Bebeğinizin çok küçük olduğunu unutmayın, şu an ki gelişim doneminde değil de 6/7 yaşındaymış gibi davranmasını beklemeyin.Markete iki/ uc gunde bir gidin(maddi sıkıntı varsa) ve gittiginizde de cocugunuzun bir sey alma hakki olsun.Olmayacak birseyi almasini istemiyorsaniz iki sey gosterin ve sana bunu mu bunu mu alayim diyerek sınırlı seçenek sunun. Onun yorulmasına istiyorsanız mutlaka hergun dışarı cikarin.Kosmayan,bütün gün evde oturan çocuk yorulmaz.1.5 yaşında ki çocuk tek başına oyun oynamaz,sizin kurduğunuz oyunu tek başına sürdüremez.Cocugunuz zor bir bebek ama sizden ayrı bir şehirde 4 gün kalabiliyor.Sizce bu mucize nasil gerçekleşiyor?Ailemin olmadığı bir şehire eşimin işi nedeniyle geldim.Ama burda kendi cevremi oluşturdum.Ne benim hayatıma gereksiz müdahalede bulunacakları kadar yakınım,ne iki kişi kahve içmek istediğimde huzunlenecek kadar yalnızım.Evliliginiz ile ilgili ciddi sıkıntilariniz var ve bu sizi mutsuz ediyor ,anlıyorum,çok zor.Ama su an bir karar vermek zorunda değilsin,bebeğine ve kendine yogunlas.