- 12 Aralık 2013
- 145
- 18
- 118
- Konu Sahibi hayatadair34
Böyle düşünmeyin bence yaşla ilgisi yok benim annem 38 yaşında evledi 39da beni doğurdu ve hep babam için evliliği için gerçek aşkı beklediğime değdi diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelde değilim çok çirkinde normalim çevreme bakıyorum benim yaşımda herkes evli insan takmıyor değil birazda çekingenim bakanlar oluyo ben bakamıyorum kimseye aslında izin versem benimle tanışmak isteyenler olur ama bendede öyle bi cesaretsizlik var ve utangacım çok
sempatik olman güzel olmandan önemli utangaçlığın ne güzel aslında bu erkeklerin hoşuna gider peki hiç sevgilin nişanlın oldu mu
31 yaşındayım yeni evlendim bazen erken mi diye düşünmüyor değilimbir arkadaşım 36 yaşında yeni nisanlanacak yine başka bir arkadaşım 36 yaşında bekar ve kismetleri olmasına rağmen aşık olup evlenmek istiyorum diyor ve gelenleri reddediyor. Kısacası devir anamizin babamızın devri değil evlilik daha geç yaslarda yapılıyor artık. Ama calismamaniz ciddi sıkıntı bence. Muhakkak kendinize göre is bulabilirsiniz. Is ortamında arkadaşlıklar olur komşuları takmazsiniz. Hem iş ortamında tanisacaksiniz belki hayatınızın aşkıyla
. Ki is ortamında öyle biri yoksa bile oradaki arkadaşlar mutlaka birilerine aracı olurlar
![]()
oldu evet kardeşimin öğretmeniyle tanışmıştık ben devam etmedim yoksa ciddi düşünüyordu hakkımda kendi aptallığım
bende bekarım olmadı işte![]()
meraba şekerim
bu aralar bu topikler çok açılıyor
benim de benzer bir topkim vardı
niye unutayım daha bu sabah konuşuyordukaşkolsun beni unuttunmu senin topiğini biliyorum zaten orda sohbet ediyodukya
unuttunmu yani beni![]()
yalan konuşma unutmuş gibiydi yazdığın yeni tanıyomuş gibi cümle kurdun
Eki Görüntüle 1096638
şu bebek resmi de çok tatlıymış
sen benim sorduğuma hesap ver![]()
ben hafızasıyla tanınan bir insanım
sözlük ihtiyacı duymadan çeviri yapabilirim
bana sabah konuştuğu insanı unutan muamelesi yaparsan
şaka yapıyon derim
evet konu sahibi arkadaşım just arkadaşımıza güvenherkes evlenmek zorunda da değil ki neden toplumca böyle bir baskı var halen anlam veremiyorum
ben hafızasıyla tanınan bir insanım
sözlük ihtiyacı duymadan çeviri yapabilirim
bana sabah konuştuğu insanı unutan muamelesi yaparsan
şaka yapıyon derim