sanırım depresyondayım evlenmesemiydim bilmiyorum ki :(

[sıze=3][ı]adam sorunlarım var demiş sen evlenelim çözülür demişsin ne gibi sorunlar bunlar ??? Ayrıca dokununca kaşınıyor demişsn günahını almayayımda bence sen dokunma diye bir bahane bulmuş o...keşke böyle sorunlar varken birde çocuk yapmasaydın...[/ı][/sıze]

borçları eski hayatı o tür şeyler şimdi onlarla alakalı çok sorunu kalmadı ama bana da yıpranmışlığı kaldı.Ama kaşındığı yerler kırmızı kırmızı alerji gibi.Sabaha kadar uyuyamıyo bazen.
Ben onu çok seviyorum o kadar acı çekmiştim ki, yokluğunda 4 yıl falan aşk acısı çektim sabahlara kadar dualar ettim hayırlısı olsun diye ettim hep.Çocuk konusunda bilmiyorum istedim işte tam o dönem bu kadar sıkılmamıştım bana bazen çok koyuyo diğer zamanlar idare edebiliyorum

istersen bi süre üstüne düşmemeyi dene belki o zaman o farkeder ilgisizliğini kendi göstermeye başlar üzülmekte haklısın ama kendini yıpratma hamilesinde yazık etme kendine inşallah düzelir

O yazdığın şeyler hiç de filmlerde olmaz :19:
Tamam erkekten her zaman beklememek lazım böyle şeyler ama içinden gelerek seni mutlu edecek şeyleri yapması lazım.
Hele ki hamilesin daha dikkat etmesi lazım :26:
Benim eşim de ara sıra 'bıyıkların çıkmış, tırnakların uzamış vs' şeyler söyler ama kırıcılık boyutunda değil, beni çok güldürür mesela böyle şeyleri söylerken.
Sürekli karşındakinde kusur aramak da akıllı işi değil bence :31:

Bence buradaki sorun; senin onu sevdigin kadar esinin seni sevmemesi. Seviyor ama asik degil... Sen ise cok seviyorsun asiksin ve hakli olarak aski yasamak istiyorsun. Ama ben cocugun sizin icin iyi olacagini dusunuyorum. Sen cocukla ilgilendikce o da sana yakinlasacak hatta su anki durumunuz tersine donmus olacak gibi geliyor bana, bu sefer o senden ilgi isteyecek belki. Umutsuzluga kapilma rahatlat kendini. Bebegin her seyi hisseder onu da strese sokma...

Sen sevilmedigini arzulanmadigini hissediyorsun kiyamam ya.her kadin kadin oldugunu hissetirecek bir erkek ister tabi.esinin belli ki sorunlari vat .belki cinsellige duskun degildir esin .olabilir yani .bazı erkeklerin bole olduğunu duymustum.belki senlr ilgili degil.

Bence buradaki sorun; senin onu sevdigin kadar esinin seni sevmemesi. Seviyor ama asik degil... Sen ise cok seviyorsun asiksin ve hakli olarak aski yasamak istiyorsun. Ama ben cocugun sizin icin iyi olacagini dusunuyorum. Sen cocukla ilgilendikce o da sana yakinlasacak hatta su anki durumunuz tersine donmus olacak gibi geliyor bana, bu sefer o senden ilgi isteyecek belki. Umutsuzluga kapilma rahatlat kendini. Bebegin her seyi hisseder onu da strese sokma...

benimde içimde öyle bir his var.Yani öyle bi umudum var.Bebeğimin kalp atışlarını duyamadım daha onun gerginliğide var :(

Beni sevmediğini bile bile evlendim ve isteyerek çocuk yaptım diyorsunuz yapacak birşey yok isteyerek bu hayatı seçmişsiniz iyi taraflarını görmeye çalışıp devam edeceksiniz.. Ama evlilikler zaten böyle deyip kendinizi teselli yoluna gitmeyin böyle yaparsanız normal evliliklerdeki diyalogları ilişkileri gördükçe hayatınız başkalarına imrenerek kıskanarak geçer.. çünkü normal evlilikler böyle değil, benim aşkım ikimizde yeter diye bu yola çıkmışsınız şimdide yetmesini dilemekten başka bir çözüm göremedim ben

Evlilikte aşk isteriz. Doyumsuzu yasamayiii... cook sewelimmmm coook sewilelimmm isterizzz... abartiliiii ilgiii, sonsuuuuuuz huzurr, heep mutlulukk, az uzuntu,kavgaaaa isteriizzz....
Amaaa sadece isteriz.
İstemekle kaliyoruz, karsi taraf bazeeen duyuyor, uyguluyor gibi saniyoruz... aamaa ciksssssss aninda istediklerimz unutuluyor. Haklarini yemiyelim bazende ilgidee sınır tanimiyorlar.erkek milleti iste bi anlari bi anlarina tutmuyor ki..
Yani arkadasm yasadklarn zor.. ama ewlilikte hayallrmzdeki gibi mukemmel olmuyoooorr maleseffff..
Umarim aranzdaki sorunlari en kisa zmnda halledersiniz.

