Tamam sensin,senin gibiler hep haklı olmak isterler anlıyorumYargı kelimesini öğrenmişsiniz, çok tebriks ama yerli yersiz kullanmayın.Bu konuda yeri olmayan bir kelime çünkü.
Fikrimi özgürce söyleyen biriyim,sizin hoşunuza gidecek tarzda yazmakla mükellef değiliz
O kadar sinir bozucu bir insan ki , annesine bile lan lı tarzı cümleler kuran biri , kurtuluyorum neyse ki,dünyanın kendi etrafında döneceğini zannediyorduBöyle bir tip ten bende de vardı bir zamanlar..Sevgili olana kadar 40 takla attı 1 buçuk yıl uğraştı.O kadar kovmama kötü şeyler söylememe rağmen.Galiba büyük konuştum ki bir şekilde sevgili olduk.Sonradan götü kalktı beyzadenin.Allah tan ben evliliğe kadar gitmemiştim de erkenden bitirdim ilişkiyi.Size de tavsiyem böyle insanlar artık değişmez.Hazir çocuk da yokken bosanin gitsin.Esim le tanıştıktan sonra sanki cehennem den çıkıp cennet e düşmüş gibi hissettim.
Ben giderken bana gel lan buraya diye bagirdi apartmanda beni rezil ettiBazi erkekler nedense boyle once ayagina paspas olur elde edince umursamaz. Sen tavrini koy. O sana nasil davraniyorsa sende oyle davran baktin duzelmiyor cik git boyle omur gecmez. Yarin cocuk olur cocugum icin durmam lazim dersin olmaz
Ben giderken gel lan buraya diye bagirdi apartmanda beni rezil etti yaSadece arıyor bak açmıyor. Sevse kapına gelir. S.et şunu yaa. Amaan hep aynı sevmeyen erkek ayakları. Beklemeden boşanma davası ac
Kardeşim bırak artık şunu dedi bunu dedi herif belli dağ ayısı yani.Ben giderken gel lan buraya diye bagirdi apartmanda beni rezil etti ya
Sizi değil kendini rezil etmiş. Kim bu keko demişlerdir...Ben giderken gel lan buraya diye bagirdi apartmanda beni rezil etti ya
Allah a havale ettim köpeğime bile bagiriyodu giderken köpeğimi de aldimKardeşim bırak artık şunu dedi bunu dedi herif belli dağ ayısı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?