Sanırım düşük yapıyorum 😞

Şu an düşük aşamasındayım dün beta verdim yine düşmüş ve kahverengi lekeler yerine artık kırmızıları görmeye başladım. 😢😢 Yarın yine gideceğim kontrole umutlanma lütfen ben çok umutlanmıştım ama yıkıldım resmen çok zor oluyor. Biz keseyi de görmüştük iki hafta sonra kalp atışına gidecektik 😣

Evet bugun bıraktım umutlanmayı. Zaten doktorum normalde hiç olumsuz konuşmayan aşırı pozitif biri. O bile “bakalım ama çok olumlu değil yazmış” daha ne diyebilirim:(

Evet bugun bıraktım umutlanmayı. Zaten doktorum normalde hiç olumsuz konuşmayan aşırı pozitif biri. O bile “bakalım ama çok olumlu değil yazmış” daha ne diyebilirim:KK43:
En azından hamile kalabildiğimize hamd edelim onun dışında birşey yapamıyoruz ne yazıkki 😣 kendiliğinden düşürmenin mi bekliyor peki yıksa müdahale edecek mi ?

En azından hamile kalabildiğimize hamd edelim onun dışında birşey yapamıyoruz ne yazıkki 😣 kendiliğinden düşürmenin mi bekliyor peki yıksa müdahale edecek mi ?
Bilmiyorum yarın için istediği bhgc ve progesteron testleri var sanırım ona göre karar verir. Bir de kürtaj olmam inşallah :(

Neye üzülüyorum biliyormusunuz. Eşim çok sevinip ağlamıştı. Ona da ayrıca üzülüyorum:(

Bilmiyorum yarın için istediği bhgc ve progesteron testleri var sanırım ona göre karar verir. Bir de kürtaj olmam inşallah :KK43:
İnşallah kürtaja gerek kalmaz kendiliğinden düşürürüz🤲 bende yarın kontrole gideceğim test yapacak bakalım hayırlısı.

Neye üzülüyorum biliyormusunuz. Eşim çok sevinip ağlamıştı. Ona da ayrıca üzülüyorum:KK43:
Bu durumu yaşayan Herkes gibi hem bebeğimizi kaybetmek hemde eşimizle kendimize üzülmek düşük yapmanın kötü yanlarından sadece biri
😢

Kızlar merhaba bu forumda o kadar çok dolaştım ki bende benim yaşadıklarımın benzerini yaşayanlara yasayacak olanlara ışık tutmak için yazmak istedim 4 saat önce 3 . Kürtajımı oldum 1.si boş gebelikti 2.si 7haftalıkken kalbi durdu 3. Sünün ise kalbi hiç atmadı 8. Haftada olmasına rağmen büyümüyordu öncekiler kanama olmadan alındı bunda kanamam oldu önce kahve lekelenme sonra kopkoyu kırmızı 2.den sonra üni. hast. Genetik test sonucunda kan pıhtılaşması çıktı ama bu son gebeliğimin basından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyordum şimdi bağajda bebeğimizle genetik inceleme yapılması için Ankara’da bir genetik firmasının yolunu tuttuk engelli olup olmadığına bakılacak o kadar çok dikkat ettim ki protestan folik asit coraspin kan sulandırıcı iğne ama olmayınca olmuyor demek ki bu sefer ağlayamadım bile belki içimde büyütüyorum hüznümü ama şimdiki kadar umutsuz kalmayacağım bunu biliyorum umarım benim basıma gelenler kimsenin basına gelmez artık o kadar çok ki düşük vakaları hamile kalmadan önce herşeyinize baktırın düşük yaparsanız hem sizin hem bebeğinizin genetik araştırmasını yaptırın pataloji değil ama genetik zaten patalojiden hiçbirşey çıkmıyor sonra hem acısına hem de külfetine katlananıyorsunuz inşallah Allah isteyen herkesenasip etsin anneliği babalığı 🤲🏻Kendinize iyi bakın ✋🏻

Back
X