Sanırım Boyum Problem :(

Su an düsündüm de gerçekten öyle. Etrafimdaki cok uzun boylu erkeklere bakıyorum hep minyon tiplerle hic 190luk erkeği 170lik kızla görmedim. 170lik arkadaşlarım da genelde 175lik erkeklerle ama bence boyunuz cok güzel manken gibisiniz tek kriteriniz boy olmazsa bence cok daha iyi birino bulabilirsiniz. Zengin koca bulursunuz bu boyla :D

Ben 170 im, eşim 168.
Konuyu okuyunca farkettim. Eşim benden kısa diye hiç düşünmemişim.
Düz de giyiyorum topuklu da.
Yanyana nasıl duruyoruz hiç düşünmedim.
Çok umursamaz biriymişim meğer :)

Ben de 1 58 im. Cok avantaji var, cocuk reyonundan güzel parcalari ucuza aliyorum
Dezavantaji magazalarda begendigim kiyafetleri cogu zaman vucuduma oturmuyor, komik oluyor
Ama boyum uzun olsa uzun manto, trenckot, salas uzun hirkalari üzerimden cikarmazdim
hiiic yakismiyor
Üzerime göre diktirmedigim sürece kendime uygununu bulamiyorum
Bayiliyorum söyle gri uzun bir manto, sapka, uzun cizme kombinini
Sapka haric digerleri bende gitmiyor =(
Bunun disinda hersey güzel ya
Her boyun kendine has güzelligi vardir ya, her malin alicisi da cikar
Genelleme olmaz böyle seylerde
Uzun, zayif, sisman, kisa herkes mutlu olabiliyor su dünyada
Iciniz güzel olsun, mutlu olun yeter

Her halimize bin şükür tabi..zaman zaman bu komplekse girsemde şükür ya bin şükür :)

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.

Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...

Benim gördüğüm uzun boylu kızların eşleri sevgilisi hep uzun boylu (medya tv hariç ) . Evet genel ortalama kısa da çok da uzun boylu erkekler var. Benim en kısa erkek arkadaşım 178 di, eski eşim 185 cm, genel olarak hep uzun erkeklere rastladım. Boyum 175.

180 boyunda bir bayan eğer çok hantal bir vücuda sahip değilse her erkeğin hoşuna gider bence,bayan olarak benim hoşuma gidiyor
en azından.
mesele erkeklerin kısa boylu bayan sevmesinden değil egolarından kaynaklanıyor.
erkekler bayanları hep zayıf,güçsüz,yardıma muhtaç tipler olarak algılamak istiyor.
hani kollarının altında mini mini olan,yanındaki erkek olmadan hiçbir işe gücü yetmeyecek bayanlar olsun istiyorlar,çünkü egoları şişiyor.
yoksa 180 boyundaki bir bayana eminim dibi düşer herkesin:nazar:

Tam da açıklaması bu.

Tamamen egolar sebebiyle. Kadının ne fiziksel, ne maddi olarak onlara ego problemi yaratmamasını istiyorlar. Özgüveni tam olan kaç erkek var ? Bakma hepsinin şişinip durduğuna, hepsi kadın onlara "ihtiyacı olsun" ister içgüdüsel olarak , böyle yaratılmışlar çünkü.

Kısa boy kadın için her zaman avantaj oluyor, 1.58 1.60 lık falan olanlar boşuna üzülüyor bence. Ben 1.65 im karşıma genelde 1.68 1.70 bandında adamlar çıktı mesela, çok da iyilerdi ama olmuyor işte sindiremiyorum içime bi türlü, herkesin beğendiği bir fiziksel özellik var, çekici gelmeden de aynı yatağa giremezsin sonuçta yani.
Hatta bi keresinde 1.70 civarı bi ark 'sen bayan ortalamasına göre uzunsun' demişti oha demiştim, içimden tabi:)
Uzun değilim ama her zaman bi tık daha kısa olabilirdim diye düşünürüm:)

bu ülkedeki erkeklerin boy ortalaması malum. bir de 180 olsalar bile daha kısa duruyorlar garip tarafı. 175 kız 180 duruyorken 180 erkek 170-175 gibi duruyor. bergüzar korel'in boyu 180 mesela. eşi Halit ergenç'in boyu da 1.83. tam boyu boyuna huyu suyuna. :) umarım size de öylesi denk gelir.

