- 1 Ekim 2021
- 3
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Hermonieee
-
1 bucuk seneyi gecti,cok yeni sayilmam aslinda.Gorustugum bir iki arkadasim var ama bu yalnizlik hissini atamiyorum uzerimdenNe kadar oldu taşınalı? Biraz zamana bırak. Alışma sürecindesin bence. Mutlaka kendine uygun bir arkadaş çevresi edinirsin. Beğenenler de çıkar. Moralini bozma bu sürede iş arkadaşlarınla kaynaşmaya çalış.
Ben kendimi ister istemez kapatiyorum artık, biktim sanirim kendimi tanitmaktan, yeni insanlar tanimaktan, gun sonunda yapayalniz evimdeyim, tek basimayim ya ne kadar kalabaliklara girsem, kursa gitsem, spora gitsem gun sonunda yapaylnizim, sanirim bundan dolayi biktimKendinizi kapatmayın. Bu biraz da sizinle alakalı bir durum olabilir, o ruh hâlinizden sıyrılmalısınız. Siz her şeye rağmen güler yüzünüzü eksik etmeyin.
Çevremiz insan dolu, insan sosyal bir varlık, insanlarla samimiyet kurmak isteyen her türlü kurabilir. Örneğin oturduğum yerle alakâlı çok memnuniyetsizdim, enerjimi emen bir yerdi,burada yaşayan insanları, çocukları dâhi sevemiyordum. Komşularla da hiç muhatap olmazdım, kim oturuyor tanımazdım bile, sonra yeni gelen komşulara elimde kek giderek ilk adımı attım. Güzel dostlar biriktirdim böylece.
Haklısın ama henüz çok gençsin. Evlenmek istiyorsun benim anladığım. O da olur merak etme , o zaman da bu günlerini özlersin.1 bucuk seneyi gecti,cok yeni sayilmam aslinda.Gorustugum bir iki arkadasim var ama bu yalnizlik hissini atamiyorum uzerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?