Sanırım düşük yapıyorum

Ha5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
6
0
86
Kızlar 3buçuk haftalık hamileyim iki tane evde test yaptım ikiside pozitif, iki gün oldu testi yapalı, henüz doktora gitmedim, bugün kanamam başladı, ilkte toz pembe açıktı, sonradan kırmızıya döndü adet sancısına benzer hafif bir sancı var düşük mü yapıyorum yoksa olağan bir durum mu

Son düzenleme:
ya arkadaş kanamanın fotosunu koymak nedir Allah aşkına?
burdakiler doktor mu nerden bilsinler?
ben doktorum ona rağmen düşük mü değil mi bilemem usg görmeden kan tahlili görmeden.
ayrıca evde test yapmışsın daha yeni, 3,5 aylık hamile olduğunu nasıl biliyorsun?
o kadar zaman adet görmedin hiç mi farketmedin?

Direk acile git bence kaybettiğin her saniye zarar senin için.progesteron ignr yaparlar bişey yaparlar kanaman dursun diye.
inşallah düşük yapmazsın bebeğin sağlıklıdır.

Reactions: Ha5
İnternette birkaç forumda okudum olağan durumdur ilk üç ayda olur tutunmaya çalışıyordur diye okudum emin olamadım başına böyle bir durum gelen böyle bir tecrübesi olan varsa bildirirse sevinirim kanama şuan çok az devam ederse gidicez acile

Canım o kimyasal gebelik tir muhtemelen çok geçmiş olsun

Bnde kimyasal diye duşunuyorum. Kimyasalsa buyuk bi sancın olmaz. Geçmiş olsun

Çok sağolun, Kimyasal gebelik dediğiniz nasıl birşey yardımcı olursanız sevinirim

Yarın Kan testi yaptırıcam eğer kimyasal gebelikse beta hcg ye dair birşey çıkmayacakmı?

test yapmamış olsanız fark edemeyeceğiniz bir hamilelik başlangıcı yaşamışsınız yada hormonal bazı problemleriniz yada kistik bir yapınız varsada bu bhcg hormonunu yüksek gösterip testlerde yanılmalara sebep olabiliyor. kan testi yaptırmadan kesin hamilelik başlangıcı var denilemez bu yüzden. ayrıca kesin düşük yaptığınızdan eminseniz en kısa zamanda doktora gitmenizde fayda var. dış gebelikte geçiriyor olabilisiniz kimyasal gebelikte ... kanamanın rengi sadece yeni bir kanamaysa açık kırmızı pembe ; eski kan ise kahverengi olur. bu bulgularda yardımcı olabilir ama bizler buradan düşük yapıyorsunuz yada yapmıyorsunuz diyemeyiz sizi yanıltmış olabiliriz.

Peki eski yada yeni kamana olması neyin göstergesidir? Açık toz pembeydi toplasam üç damladır

Peki eski yada yeni kamana olması neyin göstergesidir? Açık toz pembeydi toplasam üç damladır
devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir. ağrınız yoksa üstünde durmanızın bile anlamı yok. doktora gitseniz de size net birşey söylemeyecektir ilk etapta, kan değerinize bir an önce baktırın ki hamilelik başlangıcı var mı yok mu öğrenin. ona göre bir yol izleyecktir doktor. alttan muayene ettirmeyin kan sonucunuz 1500 civarında olursa alttan kese görülür öncesinde görülmez, üstten 5000 civarı kese görülür ama 3.5 haftalıkken değeriniz düşüktür görülmez.

önceliğiniz kan testi olmalı 0-5 arasındaysa regl olacaksınızdır. üstüyse gebelik başlangıcı olabilir ama net tanı kese ve kalp atışıyla hamilelik var denilebilir. buda 6-7 haftalık ta anca belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…