çok aşırı bi fark yoksa senden kısa biriyle de çıkabilirsin bence

ayrıca uzun boylu erkeklerin yanındaki kadınlar genelde kısa oluyo bu benim de dikkatimi çekiyo
kısa boylu erkekler de uzun boylulardan hoşlanıyo sanki

canım ben 1.75 boyumla aynı sıkıntıyı çekerken seni çok ama çok iyi anlıyorumm. ama çözüm yok maleseff standartları alçak tutmakta fayda var ;)

Zaten topuklu falan giyemiyorum. Evet erkekler kısa kızlardan hoşlanıyorlar. Ben fazla uzunum sanırım. Mesela 173-175 falan olsam 175 birisine hayır demem doğrusu. Ama 181 olunca 180 erkekler bile yanınızda kısa kalıyor. Ha birde zaten erkeklerde istemiyor kendine yakın yada uzun bir kız. Mankenlerin konumu ayrı onların birliktelikleri ortada zaten...

Turk insani olarak boyumuz kisa.. 85 uzeri erkek sayisi cok degil. Erkekler kisa kizlardan hoslanmiyor da su var kisa kiz uzun adam kendiyle olsun diye cok efor sarf ediyor, uzun kizlar biraz daha havali oluyor ulke genelinde azinlik olduklari icin kendilerini farkli goruyolar.. Tabi benim kast ettigim kilolu olmayan fizikleri duzgun uzun kizlar.. Sizin alternatifiniz az oldugu icin boyunuza uygun biri oldugunda onu biraz tanimaya calisin sans verin vs bence. Hem uzun olacak hem statusu olacak, hem de ask ooo cok duser ihtimal. Ilk ikisi varsa bi sans vererek ucuncuye zaman verin bence.. Orta boylularin alternatifi cok oldugu icin onlar 3 kalemi de arayabilir :)

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.

Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...

o boyundan bi 10 cm için neler vermezdim inan. yanılıyosun canım artık bayanda da uzun boy arar oldular millet oğluna gelin alırken boylu poslu diye alıyo artık.

o boyundan bi 10 cm için neler vermezdim inan. yanılıyosun canım artık bayanda da uzun boy arar oldular millet oğluna gelin alırken boylu poslu diye alıyo artık.

boylu poslu olsun olsun diyolar doğru
ama oğulları da orta boylu oluyo genelde
cidden anlamıyorum kendin uzun değilsen uzun boylu kız almak için yırtınmanın bi alemi yok bence
aynı şey kısa boylu bayanlar için de geçerli

boylu poslu olsun olsun diyolar doğru
ama oğulları da orta boylu oluyo genelde
cidden anlamıyorum kendin uzun değilsen uzun boylu kız almak için yırtınmanın bi alemi yok bence
aynı şey kısa boylu bayanlar için de geçerli

konu sahibi arkadaş üzülme kısa boylulara neler deniyo bi bilsen hiç üzülmezdin boyuna. resmen toplumda bile laf sokuyolar ufak tefek bilmem ne boyu kaç salak salak yorumlar koca kadınlar bile bunun derdinde

1.85 ne öyle 180 i öp başına koy :1: Bende 180im.2 tane benden kısa erkek arkadasım oldu ama ne kadar takmıyorum desemde hep kafamın biyerlerinde oluyordu.Cidden sıkıntı.Haklısın.Son söylediğine katılıyorum.Erkeklerin çok az bir kısmı uzun boylu kızları beğeniyor.Bundada yapacak bişey yok.Allahta bizi böyle yaratmış:)

benimde 1.70 ama daha benden uzununa rastlamadım en iyisi benim boyumdaydı düşün artık bir de senin boyunda olduğumu düşünüyorum ülkemiz koşullarında gerçekten zor :26: kısa boylularla da olmuyor gerçekten tuhaf hissediyor insan umarım hayırlıysa bulursun :32:

