• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım depresyona girdim

tkaba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9
0
36
İstanbul
selam kızlar yardımmm .... sanırım deprosyana girdimmm... çalışmamam rağmen çok sıkılıyorumm hiç bir şey tat vermiyor.. sürekli şikayet halindeyimm. sanırım etrafımdakilerde benden olumsuz etkileniyor.. bana akıl verin kendimi nasıl tekrar toparlayabilirim .. canlı neşeli halime dönmek istiyorum..

Bende seninle aynı durumdayım.. sevdğmi unutmaya çalışırken yetrnce acı çekiorm ve zorlanıorm bide üst üste başka şeyler oluo delirmek üzereyim önüme çıkan ilk kşiyi parçalayablirim o derece fena haldeyim engel olamıorm herşeeyden nefret eder oldum çaresini bilen varsa bu durumun yardım etsin ya.

uzun zamandır böyleyim ben kimseye tahammülüm yok.Geçermi zamanla bilmem benim uzun zaman oldu

bende aynı durumdayım tatilde hiç bu kadar sıkılmamıstım..meğer okul ne güzel bi yermişte değerini bilmiyomusum :61: havalardanmı neden bilmiyorum ama içim sıkılıyor içim şişiyor resmen..ama biraz değişik seyler yapınca kendinle basbasa kalmayınca azda olsa hafifleyeceğini düşünüyorum :61:

Acaba depresyonda mısınız?Yoksa derdinizi anlatabileceğiniz,sizi anlayan birilerinin yokluğunu mu çekiyorsunuz?

Yalnızlık dahil her duyguya ve sıkıntıya depresyon diyerek sorunların üzerini örtüyoruz aslında.Bence sorunları iyi tahlil etmek gerekir,tedavi için.
İçinizden ne geçiyorsa sakınmadan yazın.Bu kendinizi anlamanız için önemli.Tanı doğru olursa iyileşme gerçekleşiyor demektir.

kendini kötü hissetmeye nedende sensin, iyi hissetmeye nedende.
öncelikle herşeyin kendi elinde olduğunu hatırla.
kitap oku yeni uğraşlar bul kendine ve iyi hissetmesen bile iyiyim de.
ne düşünürsen onu yaşarsın.

Yanlız değilsin ben yıllardır girdiğim bu yerden çıkamıyorum sanırım son demlerimi yaşıyorum nefes almakta bile güçlük çekiyorum bazen:53:

hergün ayni seyleri yapmaktan ve yasamaktan biktigin ve sIkIldigin icin böyle hissediyorsun kendini..
ve bunu degistirmek yine senin elinde, hayatina bir yenilik getirmen gerekiyor..

kızlar geçen yıl bende öyleydim.. çok utanç verici ama intihara kalkışmıştım. 24 saatin 8 saati uykuda 10 saati ağlayarak geri kalan saatlerdede normal aktivitelerimi gerçekleştirmeye çalışıyodum ama hiç verimli değildi. sorunumun ne olduğu önemli değil. Allah bile dualarımı duymuyomuş gibi geliyodu. hayatla ilgili en çok istediğim şeylerin gerçekleşmesi imkansız gibi geliyodu. umutsuzdum. bi çok insan bana unut diyodu yaşadıklarını umutlarını başka şeyler iste. ama isteyemiyordum. onlar olmıycaksa yaşamamın bi anlamı olmıycaktı.
ve aradan bi yıl geçti düzeldim :) nasıl mı :) vazgeçmeyek. ettiğim dualardan bi gün olsun wazgeçmedim. en imkansızlardan bile. umutlarından wazgeçmek insana çok koyuyo. ben sürekli mevlana okudum. çünkü bi tek o gerçek anlamıyla umutları koruyabiliyo. belki umutlarım gerçek olmadı hala ama artık gerçek olabiliceğine inancım sonsuz. bu inanç bir yıl içinde gelişti. ve kendimi böyle daha güçlü hissediyorum. mesela terkeden sevgiliyi unutmak her zaman güçlülük sembolü gibi gösterilir. ama wazgeçmeyip onun geri dönüceğine inanabilmek çok daha büyük bi güç. ve yawaş yawaşta gerçekleşiyo :) :40::66:
neyse çok uzattım demek istediğim depresyonun en büyük sebebi genellikle umutsuzluktur. ama siz vazgeçmeyip Allah'a güvenerek isteklerinizi gerçekleşicek umutlara dönüştürün. eninde sonunda olucaktır :66::52::27:

