• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım depresyona girdim

of anladım sımdı durumu

Dost zaten zor
ama hayatınızda brıı olsa belkı daha kolay gelır bunlar
sız kızınızla tekmı yasıyorsunuz
benım oglumud ababası gormedı 17 aylık suanda oglum
neden kac tane okudum gorusmuyolar
kızınızın ruhsal durumuylada ılgılendınız yanı bedel ödeyen hep sız olmussunuz

biri olsa ..bilmem bunu bende düşündüm ama zor sanki ben insanlara güvenimi yitirdim..
hoş öyle biride çıkmadı şimdiye kadar pek sosyal olamıyorum ..
hayatım çalışmaktan ibaret benim..
evet kızımla tek yaşıyorum ..
sizinki 17 aylık benim 13 yaşında ve 4 senedir yüzünü görmedi..
geçen bana diyorki arkadaslarım babama sorayım dediklerinde içim bir tuhaf oluyor ..
baba ne demek diyor bana bişey ifade etmiyor ..
içimin yangınını siz düşünün artık..

çok şükür duamı ediyorum..
tabiki güçlüyüm ama bazen içim doluyor ..
herşeyi benden bekliyorlar..
söylmekle arasalar ne olur aramasalar ne insanın içinden gelecek

sende haklısın belki.ama kimi insanlar senin gibi düşünmüyor olabilir yapı meselesidir...nice arkadaşlarım var aynı apartmanda yaşadıkları halde kendi ailesinin destegini yardımını görmüyorlar birazda rahat olup dile getirmek gerekiyor..dışarıya karşı güçlü görünüyorsan onlarda rahatsın diye düşünebilirler ne biliyimm.:27:

özlem olmaz mı canım tam ergenlik çağı, tam ihtiyacı olduğu zaman, ama bu sorunun pek çözümü yok bence, olsa keşke... çözümü olmadığı için öldü diye düşünmek en iyisi belki, gerçi sen öyle düşünürsünde, kızın düşünebilir mi bilemiyorum. belkide böylesi daha hayırlı, belki kızının yanında olsa faydasından çok zararı olcak. ama en azından en kötü ihtimal maddi olarak destek çıkmalıydı, kızının ihtiyacı olmasa bile, sonuçta onunda yavrusu
umarım kızında senin kadar güçlüdür, sana destek olur hep

bence işlerini toparlayıp bi hafta güzel bi tatile çık kızınla
3 senedir full time çalışmak, insan aklını kaçırır ya, arada bi mola vermelisin
:29::29:

keşke..
zaten beni depresyona sokanda çözümsüzlük..
ne maddi ne manevi bir desteği yok..
çok şükür bitanem o kadar anlayışlı bir kızım varki hiç bana yansıtmamaya çalışıyor ama ben anlıyorum..
cidden aklımı kaçırmak üzereyim..
çalışmak zor zaten ama nefes almadan çalışmak daha zor ..

sizinki 17 aylık benim 13 yaşında ve 4 senedir yüzünü görmedi..
geçen bana diyorki arkadaslarım babama sorayım dediklerinde içim bir tuhaf oluyor ..
baba ne demek diyor bana bişey ifade etmiyor ..
içimin yangınını siz düşünün artık..

canım benim ya, değil 13, 30 yaşına gelse 50 yaşınada gelse benzer hisleri taşıcak biliyo musun
umarım büyüdükçe bu duyguların ona acıdan başka bişey vermediğini fark ederde, bilinçli olarak törüpüler bu duygularını, hatta belkide hiç hissetmez umarım

Son düzenleme:
sende haklısın belki.ama kimi insanlar senin gibi düşünmüyor olabilir yapı meselesidir...nice arkadaşlarım var aynı apartmanda yaşadıkları halde kendi ailesinin destegini yardımını görmüyorlar birazda rahat olup dile getirmek gerekiyor..dışarıya karşı güçlü görünüyorsan onlarda rahatsın diye düşünebilirler ne biliyimm.:27:

evet zaten nasılsa halldiyor diye düşünüyorlar..
ama işin aslı öyle değil..
onlar beraber yaşamak istediler ..
işimi evimi bırakıp onlara gideyim istediler..
kabul etmedim o yüzdende kırgın babam ..
ama farklı bir mühitte yeniden başlamak zor geldi bana
hem evde rahat edemezdim beraber..

