Mrb kizlar size fikir danismak istiyorum...ben sevgilimin bana karsi ilgisinin azaldigini dusunuyorum ole hissediyorum
cok canimi acitiyor ilgisizligi
son zmnlar hep bi korku vardi icimde onu kabetme korkusu beni terkedecek korkusu...ama galiba ben ayrilcam ondan buna beni iten o oluyor onun ilgisizligi off ne bileyim son zmnlar hep arkadaslariyla zmn geciiriyor...ornegin bayram icin memleketine gitmisti dun gelmis ama beni aramadi hic msj dahi atmadi...bugun ulastim ona yarim saat once falan konustuk ben aradim tabi geri donmus ve arkadaslariylamis dunden beri bu aksamda onlarla kalcakmis yarin gorusuruz dedi
( ole cnm acidiki ben onu o kdr cok ozledimki 1 haftadan fazla gorusemedik...ben olsam yani ozlemis olsaydim ilk sevgilimi arar onla gorusurdum ne yapar ne eder bi firsat yaratirdim ama o hic orali degil...umrunda degilim anlasilan bayadir bole...sanirim dayanamicam artk ayrlcam ondan onsuzken cnm acir biliyorum ama onlaykende cnm aciyor artk mutlu degilim onla...azck ilgi gostersin diye gozunun icine bakiyorum resmen dilenciye dondum
(ama dayanamiyorum bide kalkmis bende ozledim diyor telefonda ozlemek bu mu arayip sormamak...
sizce napayim kizlar...aslinda bi ara onun bana davrandigi gibi davranmayi dusndum ilgisiz vs ama yapamiyorum ole olmuyor
( sizce ayrilmalimiyim ondan...ben mi cok abartiyorum sizce ama yok yok abarrtigim falan yok...sevmiyor artk beni bitirmeliyim dimi kizlar

sizce napayim kizlar...aslinda bi ara onun bana davrandigi gibi davranmayi dusndum ilgisiz vs ama yapamiyorum ole olmuyor