Evlilikte aşk isteriz. Doyumsuzu yasamayiii... cook sewelimmmm coook sewilelimmm isterizzz... abartiliiii ilgiii, sonsuuuuuuz huzurr, heep mutlulukk, az uzuntu,kavgaaaa isteriizzz....
Amaaa sadece isteriz.
İstemekle kaliyoruz, karsi taraf bazeeen duyuyor, uyguluyor gibi saniyoruz... aamaa ciksssssss aninda istediklerimz unutuluyor. Haklarini yemiyelim bazende ilgidee sınır tanimiyorlar.erkek milleti iste bi anlari bi anlarina tutmuyor ki..
Yani arkadasm yasadklarn zor.. ama ewlilikte hayallrmzdeki gibi mukemmel olmuyoooorr maleseffff..
Umarim aranzdaki sorunlari en kisa zmnda halledersiniz.

normal olan şeyler benim hayalim oldu asıl ben buna üzülüyorum :(

Yok herkes de boyle oldugunu ben de dusunmuyorum tamam evet herşey fılmlerdekı kadar pembe olmuyor maalesef hayatın sıkıntıları yorgunlukları ...sorumluluklar !! Ama bu kadar soguk da olmuyor tabiiki olmamalı!! Hele ki yenş evliyken. Bebeğinin kalp atışlarını duyarsın marım en kısa zamanda yalnız bebek bu tip şeyleri duzeltmıyor , bebek dünyanın en guzel şei ama hayatı her anlamda daha da zorlaştırıyor!!
Ben yanlıs anlamış olabılırım tabıı ama sankı esının ustune fazla dusuyormussun gibi hşssettim. Bence iraz çek kendini. Yine bakımlı ol guzel gir yataga ama don arkanı uyu:) ya da ne biliyim abuk sabuk dekolteler ver ama bekle o sana gelsin!! Yine de işe yaramıyorsa bilemiyorum taii ben hep olması gerektiği kadar ilgi gordugum için anlam veremiyorum... Ama iraz daha ağır dur bence. Gonlunce olur marm erşey. Bebeşşinizi de salıkla kucagınıza alın bambaşka bir enerji sevgi getirsin inş evinize ;)

Son düzenleme:
4-5 günde bir olan ilişki sorun gibi gelmedi bana...
bunun dışında hamilelikten hassaslaşmış olabilirsin..
madem planlıydı bu bebek eşin daha hassas olmalı..
takıntılı bi adam belli..
gerçekten rahatsız oluyo olabilir..
sende haklısın bi kadın olarak beklentilerin çok çok normal..
burada yazdığın gibi eşinlede konuşman lazım..

Yok herkes de boyle oldugunu ben de dusunmuyorum tamam evet herşey fılmlerdekı kadar pembe olmuyor maalesef hayatın sıkıntıları yorgunlukları ...sorumluluklar !! Ama bu kadar soguk da olmuyor tabiiki olmamalı!! Hele ki yenş evliyken. Bebeğinin kalp atışlarını duyarsın marım en kısa zamanda yalnız bebek bu tip şeyleri duzeltmıyor , bebek dünyanın en guzel şei ama hayatı her anlamda daha da zorlaştırıyor!!
Ben yanlıs anlamış olabılırım tabıı ama sankı esının ustune fazla dusuyormussun gibi hşssettim. Bence iraz çek kendini. Yine bakımlı ol guzel gir yataga ama don arkanı uyu:) ya da ne biliyim abuk sabuk dekolteler ver ama bekle o sana gelsin!! Yine de işe yaramıyorsa bilemiyorum taii ben hep olması gerektiği kadar ilgi gordugum için anlam veremiyorum... Ama iraz daha ağır dur bence. Gonlunce olur marm erşey. Bebeşşinizi de salıkla kucagınıza alın bambaşka bir enerji sevgi getirsin inş evinize ;)

üstüne düştüğüm doğru takmamam lazım da elimde değil.Birazda bahsettiklerini uygulayayım :).İyi dileklerin için çok teşekkür ettim.

bencede biraz uzak dur bırak o gelsin sana ...sen hamileliğinin tadını çıkar süslen püslen hayatını yaşa....

bende evlendim üstüne hemen hamile kaldım çok zor zamanlar yaşadım ... neyse atlattık çok şükür...ilk zamanlar bende çok üstüne düşmüştüm hatta kavga ederiz mıyk mıyk ben giderim özür dilemeye.... birgün kayınvalidem dediki niye sen özür diliyosun bekle o dilesin zaten beni tuttuğu akıl verdiği ilk ve son konuydu nasıl olduysa :26: neyse bende dinledim kendi yaşantıma döndüm...sonra hep o peşime düştü halada öle ....