kızının sana ıhtıyacı var

senınde kafa dınlemeye ıhtıyacın var

kızını aılene emanet edıp bıraz tatıle cıksan
aksamları dısarı cıksan
eve kapanmasan
kızını alarakta cık ama kızınsızda cıkmalısın

ınslalah hayırlı bırıyle tanısırsın yenıden sana o guvenı kazandırır
hayat bu bellı olmaz

kızın ıcınde cok uzuldum pekı bosanmadan once ckta ılgılı bır baba olmasa gerek
yanılmıyorum degılmı

canım benim ya, değil 13, 30 yaşına gelse 50 yaşınada gelse benzer hisleri taşıcak biliyo musun
umarım büyüdükçe bu duyguların ona acıdan başka bişey vermediğini fark ederde, bilinçli olarak törüpüler bu duygularını, hatta belkide hiç hissetmez umarım

doğrudur ..
örnek ben..hala babamı istiyorum keşke annem sağ olsaydı diyorum ..
bazen annem olsaydı böyle kalmazdım diyorum offf ne bileyim işte ..
bitanem keşke kızımın içinde bu duyguları sökebilsem ama imkansız insan sonuçta ben ne yaparsam yapayım babasını arayacak..

boşanmayı senmi istemiştinki böyle bişey söylüyor...hala seni mi hatalı görüyoro acaba senimi cezalandırıyor aklınca..
neden izin alma şansın yok yıllık izinin hiçmi yok.olmadı cuma akşamından çık git biyerlere..

evet ben istedim..
kızımın vekaletini alma karşılığındada tüm haklarımdan vazgeçtim..
hala neyi cezalandıracakki..
içinde insanı duygular kalmamış..
izin alma sansım yok çünkü işimi yapabilecek biri yok..
3 firma üçüde bende ..

kızının sana ıhtıyacı var

senınde kafa dınlemeye ıhtıyacın var

kızını aılene emanet edıp bıraz tatıle cıksan
aksamları dısarı cıksan
eve kapanmasan
kızını alarakta cık ama kızınsızda cıkmalısın

ınslalah hayırlı bırıyle tanısırsın yenıden sana o guvenı kazandırır
hayat bu bellı olmaz

kızın ıcınde cok uzuldum pekı bosanmadan once ckta ılgılı bır baba olmasa gerek
yanılmıyorum degılmı

kızımı asla bırakamam kimseye ..
o benim arkadasım zaten..
biz zaten uzun süre ayrı yaşadık canım ..
kızım pek baba görmedi yani..
arkadaslarında görüyor babayı ..baba kelimesini..

Ah canım be!
Hep düşünürüm.
Güçlü olmak mı güçlü görünmek mi güçlü kalmak mı zor diye?
Yoksa sinik durup başa gelenleri alıp kabullenmek mi?
Sanırım belli bir mücadelenin sonunda al,ver,yap,sat,kur,düzenle vs. ve beklenen sonuç yorgunluk!
Anlıyorum çok iyi anlıyorum seni canım da inan yapacak pek bir şey yok. İşyerinde izin konusunda sıkıntı yaşıyorsan şu bayram tatilinde biraz çevrenden uzaklaşmayı denemelisin.
Kocaman öperim lütfen sıkma canını.

Ah canım be!
Hep düşünürüm.
Sanırım belli bir mücadelenin sonunda al,ver,yap,sat,kur,düzenle vs. ve beklenen sonuç yorgunluk!
Anlıyorum çok iyi anlıyorum seni canım da inan yapacak pek bir şey yok. İşyerinde izin konusunda sıkıntı yaşıyorsan şu bayram tatilinde biraz çevrenden uzaklaşmayı denemelisin.

