• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım evde kaldım..

hayatadair34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
95
34
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 35 yaşındayım haziranda 36 olacağım giderek korkmaya başlıyorum.. Akrabalarımızdan benden başka bekar olan kız yok. Dışarı çıktığımda komşularımızın bakışları.. Kendimi çok kötü hissediyorum saçlarımda beyazlar giderek artıyor bu arada sorucak olursanız ev kızıyım çalışmıyorum.Derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Önerileriniz yada düşünceleriniz benim için önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
hiçmi kısmet cıkmadı yoksa sizmi armudun sapı üzümün çöpü derken begenmediniz ve hala evlenmediniz??

Merhaba arkadaşlar 35 yaşındayım haziranda 36 olacağım giderek korkmaya başlıyorum.. Akrabalarımızdan benden başka bekar olan kız yok. Dışarı çıktığımda komşularımızın bakışları.. Kendimi çok kötü hissediyorum saçlarımda beyazlar giderek artıyor bu arada sorucak olursanız ev kızıyım çalışmıyorum.Derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Önerileriniz yada düşünceleriniz benim için önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

çalışmayı deneseniz. kafanız dağılır hem birileriyle tanışma şansınız artar. ve kafaya takmayın Allah nasıl nasip ettiyse öyle olur. 18inde evlenip çocuk doğurup ortada kalmak en kötüsü.

36 yaşınızda neden çalışmıyosunuz?
Şahsen bekar olmanızdan çok bu garip geldi bana:44:
İş ortamınız olsaydı illa ki hayatınıza biri girerdi zira büyük bi'çevreniz olurdu.

çalışmayı deneseniz. kafanız dağılır hem birileriyle tanışma şansınız artar. ve kafaya takmayın Allah nasıl nasip ettiyse öyle olur. 18inde evlenip çocuk doğurup ortada kalmak en kötüsü.

Cevabınız için teşekkürler ama bu yaşta bir işe girsem bile benim yaşımda bekar biri çıkarmı..

Son düzenleme:
merhaba canım
ben de 33 yaşındayım bekarım
ara sıra bana da geliyor aynı duygular
Allah büyük, bakalım bizi neler bekliyor
nasıl olsa her şekilde ömür geçiyor
öyle de geçecek böyle de geçecek

36 yaşınızda neden çalışmıyosunuz?
Şahsen bekar olmanızdan çok bu garip geldi bana:44:
İş ortamınız olsaydı illa ki hayatınıza biri girerdi zira büyük bi'çevreniz olurdu.

Açıkcası ilkokul mezunuyum iş bulabilmem biraz zor eskiden ailem bilhassa babam çalışma diye baskı yapardı bu yüzden iş ortamım malesef olamadı..

bence meraklı komsuların dedıkodularını boşver. o komsular fecıdır yahu, '' dedıkodu yapmam'' derler
dıbıne vururlar :ssz: ama sen takma, onlar konussun dursunlar
artık evde olma bence, ne bıleyım kurslara falan git, hobıler edın..
hem böyle evde olup kocayı nerden bulucaksın ki :1: bence bişiler yapmalısın artık :34:

23 yasımdayım saclarım bembeyaz.. :14:
Evlilik kısmet nasip işii... Sosyalleş,arkadaslarınla toplan.. :16:
Kafaya da takma.. Yaa nasipp.. Allah iyilerle karsılastırsın :34:

Açıkcası ilkokul mezunuyum iş bulabilmem biraz zor eskiden ailem bilhassa babam çalışma diye baskı yapardı bu yüzden iş ortamım malesef olamadı..

36 yaşına kadar dışardan liseyi bitirseydiniz keşke inanın çok zor şeyler değil.
Evdeyken kısmet nerden gelip bulsun sizi en fazla bi'tanıdık önerir.
Kurslara katılın, ortamlara girin gerçekten evde oturmakla pek olacak şey değil tamam bi'yere kadar kısmet/kader de o kadar da ayağımıza gelmiyo yani:1:

merhaba canım
ben de 33 yaşındayım bekarım
ara sıra bana da geliyor aynı duygular
Allah büyük, bakalım bizi neler bekliyor
nasıl olsa her şekilde ömür geçiyor
öyle de geçecek böyle de geçecek

Düşünsene 50 60 yaşına gelince hiç evlenmemiş olmak ayrı bir dert olur.. İnşallah seninde benimde karşımıza iyi insanlar çıkar şu hayırlı kandil gününde hakkımızda hayırlı olsun..

bence meraklı komsuların dedıkodularını boşver. o komsular fecıdır yahu, '' dedıkodu yapmam'' derler
dıbıne vururlar :ssz: ama sen takma, onlar konussun dursunlar
artık evde olma bence, ne bıleyım kurslara falan git, hobıler edın..
hem böyle evde olup kocayı nerden bulucaksın ki :1: bence bişiler yapmalısın artık :34:

Haklısınız cevabınız için teşekkürler :)

Düşünsene 50 60 yaşına gelince hiç evlenmemiş olmak ayrı bir dert olur.. İnşallah seninde benimde karşımıza iyi insanlar çıkar şu hayırlı kandil gününde hakkımızda hayırlı olsun..

inşallah dileğinn yerine gelir
ama 50-60 yaşında kocası vefat etmiş ve yalnız yaşayan bir sürü insan var
hiç bişeyin garantisi yok
insan bugün evli bile olsa eninde sonunda yalnız kalabilir.

tatlım 36 yaşında bekar olmak dul ve çocuklu olmaktan iyidir sen bencede bir işe gir bak arkası nasılda geliyor bakımlı mısın peki

Olaya sadece evlenip o imzayı atmak olarak bakmamak gerek. Önemli olan size her yönüyle uygun, değer veren ve mutlu olacağınıza inandığınız biri olması . Erken yaşta sırf evlenmiş olmak için evlenen , pembe panjurlu hayaller kuran kızların sonları ne yazık ki ortada. Umarım hayata gerçek yönleriyle bakıp sağlam adımlar atarsınız. Sadece evde oturmak yerine bazı kurslara yazılırsanız veya dışarıdan liseyi bitirirseniz kendiniz için yapacağınız en doğru adımlar olur :)

tatlım 36 yaşında bekar olmak dul ve çocuklu olmaktan iyidir sen bencede bir işe gir bak arkası nasılda geliyor bakımlı mısın peki

Çok güzelde değilim çok çirkinde normalim çevreme bakıyorum benim yaşımda herkes evli insan takmıyor değil birazda çekingenim bakanlar oluyo ben bakamıyorum kimseye aslında izin versem benimle tanışmak isteyenler olur ama bendede öyle bi cesaretsizlik var ve utangacım çok

Çok güzelde değilim çok çirkinde normalim çevreme bakıyorum benim yaşımda herkes evli insan takmıyor değil birazda çekingenim bakanlar oluyo ben bakamıyorum kimseye aslında izin versem benimle tanışmak isteyenler olur ama bendede öyle bi cesaretsizlik var ve utangacım çok

evlenmek ne güzelliğe ne çirkinliğe
ne çekingenliğe ne girişkenliğe bakmıyor
tamamen nasip kısmet işi
ben gayet girişkenimdir mesela hiç utanmam
ben de evli değilim

Back
X