Arkadaslar uzun boylularin begenilmedigi falan yok her erkek ister uzun boylu, ama misal yuzu cok cirkindir ya da kilolu hantaldir eh yani o zaman begenilmez, yoksa duzgun fizikli yuzu de ortalama bi kiz fazlasiyla caziptir

kimse beğenmiyo demedi ki

sadece uzun boylu erkeklerin yanında genelde kısa boylu kızlar oluyo dendi
ben hep öyle görüyorum şahsen
kısa boylu erkekler de hep uzun olsun derdinde oluyo bu benim gözlemim

senin kadar boyum olsa havamdan yanıma varılmazdı:52:
çok imrendim
normal erkek arkadaşlarımdan ikisi kız arkadaşları çok uzun olduğu için dert yanmışlardı her girdiği yerde dikkat çekiyor herkez ona bakıyor diye
erkekler komplekslerinden sana yaklaşmıyordur emin ol
bizim iş yerinde bir kız vardı 1.80birde topuklu giyince hepimiz gözümüzü alamıyorduk
kısa olmasını çok takma(baknz:çağla şikel)
inşallah gönlüne göre birini bulursun.

benimde bi arkadasim bu dertten muzdarip 1.80 boyu,31 yasinda evlenmek istiyor ama kendisinden uzun biri cikmiyo karsisina. onerilenlerede isinamiyo,begendikleri kendinden kisa oluyo off ne dert her gorusmemizde mutlaka bu konudan dert yanar

Bu işler kısmet gercektende benim boyum158 bi önceki sevgilim 187ydi aramızda boy cok sorun olmustu çevredeki insanların yorumlarına dayanamadı bu konu yuzunden ayrıldık diyebilirim o zamandan beride kısa sevgilim olsun istedim simdiki sevgilimde 190 şaka gibi:D ben kısa istedikce uzunları beni buldu ve kendisi minyon olduğumdan daha tatlı yapma bebek gibi olduğumu söylüyo ama bazı erkeklerde manken gibi ister yani bu işlerin boyla posla türkiye ortalamasıyla filan alakası yok kısmetinde olan gelir zaten

Son düzenleme:
Kuzenim 175 kızcağıza maksimum 180 geldi çok sevinmişti.
Hep kısa adamlar ısrarla yanaşıyorlar. Bu güzel veya çirkin olmaktan kaynaklı değil.
Sanırım zıt kutupların çekimi. Ben de 163üm en kısa birlikteliğim 183 tü:)
Boyum uzun olmamasına rağmen uzun boylu seviyorum inatla. Uzun boylu bayanların istemesinden doğal bir şey yok. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bence çok havalı boyunuzun uzun olması,ben olsam topuklu ayakkabı giyerdim,ayy düşünsenize yaa o boyla kısa şort giydiğinizi acayip dikkat çeker yaa süper:1:
Bizim ülkede uzun boylu pek yok maalesef,yurtdışında dolu ama en iyisi beraber gidek oraya:27::27:

Benim de boyum 1.78 şimdiye kadar kendimden kısa birisiyle sevgili olmadım çok şükür. Şu an yalnızım o ayrı :)

Burada da konu açmıştım ben de rahatsız oluyorum kendimden kısa birisiyle. Aslında çok da şekilci olmamalı insan diye düşünürüm ama hiç beceremem uygulayamam. Olanlara da hep özenirim içimden "kendinden kısa da olsa ne güzel mutlu olmuşlar maşallah" derim.

Vardır bizim de bi yerlerde kısmetimiz :) Kesinlikle şükredelim halimize. İnsanlar kısalıktan şikayet ederken biz bundan şikayet edersek nankörlük olur. Hem kilo problemin var mı bilmiyorum benim çok şükür yok ama ne giysek yakışıyor :34:

Ayrıca sözlüklerde uzun boylu kızlar gibi başlıklar var onları oku ve bi kez daha değerini bil :9:

Back
X