Ah canım be!
Hep düşünürüm.

ahhh Lalem ahhhh..
ne anlatayım ne diyeyimki..
içimi en çok sen anlıyorsun..
güçlü görünmek zor şuana kadarda hep öyle oldum ama
bazen kendime ne kadar güçlüyüm desem içimin bir yerleri sızlıyor..
sen yalnızsın bak neler yaşıyorsunda elini tutan bir Allahın kulu yok diye ..
o sesi bastırmaya çalışıyorum ama öyle zaman geliyorki beni yeniyor..
bu sene çok plan yapmıştım izmire gidecektim..
alataçatıyı çok istedim olmadı belki bayramda kaçarım..
canımsın Lalem seni çok seviyorum ben

Aynı durumdayız malesef... Kızım 17 yaşına girecek. Babasından henüz 8 aylıkken ayrıldım. Aynı sizde olduğu gibi çocuğu umrunda
olmayan Maddi ve manevi sıfır olan bir baba.. Kızım en son babasını 10 yaşında gördü. o zamandan beri hiç arayıp sormaz.
Doğum günleride dahil...16 yıldır kızımla yalnız yaşıyorum. Çok zor. Gerçekten. Yaşamayan bilemez. Hayatın ve çocuğun yükünü
tek başına sırtlanan bir kadın... Babasından uzak bir kız çocuğu... Zaman zaman çok içim yandı. Arkadaşlarının yanında kızım ne
hisserder üzülür mü diye çok düşündüm. Kızıma yetebilirmiyim diye çok uykusuz gecelerim geçti.Zaman zamanda çok isyan ettim.
Her dibe çöküşümde babasına lanet okudum durdum. Ama yüce Rabbim beni hayata karşı hiç utandırmadı. Her dibe çöküşümde
küllerimden yeniden doğdum. Ama asla boşandığıma pişman olmadım. İnadına daha çok mücadele ettim. Allaha şükür kızım beni hiç
üzmedi. Arkadaş gibiyiz. Hiçbir kötü alışkanlığı yok. Dersleri iyi 2 yıl sonra kısmetse üniversitede olacak. Ona her baktığımda onunla
gurur duyuyorum. Tek başıma İstanbul gibi bir yerde babasına dahil kimseye muhtaç olmadan yetiştirdim kızımı. İşte biz kadınların gücü...Küllerinden her defasında doğan bir kadın... Sizde böyle olacaksınız. Güçlü olun ki olmak zorundasınız. Kızınıza ve kendinize zaman
ayırın. Her sıkıntı geçiyor. İnanın yaşadım biliyorum... Umarım özel hayatınızda benden şanslı olup sevebileceğiniz birini rabbim karşınıza çıkartır.Biz kadınların güçlü olmaktan başka çaresi yok malesef. Ben başardım. Siz de başaracaksınız. Sadece kendinize güvenin
Herşey gönlünüzce olsun...

Aynı durumdayız malesef... Kızım 17 yaşına girecek. Babasından henüz 8 aylıkken ayrıldım. Aynı sizde olduğu gibi çocuğu umrunda
olmayan Maddi ve manevi sıfır olan bir baba.. Kızım en son babasını 10 yaşında gördü. o zamandan beri hiç arayıp sormaz.
Doğum günleride dahil...16 yıldır kızımla yalnız yaşıyorum. Çok zor. Gerçekten. Yaşamayan bilemez. Hayatın ve çocuğun yükünü
tek başına sırtlanan bir kadın... Babasından uzak bir kız çocuğu... Zaman zaman çok içim yandı. Arkadaşlarının yanında kızım ne
hisserder üzülür mü diye çok düşündüm. Kızıma yetebilirmiyim diye çok uykusuz gecelerim geçti.Zaman zamanda çok isyan ettim.
Her dibe çöküşümde babasına lanet okudum durdum. Ama yüce Rabbim beni hayata karşı hiç utandırmadı. Her dibe çöküşümde
küllerimden yeniden doğdum. Ama asla boşandığıma pişman olmadım. İnadına daha çok mücadele ettim. Allaha şükür kızım beni hiç
üzmedi. Arkadaş gibiyiz. Hiçbir kötü alışkanlığı yok. Dersleri iyi 2 yıl sonra kısmetse üniversitede olacak. Ona her baktığımda onunla
gurur duyuyorum. Tek başıma İstanbul gibi bir yerde babasına dahil kimseye muhtaç olmadan yetiştirdim kızımı. İşte biz kadınların gücü...Küllerinden her defasında doğan bir kadın... Sizde böyle olacaksınız. Güçlü olun ki olmak zorundasınız. Kızınıza ve kendinize zaman
ayırın. Her sıkıntı geçiyor. İnanın yaşadım biliyorum... Umarım özel hayatınızda benden şanslı olup sevebileceğiniz birini rabbim karşınıza çıkartır.Biz kadınların güçlü olmaktan başka çaresi yok malesef. Ben başardım. Siz de başaracaksınız. Sadece kendinize güvenin
Herşey gönlünüzce olsun...

