İki senelik evliyim. Severek evlendik. Fakat eşimin bir arkadaşı var ki bu arkadaşı da en az uyuşturucu kumar bağımlılığı kadar kötü bir ARKADAŞ. Bunu görmüyor. En yakın arkadaşı oldu 1 2 sene gibi kısa zamanda yakınlaştılar ve çok yakın arkadaş olduklarından beri evimizde huzur kalmadı. Haftada birkaç kere arkadaşıyla takılmak istiyor ve bunu normal görüyor önceden geceleri 2 3e kadar gelmiyordu şimdi onu düzeltti fakat yine çok sık görüşüyorlar. İstemiyor olmamın bir sebebi de onun doldurduğunu düşünüyor olmam. Bana son zamanlarda bak onun karısı destek oluyor sen hiç destek olmuyor bana demeye başladı.
10 günlük tatilden geldik ve o kadar iyiydi ki aramız hiçbir sorunumuz kalmamıştı her şeyi aşmıştık ama buraya gelir gelmez yine başladı. Boşanma aşamasından döndük daha önce ama böyle bir sebep içinde boşanılır mı bilmiyorum gerçekten. Ortak iş yapacaklarmış şimdi de benden destek istiyor o insan olduğu sürece olmayacağımı söyledim. Sadece ben değil ailesi de farkında bu arkadaşın onu değiştirdiğinin ama eşim asla görmüyor bunu.
Arkadaşıyla ilgili bir şey söylediğimde delirmiş gibi davranıyor konuşamıyorum bile ne yapabilirim daha konuşmak dışında? Evi terk etmek çözüm değil çünkü işine gelir arkadaşı her akşam gelir cafe gibi kullanırlar evi. Arkadaşının eşi de rahatsız bu durumdan onunla da konuştum fakat söyleyecek kimsem yok diye idare ediyor eşimde bak o hiç sorun etmiyor diyor kafayı yiyorum o böyle konuştukça.