- Konu Sahibi nefertiti13
slm bayanlar. bu siteyi aylardır takip ediyorum dün üye olmaya karar verdim. derdim var köşesinide devamlı okurum ve bu dünyada benim gibi olan insanlar görmek iyi geldi bana. neyse ben size biraz kendi durumumu anlatmak istedim. evliliğimin ilk yılları çok sıkıntılı geçti. eşimin ailesi, işsizlik, para, yeni evli olmanın zorlukları gibi sebeplerle o dönem çöküşteydim. en sonunda doktora gittim ve ağır depresyon teşhisi koydu. ilaç konuşma falan 3-4 ay tedavi oldum. sonra iş sorunumun çözülmesi ve eşimin ailesi ile arama mesafe falan koymamla bazı sorunlarda ortadan kalkınca kendimi topladım. ama son 6-7 aydır yine kendimi bunalımda gibi hissediyorum. hiç birşeyden mutlu olamıyorum. herşeyi kafama takıp büyütüyorum. mesela birşey sorduğumda eşimin yanıt vermemesi beni sinir ediyor ve bu konuyu büyütüp büyütüp beni sevmediği istemediğine kadar getiriyorum. ona bunları söylemiyorum içime atıyorum bu daha da büyüyor. bu olayı örnek amaçlı anlattım. ya ne bileyim bıktım kendimden. niye bu kadar karamsar umutsuz bir vakayım. üzgün olmak canımın acıması(psikolojik olarak) alışkanlık oldu adeta. doktora gitmeyi istemiyorum. hem bu şehirde bulmak zor hemde ilaç falan kullanmak iztemiyorum artık. kilo problemide başgösterdi iyice. nerede ise 10 kilo aldım 6 ayda. ve fazla yemekten değil sıkıntı düzensiz beslenmeden. bu da ayrı bir takıntı bende. çocukluktan beri kilo sorunum var ve bir türlü tam olarak çözemedim. ilaç diyet spor denemediğim şey kalmadı. devamlı kiloyu düşünmekte bunaltıyor beni. biliyorum belki yazdıklarım size önemli gelmeyecek ama ben buyum işte mutlu olamıyorum zorladıkça çıkmaza giriyorum. sadece paylaşmak istedim belki her gün buraya birşeyler yazarsam rahatlarım yoksa patlamak üzereyim
kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sanki bu dünyada beni anlayan hiç kimse yok gibi...
bazen de kendime kızıyorum şükretmen gereken şeyleri düşün diyorum. büyük bir sağlık sorunum yok, işim var evim var. altından kalkılmayacak maddi problemler yok. niye bu mutsuzluk, hayattan tatminsizlik. sanırım evlilikten çok şey beklemiştim ve onların olmaması beni bu çıkmaza sürükledi.kendimiyalnız ve boşlukta hissediyorum...

bazen de kendime kızıyorum şükretmen gereken şeyleri düşün diyorum. büyük bir sağlık sorunum yok, işim var evim var. altından kalkılmayacak maddi problemler yok. niye bu mutsuzluk, hayattan tatminsizlik. sanırım evlilikten çok şey beklemiştim ve onların olmaması beni bu çıkmaza sürükledi.kendimiyalnız ve boşlukta hissediyorum...