Sanırım düşük

esrayagmur cum oglumda cıft taraflı fıtık cıktı kasıgında 3 aylıkken samıulus cocuk hastanesıne goturduk ankaradakıler bılır en buyuk cocuk hastanesı orası orda bakıp hemen alalım amelıyata dedıler ve bız kucuk daha falan derken haftasına gun verdıler!! kılosuda dusuk oldugu ıcın ben amelıyatta usuttu dıyorum ama eger oyleyse o doktorun ıkı elım yakasında olsun ahırette neyse oldu amelıyat kusma ve burun tıkanıklıgı basladı pratısyene guvenmedıgım ıcın prof.a goturduk baktı serumfızyolojık falan verdı gecer dedı gecmedı ve tam amelıyatta bı ay sonra bebegım vefat ettı halbukı vefat etmeden ıkı gun once yıne kontrole goturmustum ınan otopsı yaptılar bebegıme evde vefat ettıgı ıcın zature cıktı mahkemeye verdım doktoru kayıp ankaraqda ve o hastanede degıl adam ıste bolee

canımm bende kanama sadedce bır kere dısarı aktı baskada yok oldugu gıbı duruyor bunun ne hapı ne bıseyı var dınlenmen gerekıyo dedı guya ıyı doktor bugun aradım ama kapalıydı yerı. sımdı sorsam kızacak gereklı olsa verırdık falan dıye ama hıc degılse oralı degılım arastırmıyorumda sanmasın dımı?? allahım saglık sıhhat nasıp etsın canım bu yawrunada...

cnm kusura bakma hatırlatmak istemezdim...NE GÜZEL SANA ŞEFAATÇİ OLUCAK Bİ MELEĞİN VAR...cnm bizim gelinin bebişi erken doğdu sağlıklı bi beiş getirdi dünyaya ama oksijen tedavisinden dolayı ROP OLDUN 4. evrede anlaşıldı ne zayıkkı 20 aylık ve tamamen doktor hatısından görmüyo... milyarları döksen yok ameliyatı... ve bu doktorun ikinci kör ettiği bebek dava açıldı ama ne oluyo bilmiyorum... RABBİM ONLARA HESAP SORACAK...BURDA KALDIĞIYLA BİTMİCEK... GÖZLERİNİDE BAĞLAMAMIŞLAR BUNLAR KÜVEZDE BİDE çıkarttıklarında göz kontrolü yapmamşlar sapa sağlam demişer....katarak çıktı die gittilar ve sonuç kötü...SABIR..BAŞKA ÇAREMİZ YOK ARKADAŞIM...

yaa arkadasım ınan cokk uzuldum allah kahretsın oyle ısını onemsemeden yapan butun saglıkcıları can emanet etmek bu kadar degersız o mahkemelerden bısey cıkmıyo hayatımm cunku afedersın ama it iti ısırmıyor yıne uyduruverıyorlar kafalarına gore rapor ama allahım cıkartsın baska bısey dıyemıyorum. benım progestanıda sordum lazım olsaydı verırdım sana da ıcerde kanama dısarı akmıyokı dedı 9una hastaneye gıtcem uclu tarama ıcın o zman bı yuzyuze sorcam tekrar tatmın olmadım anlayacagın...

cnm vallahi benimde çıkmıyodu dışarıya... ama ilk yazdığı şey progestan oldu ama sor yine istersen cnm... RABBİM ONLARI AHİRETTE CEZALANDIRSIN BURADA DEĞİL.. her doktor aynı özveriyleil işini yapmıyo vallahi... napalım bol bol dua edicez artık cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…