ne kadar güzel anlatmışsınız..
yaşadıklarımın aynısı sizin basınızda..
rabbim evlatlarımızdan güldürdü bizi ..
dilerim onların kaderide bize benzemez..çok iyi yerlere gelirler..
bende hiç pişman olmadım boşandığıma..hiç üzülmedim..
ama keşke hiç evlenmeseydim dedim..

Yalnizlik cok zor..
hele birde etrafinda insanlar olunca ama ya seninle ilgilenmezler yada ilgilenmek isteseler bile yetmez onlarin yaninda olusu cünkü bazi seyler vardir ki onlari sana kimse veremez senden baska,ama sende o güc ya yoktur yada imkan yoktur...

ben senin nick ini her görüsümde düsünüyorum nedense -kimbilir ne umutlarin vardi da kirildi-!

ama görüyorsun ki yalniz degilsin canim:70:

evet dayaniklisin birde kizin var mücadele ederken hayatla bir tek kendi hayatini düsünsen belki daha kolaydir ama senin bir yavrun var ve suan sana cok daha ihtiyaci var ve sen herhalde bütün herseyin altik nasil altindan kalkarim acaba kizimin ergenlik dönemi nasil gececek ve nasil bir yetiskin olacak diye düsünüyorsun ama Allah büyük be canim...

her umudumuz tükendiginde yüregimize inadina söz gecirmek zorundayiz..Rabbimize siginmaliyiz..dedigin gibi cogu zaman zor bu hatta cok zor bazen ama yasamaliyiz...

Allahim kizina akil fikir versin,güzel huylu temiz bir insan olsun...sanada hayirli bir evlat ve en yakin dost olsun...

kızımı asla bırakamam kimseye ..
o benim arkadasım zaten..
biz zaten uzun süre ayrı yaşadık canım ..
kızım pek baba görmedi yani..
arkadaslarında görüyor babayı ..baba kelimesini..

cok üzüldüm gerçekten

Allah kimselere muhtaç etmesin bak ne güzel işin var yoğunda olsa dinlenemesen de en azından işin var.Sana şu an da belki yük gibi yoğunluktan ama bi on sene sonra yoldaşın olacak bir kızın var (yük gibi derken gelişme çağı diye dedim yanlış anlama lütfen) kendine küçük zamanlar yarat sevdiğin şeylerle ilgilen,kızın ve senin ilgi alanın olan bir kaç şey bulun ve buna zaman ayırmaya çalışın.Bu günlerde geçecek inşallah.Allah mutlaka sıkıntıların ardından bir ferahlık veriyor.Umarım hayatına seni taşıyabilecek kadar güçlü,çocuğuna baba olabilecek kadar merhametli ve sevgi dolu bir adam girer tez zamanda.Aşkı ve huzuru bulmanı diliyorum canı gönülden,Allah yar ve yardımcın olsun canım...

aramıyor işte ..
bi ara kızmıştım neden aramıyorsun hiç değilse bilsin çocuk babam var diye demiştim aldığım cevap:
bunu boşanmadan önce düşünecektin oldu..
izin alma sansım yokki..
işimden baska tutunacak dalımda yok..
onun bana ihtiyacı var biliyorum ama ben yetişemiyorum artık..

Gercekten bütün erkeleri öldürmek istiyorum ya :(
Bu nasıl bir cevap bunu boşanmadan düşünecektin ?????

Hepsi maşallah sütten cıkmış ak kaşıKK:84:

yorumları okumadan yazmak istedim
söylendi mi bilmem ama tavsiyem duaya sarılman..
inan en bunalım dönemlerimde tek kurtarıcım olmuştur..

Back
X