kızlar geçen yıl bende öyleydim.. çok utanç verici ama intihara kalkışmıştım. 24 saatin 8 saati uykuda 10 saati ağlayarak geri kalan saatlerdede normal aktivitelerimi gerçekleştirmeye çalışıyodum ama hiç verimli değildi. sorunumun ne olduğu önemli değil. Allah bile dualarımı duymuyomuş gibi geliyodu. hayatla ilgili en çok istediğim şeylerin gerçekleşmesi imkansız gibi geliyodu. umutsuzdum. bi çok insan bana unut diyodu yaşadıklarını umutlarını başka şeyler iste. ama isteyemiyordum. onlar olmıycaksa yaşamamın bi anlamı olmıycaktı.
ve aradan bi yıl geçti düzeldim :) nasıl mı :) vazgeçmeyek. ettiğim dualardan bi gün olsun wazgeçmedim. en imkansızlardan bile. umutlarından wazgeçmek insana çok koyuyo. ben sürekli mevlana okudum. çünkü bi tek o gerçek anlamıyla umutları koruyabiliyo. belki umutlarım gerçek olmadı hala ama artık gerçek olabiliceğine inancım sonsuz. bu inanç bir yıl içinde gelişti. ve kendimi böyle daha güçlü hissediyorum. mesela terkeden sevgiliyi unutmak her zaman güçlülük sembolü gibi gösterilir. ama wazgeçmeyip onun geri dönüceğine inanabilmek çok daha büyük bi güç. ve yawaş yawaşta gerçekleşiyo :) :40::66:
neyse çok uzattım demek istediğim depresyonun en büyük sebebi genellikle umutsuzluktur. ama siz vazgeçmeyip Allah'a güvenerek isteklerinizi gerçekleşicek umutlara dönüştürün. eninde sonunda olucaktır :66::52::27: acılarınıza katlanın sabredin yoksa asla çıkamazsınız

seni mutsuz eden bişey varki bu durumdasın canım.önce onun sebebini bul.ne biliyim annen,baban,eşin yada sevgilin,arkadaşın üzüyor olabilir yada iş yerinde mutsuzsundur vs..sebebini bulursan çözümü ona göre daha kolay olabilir.bende öyleydim geçen hafta sevgilimi dövdüm rahatladım :47:

selam kızlar yardımmm .... sanırım deprosyana girdimmm... çalışmamam rağmen çok sıkılıyorumm hiç bir şey tat vermiyor.. sürekli şikayet halindeyimm. sanırım etrafımdakilerde benden olumsuz etkileniyor.. bana akıl verin kendimi nasıl tekrar toparlayabilirim .. canlı neşeli halime dönmek istiyorum..

aaah canım pişmiş tavugun başına gelmemiştir benmm şu 2 senedir başıma gelen ama ben daha sapasağlam duruyorsam sen haline şükret boool bol hareketli müzik dinle..komik vidyolar izle seni kızdıran moralini bozan herkesden kurtul kes görüşmeni seni mutlu eden sıkıntı değilde mutluluklardan bahseden insanlarla görüş tek çaren şimdilik bu benm gibi ilaç boyutuna geçmek istemiyosan fazla büyütme DEPRESYONDAYIIIIIM diye:31:

aaah canım pişmiş tavugun başına gelmemiştir benmm şu 2 senedir başıma gelen ama ben daha sapasağlam duruyorsam sen haline şükret boool bol hareketli müzik dinle..komik vidyolar izle seni kızdıran moralini bozan herkesden kurtul kes görüşmeni seni mutlu eden sıkıntı değilde mutluluklardan bahseden insanlarla görüş tek çaren şimdilik bu benm gibi ilaç boyutuna geçmek istemiyosan fazla büyütme DEPRESYONDAYIIIIIM diye:31:

evet sana katılıyorumm insan depresyondayım dedikçe dibe batıyor.her kadın gibi gidelim saçımızı boyaltalım belki kafamızdaki sorunların rengide boyanır:52:

Son düzenleme:
seni mutsuz eden bişey varki bu durumdasın canım.önce onun sebebini bul.ne biliyim annen,baban,eşin yada sevgilin,arkadaşın üzüyor olabilir yada iş yerinde mutsuzsundur vs..sebebini bulursan çözümü ona göre daha kolay olabilir.bende öyleydim geçen hafta sevgilimi dövdüm rahatladım :47:

onu bende denedim kumanda işe yaradı valla :52::60:

evet sana katılıyorumm insan depresyondayım dedikçe dibe batıyor.her kadın gibi gidelim saçımızı boyaltalım belki kafamızdaki sorunların rengide boyanır:52:

biraz yüksekderecede oldugum için kazıtmaya kadar gitmişti benmki..düşün artık:59:ama şuan havalarda uçuyorum o ayyyrı:37:

Son düzenleme:
biraz yüksekderecede oldugum için kazıtmaya kadar gitmişti benmki..düşün artık:59:ama şuan havalarda uçuyorum o ayyyrı:37:

bende fön çeke çeke saçlarımı çıtır çıtır kırmıştım:44: düzeltinceye kadar ne çektim valla yeni kendine geldi saçlarım.Allah bozmasın hep uç inşallah:54:

biz onları ilk günlerde geçtik zaten,tırmalama,ense köküne avuç darbesi,bakktım bende yaralanıyorum şimdi kumandaya geçtik sonrasında elektrik şoku düşünüyorum ay töğbe yarabbim allah korusun:37:

Back
X