kendime zehir etmişim hamileliğimi zaten bir sonraki hamileliğim 5. ayında son buldu bir dahada hamile kalmadım...o yüzden sen hamileliğini yaşa rahat ol ki bebeğinde rahat olsun...şimdi söylemek bana o kadar kolay geliyorki tecrübe bunlar hep :68: unutma önce bebeğin ve sen :114::71:

anlattıgının aynısından bi de bende var hemde daha da odunu... bende cok romantk cok duygusal basladım bu evliliğe ama kaybettim butun duygularımı.
bende cok bekledim bi kerecik olsun benim zorum olmadan kendi kendine öpsün beni, bi defacık sarılsın benı sevdigini söylesin. nerdeeee...
ama ben alıstım artık ilgisizliğe sevgisizliğe asagılanmaya... belki sende alısırsın.
alısamazsan da bu saatten sonra huyunu değiştiremeyeceğine göre ipin koptugu yere kadar katlanacaksın bu adama. kaldı ki bir de cocugun var tek basına kararlarda alamazsın artık.
Allah yardımcın olsun.

Kesinlikle esinizle bunu konusun. Bana kendimi cirkin hissettiriyorsun ozguvenim kalmadi kendimi senin arkadasin gibi hissediyorum falan diyin belki durumun ciddiyetine varir.

Benzer bir durumu yasadim. Eski erkek arkadasim yuzume karsi hep cirkin yanlarimi soylerdi bana kendimi guzel hissettirmezdi hatta oyle ki ona layik olmadigimi hissettirirdi bazen. Halbuki aramizda daglar kadar fark vardi yolda biz yururken bile yanimizdan gecen kucuk cocuklar abla bir bak o senin yanina yakisiyor mu hic diye laf atardi. Biz otururken yasli bir teyze gelip yanindaki kiz cok guzel kiymetini bil falan derdi. Arkadaslari ona bu kizdan guzelini bulamazsin sakin kacirma derdi. Annesi bile fotografimi gordugunde bu kiz sana mi bakti demis ona. Ama o bana bunlari hic hissettirmezdi. Bir sure sonra bu davranislarinin etkisiyle de ondan sogumaya basladim. Ben de ona seven birinin gozuyle degil de objektif olarak bakmaya basladim. Bana haksizlik ettigini dusundum madem beni begenmiyor beni begenecek insanlarla bir arada olurum diye dusunmustum. Aldatma degildi bu. Hak ediyordu. Bana haksizlik ediyordu cunku. Bir sure sonra iyice sogudum ve aslinda onu sevmedigimi fark ettim ve ayrildik.

Simdi bir iliskim var ve gercekten sevdigim kisiyi buldum Allah herkese nasip etsin. Her gercek sevgiyi hem boyle birini. Erkek arkadasimla tanistigimizda onu cok hos bulmustum ve kendimi ona layik gormemistim. Ozguvenim eski iliskimden dolayi 0 a yakindi. Cikmaya basladik ve birbirimizi cok sevdik. Ama onun yaninda kendimi cok cirkin hissediyordum. Surekli bakimli kadinlari ovuyordu her konusmamizda bakimli kadin sevdigini vurguluyordu ben de kendime pay biciyordum. Kilolu kadin sevmedigini benim de zayiflamamin iyi olacagini soylemisti en baslarda. Ojesiz oldugumda neden surmuyorsun bunlara dikkat ederim ben falan demisti. Anlayacaginiz elde ettikten sonra ona cirkin gorunmeye baslamistim ve artik iyi seyleri degil daima kotu seyleri gorup soyluyordu. Uzun bir sure boyle devam etti ve bir gun bu dusuncelerim patlak verdi ve konustuk. Beni her halimle sevdigini, soyledigim her seyi kendime yanlis sekilde uyarladigimi, degisiklik sevdigini ama onemli olanin yaptigim seyin bana yakismasinin gerektigini, giyimimi ve beni cok begendigini, benden daha iyilerinim elbette oldugunu ama o beni istedigini soyledi. Cok samimiydi ve soylediklerinin dogru oldugunu biliyordum. Kendimi ona daha guzel gostermek icin ve benden sıkılmaması icin caba gosteriyordum cok dikkat ediyordum bu konuda hassastim ve bu yuzden bu kadar kuruntu yapmistim. Karsinizdaki insanin nasil biri oldugunu sizden iyi bilemem ama sizi seviyorsa sevmese bile deger veriyorsa anlayisla karsilar isteklerinizi dusuncelerinizi. Cunku haksiz yere boyle dusunmuyorsunuz o size bunlari dusunduruyor ve bunu konusmaniz lazim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X