Takma kafana nasip işi bulursun hem 1.80 bile olur bence valla senden 5 cm almak için neler vermezdim 1.60 boyum var eski iki erkek arkadaşlarımdan biri 1.85 diğeri 1.83 dü ben bu halimle bulduysam ohooo 😂 yanlışlık olmasın bu boyları gömmek değil ama düşünsene çocuğun neresindeydim topukluyla 😅 bulursun ya daha 23 yaşındasın uzun boylu çok erkek var illa ki olur
7 yıl öncenin konusu o zaman 23 yaşındaymış siMdi ne oldu acaba sevgili yaptı mi ki

o boyundan bi 10 cm için neler vermezdim inan. yanılıyosun canım artık bayanda da uzun boy arar oldular millet oğluna gelin alırken boylu poslu diye alıyo artık.
milletin oğluna aradığı boylu poslu gelin standartı maksimum 1.65 :) 1.65 isen çok uzunsun zaten.

Benim boyum 171 ben bile bulamıyorum mk. Bir de biraz iri bir kızım yanımd 180lik de dursa dışardan pek fark olmuyor benim iriliğimden. 😒

konu hortlamıs madem yazayım
abımın eskı esı 180 boyundaydı
ulkemızde cok uzun kadınlar hatta bırsuru manken var hepsının sevgılısı var cogununda sevgılısı esı kısa
boyla alakalı oldugunu dusunmuyorum 140 boyunda ınsan nasıl bırını buluyorsa sızde bulabılırsınız aksıne uzun kadın sevenler arayanlar var

denk gelme meselesı

konu sahıbı buyuk ıhtımal sımdıye coktan coluga cocuga karısmıstır belkı de okuyanlar bu durumdan muzdarıp olanlar ıcın yazıyorum

Kul hakkı yemişsiniz :KK70: :KK70:

Konu sahibi, benim boyum normal, 1.72yim. 1.80lik adam bana "uzunsun sen ya" dedi. Yine aynı boylarda başka bir adam "sen uzun değilsin, standartsın, hatta kısa bile sayılırsın" dedi. Yani erkeklerde de tam bir algı yok bence, işlerine nasıl geliyorsa.

Daha çok gençsiniz, elbet boyu boyuna birini bulursunuz. Üstelik 23 yaşın avantajı hedef kitlenizin yaş skalasını daha geniş tutabilecek olmanız. Ben 30 yaşındayım, yirmili yaştaki uzun boylu beyler hop hedef dışı kaldı. E 30ların ortasındakilerin çoğu artık ya uzun süreli ilişkide ya evli. Hop onlar da gitti. Allahım durduk yere dertlendim size yazarken şimdi.

Son olarak önemli olan işlevi demek istiyorum, tutamadım kendimi.
kesınlıkle katılıyorum ınsanların algısı net degıl degısıyor hatta bazen sunu goruyorum kadın daha uzun ama adamla yan yana durduklarında sanırım erkeklerın kas oranıyla alakalı hemen hemen aynı boy gıbı duruyorlar 3 asagı 5 yukarı cok bırsey farketmıyor

kaynım 198 boyunda eltım 170 boyunda
dıger kaynım 180 boyunda onun esı 150 boyunda
benım esım 190 boyunda ben 172 boyumdayım
kayınvalıdem ıle kayınbabam hemen hemen aynı boydalar bırı 175 dıgerı 172

gelınler ve damatlar olarak bırbırımızle boy farkımız cok var ama aıle resmı cekıldıgımızde baktıgımızda gayet uyumlu duruyoruz yan yana geldıgımızde hıc sırıtmıyor hatta bazen gıyımle durusla arada kı fark daha da kapanıyor

bence yabancı erkekleri dene kuzey ülkelerdekiler en az 190lar ve süper yakışıklılar.

bizim bücürlerin triplerini çekme derim

kaynım 198 boyunda eltım 170 boyunda
dıger kaynım 180 boyunda onun esı 150 boyunda
benım esım 190 boyunda ben 172 boyumdayım
Bekar kaynınız var mı :KK70:

Şaka bir yana bir de göz alışıyor bir süre sonra. İlk anda göze batsa bile birkaç kereden sonra insan görmüyor bile karşısındakinin boy farkını.

Bekar kaynınız var mı :KK70:

Şaka bir yana bir de göz alışıyor bir süre sonra. İlk anda göze batsa bile birkaç kereden sonra insan görmüyor bile karşısındakinin boy farkını.
keske olsa dukkan sızın :D

aynen oyle ve ılk etapda kısıyı gordugumuzde soyle bır genel baksakta kısıler hakkında aklımızda kalan uslubu bakısı gulusu oluyor fızıksel farklara cokta takılmamak lazım dedıgınız gıbı bır kac kereden sonra ınsan gormuyor bıle gozu alısıyor

Back
X