Bende de olmustu ama onlara dair bsyler görüyor ya da hissediyor musunuz. Ve assssla aklınıza getirmeyin. Bende de olmustu anlatıp sizi ürkmek istemem ve hemde eşim nöbetlere kalıyordu geceleri yalnız kalıyordum evde gece her uyandığımda ilk baktığım pencereydi acaba gündüz olmus mu kapıda kimse var mı baska memleketteyim hiç kimsem yanımda yoktu çok zorlu bir süreç geçirdim. Hatta memlekete gittim bunun için pandemi döneminde kapanma sürecinde. Bir ay önce kestmiştik biletimizi kapanma tarihine denk geldi maalesef Hatta burda linç yemiştim hamileliğimin basıydı çooook zorlu bir süreçti burda bana o linçlemeyi yapan arkadasların hiç birine hakkımı helal etmiyorum.
(Beddua edip insaAllah gidemezsin diyen arkadaslar okurlar insaAllah gittim ben) Hem hamileyim hem psikolojim allak bullak kötü şeyler görüyorum konu açtım linç yedim. Şuan olsa zerre umurumda olmazdı ama hamileydim diye herkesin dediğine çok takmıs ve üzülmüştüm. Hakkım haramdır onlara.
Çooook iyi anlıyorum sizi. Psikolojik bir sebepse muhakkak psikoloğa gidin yok eğer farklı şeyler hissediyorsanız bol bol dua okuyun stresten uzak durun çok yormayın kendinizi ve hemen yemek üzerine uyumayın bunlar çok tetikliyor geçirmiş biri olarak tavsiye ediyorum size
Az önce frkettim korkmussunuz bir de korku iflah kesiyor çok kötü bir durum bol bol okuyun şifa bulursunuz insaAllah